• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kızlar geldim ozur dılerım hepınızden beklettım sabah hastanedeydım yıne
ne dedıkodumu yapmıssınız valla neyse bırazdan sonuc acıklanınca bakalım ne olcek sımdı cok yazamıyorum acıl ıslerımı toplarlamalıyım sevgıler hepınıze

sanırım bi sinoki kaldıı ahh ahhhh

kızlar geldim ozur dılerım hepınızden beklettım sabah hastanedeydım yıne
ne dedıkodumu yapmıssınız valla neyse bırazdan sonuc acıklanınca bakalım ne olcek sımdı cok yazamıyorum acıl ıslerımı toplarlamalıyım sevgıler hepınıze

kız mesaj attım tam yaz kaç kilosun aaaa zaten moralim bozuk ayol...:63: bi de muallak bi cvp yazmış gidiyom demiş :KK70:

yazdım şekerde dedıgım gıbı kayınvalıdenın kınde tartıldım bu sefer cunku benım evde benı 72 73lere cıkardı acıkcası gecen hafta ahdı dedım ama bu hafta yok yanı ustumu cıkarmadan aksam tartıldım o sonuc

sen şimdi hep kaynananın tartısın damı tartılıyordun dijital değil yani. iyi o zaman ben en düşüğü yazıyorum bu hafta çok kilo vermiş ol da haftaya artıda görünürsün :KK70:

16,01,15.webp

süpermiş emeğine sağlık
kızlar herkes az çok kilo vermeyi başarmış hepinizi tebrik ediyorum
gamzenn 60 lı rakamlara geçmiş hayırlı olsun
Rose aramızda 400 gr fark var
haftaya regl haftam pek umutlu değilim şimdiden iştahım açıldı canım tatlı istiyor sanırım arayı kapatamayacağım

süpermiş emeğine sağlık
kızlar herkes az çok kilo vermeyi başarmış hepinizi tebrik ediyorum
gamzenn 60 lı rakamlara geçmiş hayırlı olsun
Rose aramızda 400 gr fark var
haftaya regl haftam pek umutlu değilim şimdiden iştahım açıldı canım tatlı istiyor sanırım arayı kapatamayacağım
Benim kiloma güvenme tatlım.
Bir aşağı bir yukarı dengesiz.
Ben diyetle kilo veremiyorum artık, onu iyice anladım.
Spora kesinkes dönüş yapmam gerekiyor.

bu hafta herkeşler kilo vermiş hepinizi tebrik ederimm.:KK9::KK9::KK9::KK9:

gamzenle olan yarış sonucumuz aslında bu hafta saylanmaz denebilir, :KK12:mızıkçılık yapabilirim hertürlü, :KK12:hakkım çünkü,:KK20: emme ses etmeyeceğim :rolleyes:

anladığım kadarıyla KENDİSİ hem kendi tartısında tartılmamış,:KK20: hem bugün tartılmamış :KK20:dün akşamki kilosunu yazmış. :KK20: ne bilelim belki dün akşam çok çok çok YEDİN :kk77:, yemeden tartıldın.:KK20: olamaz mı. :KK70:

bu hareketler yarışma şartlarına uymuyor aslında.:KK62:

gamzenin bu haftaki skorunu geçersiz sayıp kendi :63:BİRİNCİLİĞİMİ:63: çok rahat ilan edebilirim
emme etmeyeceğim. :KK70::KK53::KK53:

mızıkçılık yapmayacağım.:KK53:

Benim kiloma güvenme tatlım.
Bir aşağı bir yukarı dengesiz.
Ben diyetle kilo veremiyorum artık, onu iyice anladım.
Spora kesinkes dönüş yapmam gerekiyor.

bende aynı durumdayım geçen sene bu zamanlar günde 1300 kalori alıyordum ve sürekli - deydim şimdi maks. 1200 kalori alıyorum aylardır bi geri bi ileri gidip geliyorum sıkılaşmam ve incelmem şart ama akşamları çok yorgun ve bitkin oluyorum

gamzenle olan yarış sonucumuz aslında bu hafta saylanmaz denebilir, :KK12:mızıkçılık yapabilirim hertürlü, :KK12:hakkım çünkü,:KK20: emme ses etmeyeceğim :rolleyes:

anladığım kadarıyla KENDİSİ hem kendi tartısında tartılmamış,:KK20: hem bugün tartılmamış :KK20:dün akşamki kilosunu yazmış. :KK20: ne bilelim belki dün akşam çok çok çok YEDİN :kk77:, yemeden tartıldın.:KK20: olamaz mı. :KK70:

gamzenin bu haftaki skorunu geçersiz sayıp kendi :63:BİRİNCİLİĞİMİ:63: çok rahat ilan edebilirim

kızlaarr önemli olan listedeki birincilik değil önemli olan kilo vermemiz motivasyonumuz artsın diye liste düzenleyip yarışıyoruz

bende aynı durumdayım geçen sene bu zamanlar günde 1300 kalori alıyordum ve sürekli - deydim şimdi maks. 1200 kalori alıyorum aylardır bi geri bi ileri gidip geliyorum sıkılaşmam ve incelmem şart ama akşamları çok yorgun ve bitkin oluyorum
Aynen temmuz ayına sürekli kilo verdim, 200-300 gram da olsa.. Temmuzdan beri bi ileri bi geri, en fazla 1200 kalori alıyorum ya, bir de akşamları yememeye dikkat ediyorum.
Diyetarkadaşım a göre 1 kilo vermiş olmam lazım nerdeyse. Bu işte bi terslik var ama ne olduğunu anlayamıyorum bi türlü.

kızlar sinoki de bildirim yaptı işleri çok yoğunmuş kusura bakmayın dedi ancak bildirim yapabilmiş. hepinizi öpüyormuş..

morali de bozukmuş kilo olayı ile ilgili.

ben listeyi yeniledim tekrardan yayına veriyorum

cnm sen baya sinirlenmişsin bana ama ben ozellıkle dunde msj attım dun butun gun tuvaletteydım ve orda tartıldımkı tartımdakı yanlıs tartıp tartmadıgını ogrenmek ıcın cunku gercekten 72 73 cıkıyorum kı ınsan kendını bılır ımkanı yok gecen haftadan bu haftaya kılo almamım yogurt kuru yapıyorum demısdım o mu bozdu benı bılmıyorum neyse sabahda tuvalete cıktım yanı sonuc bana gore aynı ama ıstersen kendını lıder olarak gorebılısın no problem ben gercekten burda motıve oldugum ıcın aranızdayım baska bır konuyada yazıyorum ama burda bırbırımızı motıve edıyoruz neyse uzuldum boyle dusunmene bende sahtekarlık olmaz cnm yenıden baslasın ıstersen bu haftada sen galıp ol haftaya bakalım duruma

Back
X