Hoşgeldin aramıza arkadaşım.Çook teşekkür ederim hoşbuldum.. inşallah yaa
Sor kız, vereyim detayo ne demek ya tabiki detay istiyoruz
HoşbulduumHoşgeldin aramıza arkadaşım.
İnşallah bizimle birlikte güzel kilolar verirsin.
MaşallahArkadaşlar Ben Biraz Hayat Özetimi Yazayım 4 Ayda 25 Kilo verdim Vermem Gereken Daha fazla Kilo var. Nasıl Verdiğimi Açıklayayım.
Bu İşe Önce Akupuntur la başladım. Biraz Olsun İştahımı Kesti ama tam istediğim gibi değildi. Bir Müddet sonra Kalori Hesabıyla ve kan grubuma göre yemem gereken ve yememem gereken yiyecekleri listeledim. 0 negatif kan grubum bu grup etcil et yemeğe ağırlık gösterdim. bunun yanında sarkmalar olmaması içinde spor ve yüzme yapmaya başladım. bigün spor birgün yüzme 1 ile 2 saat arasında yaptım. Günlük almam gereken kalori 1000 olarak sınırladım ve yemekleri ona göre düzene koydum. Bu şekilde 4 ayda 25 kiloyu verdim ve vermeyede devam edelim hep birlikte inşallah :) Sorularınız Olursa Yardımcı Olmaya Çalışayım
bende kilo vermek ıcın cabalayanlardanım akupuntura basladım 1 ay oldu ama akupunturun tam anlamıyla etkısını goremedım cozemedım yanı durumu bende 0 negatıfım nasıl beslendınız kan grubuna gore ben et cok sevmem sebze daha cok severım mesela yardımlarınızı ve fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırımArkadaşlar Ben Biraz Hayat Özetimi Yazayım 4 Ayda 25 Kilo verdim Vermem Gereken Daha fazla Kilo var. Nasıl Verdiğimi Açıklayayım.
Bu İşe Önce Akupuntur la başladım. Biraz Olsun İştahımı Kesti ama tam istediğim gibi değildi. Bir Müddet sonra Kalori Hesabıyla ve kan grubuma göre yemem gereken ve yememem gereken yiyecekleri listeledim. 0 negatif kan grubum bu grup etcil et yemeğe ağırlık gösterdim. bunun yanında sarkmalar olmaması içinde spor ve yüzme yapmaya başladım. bigün spor birgün yüzme 1 ile 2 saat arasında yaptım. Günlük almam gereken kalori 1000 olarak sınırladım ve yemekleri ona göre düzene koydum. Bu şekilde 4 ayda 25 kiloyu verdim ve vermeyede devam edelim hep birlikte inşallah :) Sorularınız Olursa Yardımcı Olmaya Çalışayım
bende kilo vermek ıcın cabalayanlardanım akupuntura basladım 1 ay oldu ama akupunturun tam anlamıyla etkısını goremedım cozemedım yanı durumu bende 0 negatıfım nasıl beslendınız kan grubuna gore ben et cok sevmem sebze daha cok severım mesela yardımlarınızı ve fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım
Güzel. Benim iğnelerde haftalık değişiyordu kulağıma yapıyorlardı. sonra göbeğimdeki yağları harekete geçirmek için göbeğimin çeşitli yerlerine büyük iğneler batırıp titreşim veriyorlarda yağları harekete geçirmek için.Ankarada gazi üniv. hastanesınde yaptırıyorum sadece kulak haftalık gıdıyorum ıgneler degısıyor kılom olculuyor gerı gelıyorum 77-78 arası başladım su an sabah tartıldıgımda 74 dum boyum 1.65 ama kalıplı bır yapıya sahıbım
günaydın canım b 12 vitaminini iç faydası olursa ben de başlamak istiyorum 10 gün falan bi kullan bakalımgünaydııın
nasıl gidiyor hanımlar benim şu uykumu alamama sorunum devam ediyor dün akşam b12 vitamini içmeye başladım 5-6 gün kullanıp nasıl etkilediğine bakıcam
yeni arkadaşlar yeni bilgilerle gelmişler hoş geldiniz 0 pozitif kan grubum duymuştum kan grubuna göre beslenme şekillerini ama araştırmamıştım acaba benim kan grubum hakkında bilginiz var mı?
bazı yiyeceklerin sindiriminin kendisinden daha çok kalori yaktığını söylemişiniz ben ilave olarak başka bir bilgi vermek istiyorum gıda intörelansı bazı yiyecekleri metabolizmamız yakamıyor mesela 100 kalorilik bir besin aldık yumurta olsun vücut bu yumurtayı yakması haftalar alıyor tabi o haftalar içinde biz bi daha bi daha yumurta yersek ve vücut yakamayınca kilo olarak kalıyor bunun alerji testi gibi bi testi varmış ben geçen yaz araştırdım bana pahalı geldi
günaydın canım b 12 vitaminini iç faydası olursa ben de başlamak istiyorum 10 gün falan bi kullan bakalım
cnm zayıflamak ıstıyorum tabıkı ama sayfa kuralları nedır ne kadar uyabılırz tam bılemıyorum bıraz aydınlatırsan neden olmasın bırbırımıze destek oluruz burdaooo yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
kızlar sizler öyle konuşup gidecekmisiniz yoksa bizimle beraber zayıflamak istiyormusunuz.
ona göre cuma tartı günü listesine sizleri de ekleyeceğim
kızlar bende sıfır pozitifim bana da yazın neler yemeyeyim geçen cumadan beri 1 kilo artıdayım sinirliyim çok bugün.
hafta sonu babamla kardeşim geldi kahvaltılar kekler yemekler derken bi kilo geri geliverdi. bi daha 70 e çıkmayacağıma söz vermiştim ama çıktım geri
cnm zayıflamak ıstıyorum tabıkı ama sayfa kuralları nedır ne kadar uyabılırz tam bılemıyorum bıraz aydınlatırsan neden olmasın bırbırımıze destek oluruz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?