Kalori Arkadaşım

Arkadaşlar Ben Biraz Hayat Özetimi Yazayım 4 Ayda 25 Kilo verdim Vermem Gereken Daha fazla Kilo var. Nasıl Verdiğimi Açıklayayım.

Bu İşe Önce Akupuntur la başladım. Biraz Olsun İştahımı Kesti ama tam istediğim gibi değildi. Bir Müddet sonra Kalori Hesabıyla ve kan grubuma göre yemem gereken ve yememem gereken yiyecekleri listeledim. 0 negatif kan grubum bu grup etcil et yemeğe ağırlık gösterdim. bunun yanında sarkmalar olmaması içinde spor ve yüzme yapmaya başladım. bigün spor birgün yüzme 1 ile 2 saat arasında yaptım. Günlük almam gereken kalori 1000 olarak sınırladım ve yemekleri ona göre düzene koydum. Bu şekilde 4 ayda 25 kiloyu verdim ve vermeyede devam edelim hep birlikte inşallah :) Sorularınız Olursa Yardımcı Olmaya Çalışayım

Maşallah
Ben 6 ayda 10 kilo kadar verebildim sadece, temmuz ayından bu yana da veremiyorum hiç.

bende kilo vermek ıcın cabalayanlardanım akupuntura basladım 1 ay oldu ama akupunturun tam anlamıyla etkısını goremedım cozemedım yanı durumu bende 0 negatıfım nasıl beslendınız kan grubuna gore ben et cok sevmem sebze daha cok severım mesela yardımlarınızı ve fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım

Tabikide Seve seve :) , Öncelikle Birkaç sorum olacak Akupunturu Nasıl Yaptırıyorsunuz. Ben Önce Eskişehirde Yaptırdım. Daha Sonra Beğenmedim Antalyaya Gittim Orada Akumer vardı Oraya Yaptırdım. Baya Profesyöneldi.

Sizinki Nasıl Önce bu konuda bilgi alayım Şuanki kilonuz ve boyunuz ?

Ankarada gazi üniv. hastanesınde yaptırıyorum sadece kulak haftalık gıdıyorum ıgneler degısıyor kılom olculuyor gerı gelıyorum 77-78 arası başladım su an sabah tartıldıgımda 74 dum boyum 1.65 ama kalıplı bır yapıya sahıbım

Kızlar bi ara duyup araştırmıştım, az önce aklıma geldi tekrar size de yazayım dedim. Bilenler mutlaka vardır ama bilmeyen varsa diye en azından paylaşıyım istedim :)

Vücudumuz bazı yiyecekleri sindirmek için, o besinin ihtiva ettiği kaloriden daha fazlasını harcıyormuş. Dolayısıyla (tamamen kafadan atarak yazıyorum) bi elma 80 kcl ise vücudumuz bunu sindirmek için mesela 100 kcl yakıyor diyelim. Bu durumda bi elma yiyerek 20 kcl yakmış oluyoruz.. En azından bu besinlere ağırlık verebiliriz. Asagıda bi iteden buldugum kısa bi yazı var. :)

NEGATİF KALORİLİ BESİNLER

Su haricinde yediğimiz ve içtiğimiz tüm besinlerin kalori değeri vardır. Vücudumuz da besinleri sindirirken belirli miktarda kalori harcar. Örneğin 1 kase yoğurt 75 kcaldir ve vücut bunu sindirmek için (enzim salgılama, midenin kasılması, barsaklardan emilim v.b buna TERMİK ENERJİ adı verilmektedir) belirli bir kalori harcar, ortalama 35 kcal harcarsa 1 kase yoğurt bize 40 kcal vermiş olur. Fakat bazı besinler düşük kalorilidir ve vücut sindirim için daha fazla kalori harcar. Bu tür besinlere NEGATİF KALORİLİ BESİNLER denir ve diyette istediğiniz kadar tüketmeye izin verilir. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?

Elma
Kuşkonmaz
Şekerpancarı
Brokoli
Lahana
Karnıbahar
Kereviz
Salatalık
Sarımsak
Greyfurt
Limon
Marul
Mango
Soğan
Ispanak
Kabak
Şalgam

Tüm bu besinleri haşlayıp, buharda pişirerek veya çiğ şeklinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Önemli olan bu besinleri yüksek sıvı ile beraber almanızdır. Yüksek sıvı ile alındığında tok tutar, kalori değeri vermezler. Bu besinlerin lif oranları yüksektir.

www.secilkenar.com.tr

Güzel. Benim iğnelerde haftalık değişiyordu kulağıma yapıyorlardı. sonra göbeğimdeki yağları harekete geçirmek için göbeğimin çeşitli yerlerine büyük iğneler batırıp titreşim veriyorlarda yağları harekete geçirmek için.

Akupunturun Temel görevi tokluk hissi verdirmek ve yemeğini azaltmaktır. 2 ay denemeni tavsiye ederim bi farklılık oluşturmuyorsa. bırak ben haftalık 40 tl veriyordum bilmiyorum sen ne kadar veriyorsun ama paran boşa gitmesin.

bununla birlikte 0 kan grubu dedin kesinlikle hamur işlerinden uzak duracaksın bu kan grubu bunu yakamaz kilo olarak vucuda atar. sebzede yiyebilirsin vakat ekmeksiz hayatından puaça , ekmek ve türevlerini sıfıra indirmek zorundasın aksi taktirde zor oluyor.

2. en büyük mesele sıvı tüketimi vucud metobolizmasını hızlandırmak için günde en az 3 litre su ve yeşil çay günde en az 2 bardak içmek gerekiyor. su pek 3 litreyi bulmasada 2-2.5 oluyor. Normalde wc ye 4-5 kere giderken şimdi bu 8 leri buluyor.

Bunun yanında ek olarak sabah aç karna bi-karbonat içiyorum bu 5 kg lık şekilde eczanelerde satılıyor ingiliz karbonatı diyede geçiyor günde 2 kere sabah aç karna ılık sıyla karıştırıp içiyorum birde gece yatarken 1 bardak içiyorum.

Benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar takıldığınız yardıma ihtiyac olduğunuz noktaları gene söylerim

bende seansı 35 tl gıdıyorum paramın boşa gıtmesını ıstemıyorum acıkcası hamur ısı evet su sıralar mumkun oldugunca uzak durmaya calsııyorum ama ekmegı tamamı ıle kesmedım cunku daha oncede gıttıgım dıyetısyen gunde 10 dılım ekmek verıyordu o sekılde yıyerek 10 kılo vermısdım su konusundada mumkun oldugunca zaten cok su ıcıyorum 3 lt gecıyor ıstıgım su cunku kronık kabızlık yasıyorum su ıcmezsem bobreklerım agrıyor yesıl cayıda ıcmeye calısıyorum ama zevk alarak degıl tabıı sımdı esıme spor vıdeoları yuklettım aksamları bazende sabahları o sporlarıda yaparsam daha duzenlı kılo verırım ıns karbonatlı suyu bır ara bende denedım ama kısa sure sonra bıraktım cok ıse yaradıgına kanaat getırmedım o kadar cok sey denıyoruz kı aslında 19 mayısda 60 kılo olmaylım oglumun sunnetı var ve herseyden once bıktım artık dıyet yapmakdan

günaydııın

nasıl gidiyor hanımlar benim şu uykumu alamama sorunum devam ediyor dün akşam b12 vitamini içmeye başladım 5-6 gün kullanıp nasıl etkilediğine bakıcam

yeni arkadaşlar yeni bilgilerle gelmişler hoş geldiniz 0 pozitif kan grubum duymuştum kan grubuna göre beslenme şekillerini ama araştırmamıştım acaba benim kan grubum hakkında bilginiz var mı?

bazı yiyeceklerin sindiriminin kendisinden daha çok kalori yaktığını söylemişiniz ben ilave olarak başka bir bilgi vermek istiyorum gıda intörelansı bazı yiyecekleri metabolizmamız yakamıyor mesela 100 kalorilik bir besin aldık yumurta olsun vücut bu yumurtayı yakması haftalar alıyor tabi o haftalar içinde biz bi daha bi daha yumurta yersek ve vücut yakamayınca kilo olarak kalıyor bunun alerji testi gibi bi testi varmış ben geçen yaz araştırdım bana pahalı geldi

ooo yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

kızlar sizler öyle konuşup gidecekmisiniz yoksa bizimle beraber zayıflamak istiyormusunuz.
ona göre cuma tartı günü listesine sizleri de ekleyeceğim

kızlar bende sıfır pozitifim bana da yazın neler yemeyeyim geçen cumadan beri 1 kilo artıdayım sinirliyim çok bugün.

hafta sonu babamla kardeşim geldi kahvaltılar kekler yemekler derken bi kilo geri geliverdi. bi daha 70 e çıkmayacağıma söz vermiştim ama çıktım geri

günaydın canım b 12 vitaminini iç faydası olursa ben de başlamak istiyorum 10 gün falan bi kullan bakalım

günaydın canım b 12 vitaminini iç faydası olursa ben de başlamak istiyorum 10 gün falan bi kullan bakalım

dr bunu bana regl dönemimdeki sancıları kasılmaları hafifletmesi için vermişti sadece regl döneminde içmen yeterli dedi ama ben her aldığım ilacı araştırıp sonra içtiğim için bunu araştırırken bi çok şeye iyi geldiğini öğrendim sonra bu uyku problemimde bi deneyeyim dedim bakalım inş olumlu etkiler iyi gelirse yazarım

cnm zayıflamak ıstıyorum tabıkı ama sayfa kuralları nedır ne kadar uyabılırz tam bılemıyorum bıraz aydınlatırsan neden olmasın bırbırımıze destek oluruz burda

Kızlar günaydın,
Maşallah uzun uzun konuşmalar olmuş, sevindirici bir olay bizim açımızdan.

Yeni gelen arkadaşlar biz yaklaşık 1 yıldır buradan her konuda birbirimize destek oluyoruz.
Sadece diyet konusunda değil, iş yaşamımızdan, ikili ilişkilerimizden, özel hayatlarımızdan, neredeyse birbirimizin her şeyini bilir hale geldik... Şahsen ben bu durumdan çok memnunum

Sizleri de aramızda görmek bizlere keyif verir, enerji katar..

cnm zayıflamak ıstıyorum tabıkı ama sayfa kuralları nedır ne kadar uyabılırz tam bılemıyorum bıraz aydınlatırsan neden olmasın bırbırımıze destek oluruz burda

cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz geçen haftaki kilomuzu ve 1 haftadaki farkı ayda2kilogo ya özel mesaj atıyoruz oda tablo yapıyor ve yayınlıyor

kalori sayıyoruz herkes kendini biraz tanıyor neyin iyi geldiğini neyin kötü etkilediğini biliyor tavsiyelerde bulunuyoruz her hafta kim daha çok zayıflayacak diye yarışıyoruz

kızlar tabloya diyete başlangıç kilomuzu da eklemek istiyorum. bu hafta bildirim yaparken diyete başlamadan önce kaç kiloyduk onu da yazıverin motivasyon olur

cuma günü öğlene kadar
geçen haftaki kilo :
bu haftaki kilo:
fark : +- .... kg diye bana özel mesajla bildirim yapıyorsunuz. bende öğleden sonra tabloyu yayınlıyorum.

başlangıç kilonuzu da yazmayın unutmayın bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…