• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

teşekkür ederim canım. :KK52::KK52:sizde benim bu uğraşlarım boşa gitmesin diye zayıflayın lütfeeennnnn :KK66: :D

kızlar sinoki de bildirim yaptı işleri çok yoğunmuş kusura bakmayın dedi ancak bildirim yapabilmiş. hepinizi öpüyormuş..

morali de bozukmuş kilo olayı ile ilgili.

ben listeyi yeniledim tekrardan yayına veriyorum

tahmin etmiştim bu hafta hiç topiğe girmedi ,bildirimde yapmadı neyse haftaya toparlar

cnm sen baya sinirlenmişsin bana ama ben ozellıkle dunde msj attım dun butun gun tuvaletteydım ve orda tartıldımkı tartımdakı yanlıs tartıp tartmadıgını ogrenmek ıcın cunku gercekten 72 73 cıkıyorum kı ınsan kendını bılır ımkanı yok gecen haftadan bu haftaya kılo almamım yogurt kuru yapıyorum demısdım o mu bozdu benı bılmıyorum neyse sabahda tuvalete cıktım yanı sonuc bana gore aynı ama ıstersen kendını lıder olarak gorebılısın no problem ben gercekten burda motıve oldugum ıcın aranızdayım baska bır konuyada yazıyorum ama burda bırbırımızı motıve edıyoruz neyse uzuldum boyle dusunmene bende sahtekarlık olmaz cnm yenıden baslasın ıstersen bu haftada sen galıp ol haftaya bakalım duruma

kız çatlak ben espiriye vurdum ayoolll mahsus yazdım güldüm ya sonunda aaa. :KK57:34 bta da ciddiye almış yazdıklarımı. :KK57:ben komikçilik yaptıydım :KK53: gülün diye. :KK66:

niye sinirleneyim canım. gönül isterki hepimiz kilo verelim, ki amacımızda o. birbirimizi doldurup hırslanıp kilo vermek.:KK66::KK66:

ben çok sevdim senle yarışmayı. beni en çok motive eden yarış arkadaşım sen oldun. oldukça da işe yaradı. ben senin sayende neler neler yemedim biliyormusun :KK70:

bi daha yazdığım yazıların sonuna espriktir - esprik değildir diye not düşim barik :KK53:

bu arada tablo ıcın emegıne saglık
teşekkür ederim canım.:KK52:

kız çatlak ben espiriye vurdum ayoolll mahsus yazdım güldüm ya sonunda aaa. :KK57:34 bta da ciddiye almış yazdıklarımı. :KK57:ben komikçilik yaptıydım :KK53: gülün diye. :KK66:

niye sinirleneyim canım. gönül isterki hepimiz kilo verelim, ki amacımızda o. birbirimizi doldurup hırslanıp kilo vermek.:KK66::KK66:

ben çok sevdim senle yarışmayı. beni en çok motive eden yarış arkadaşım sen oldun. oldukça da işe yaradı. ben senin sayende neler neler yemedim biliyormusun :KK70:

bi daha yazdığım yazıların sonuna espriktir - esprik değildir diye not düşim barik :KK53:

teşekkür ederim canım.:KK52:
ay ne bıleyım cok uzuldum senı kırdım dıye cnm açıkcası senınde bana cok etkın oldun bugun kadınbudu kofte var yemekte normalde mılletın tabagından alırdım ama bugun sadece kendı hakkımı az mıktarda yedım ve kalkdım bu yarış gerçekten cok ıyı oldu

ay ne bıleyım cok uzuldum senı kırdım dıye cnm açıkcası senınde bana cok etkın oldun bugun kadınbudu kofte var yemekte normalde mılletın tabagından alırdım ama bugun sadece kendı hakkımı az mıktarda yedım ve kalkdım bu yarış gerçekten cok ıyı oldu

azönce kapı çaldı elinde koca bi tepsi baklavaylan bizim kat görevlisi girdi. birisi işe başlamış da dağıtıyormuş.

sen demekki beni yeterince motive edemedin ki ben 2 dilim baklavayı götürdüm mideye .:KK53::KK70:

espriktir:KK66:

kızlar bugun doktora gıttım ultrasona gırdım karından oncesınde sıkışmak ıcın 2 lt suyu hemen huplettım bu arada ulstrasonum da anladıgım kadarıyla safra kesemde polip varmıs 3,5 mm hıc boyle bır konuda bılgısı olan varmı

ayda yeme tatlıları oyle olunca ben sadece catalın ucuyla agzıma tadımlık alıyorum cıg kofte yemıssın benımde bugunlerde canım cekıyor ama bu ayı goze gorulur bır sekılde kılo vererek tamamlamak ıstıyorum nısana az kaldı sunnetde çookkkk güzel bir anne olmalıyım

kız elbiselerini satıyormuşşun

o fotolardaki sen misin. o mankenlik ettiğin fotolarda kaç kiloydun. çok tombik görünüyorsun. kollar falan maşallahı var :KK70:

esprik.

kızlar bugun doktora gıttım ultrasona gırdım karından oncesınde sıkışmak ıcın 2 lt suyu hemen huplettım bu arada ulstrasonum da anladıgım kadarıyla safra kesemde polip varmıs 3,5 mm hıc boyle bır konuda bılgısı olan varmı

ayda yeme tatlıları oyle olunca ben sadece catalın ucuyla agzıma tadımlık alıyorum cıg kofte yemıssın benımde bugunlerde canım cekıyor ama bu ayı goze gorulur bır sekılde kılo vererek tamamlamak ıstıyorum nısana az kaldı sunnetde çookkkk güzel bir anne olmalıyım

geçmiş olsun canım bende merak etmiştim hastane deyince ama unuttum sonra. ben hiç duymadım bi bilgim yok safra kesesi ile ilgili. internetten araştır diyecem ama netten bakınca da adamın kafası karışıyor genelde , morali bozuluyor. hiç kurcuklama. doktorun ne dedi.

esprik değil

kız elbiselerini satıyormuşşun

o fotolardaki sen misin. o mankenlik ettiğin fotolarda kaç kiloydun. çok tombik görünüyorsun. kollar falan maşallahı var :KK70:

esprik.

geçmiş olsun canım bende merak etmiştim hastane deyince ama unuttum sonra. ben hiç duymadım bi bilgim yok safra kesesi ile ilgili. internetten araştır diyecem ama netten bakınca da adamın kafası karışıyor genelde , morali bozuluyor. hiç kurcuklama. doktorun ne dedi.

esprik değil

evet benım o tombiş diyete başlamadan onceki halım kollar ve kalcaların maşallahı var dımı
netde arastırdım ıyı huylu tumormus ama cok onemlı degılmıs neyse sonucları gostermeye gıdınce bakalım doktor cıvanım ne der

evet benım o tombiş diyete başlamadan onceki halım kollar ve kalcaların maşallahı var dımı
netde arastırdım ıyı huylu tumormus ama cok onemlı degılmıs neyse sonucları gostermeye gıdınce bakalım doktor cıvanım ne der

geçmiş olsun. en kötü safrakeseni alırlar. o kadar çok varki tanıdığım safra kesesini aldıran. telaşlanacak bişey yok yani :KK66::KK15:

belki de ilaçla yok olur polip ona bile gerek kalmaz :KK66:

geçmiş olsun. en kötü safrakeseni alırlar. o kadar çok varki tanıdığım safra kesesini aldıran. telaşlanacak bişey yok yani :KK66::KK15:

belki de ilaçla yok olur polip ona bile gerek kalmaz :KK66:
aman aldırmam ben kesemı bırsey yoktur capı kucuk oldugundan bırseyde olcagını sanmıyorum netden arastırdıgım kadarıyla kız elbıselerı derken bı satamadım ya cok mu kotu mankenlık yapmısım anlamadımkı kımse almıyor:KK15::confused:

Sana küçük gelmişler ya elbiseler çirkin
aman aldırmam ben kesemı bırsey yoktur capı kucuk oldugundan bırseyde olcagını sanmıyorum netden arastırdıgım kadarıyla kız elbıselerı derken bı satamadım ya cok mu kotu mankenlık yapmısım anlamadımkı kımse almıyor:KK15::confused:
görünüyor. Kızım öyle her düğüne davete ayrı elbise alırsan böyle olur ışte.

kızlar ayda2kilocuk yazmış ama ben tekrar sizden çok özürdiliyorum inanın bugün 1 dk durmadım o kadar yoğun dumkii öğlende zor fırsat bulup bildirim yapabildim. Tabloda bir ben kilo almışım moralim çok bozuk boşuna yılbaşına kadar gayret ettim hop diye aldım hemen :(
Neyse artık önümüzdeki haftalara bakacağım artık inş almaya devam etmem bu arada pisikletim bozuldu :( dayanamadı bana :(

Sana küçük gelmişler ya elbiseler çirkin

görünüyor. Kızım öyle her düğüne davete ayrı elbise alırsan böyle olur ışte.
malesef öyle bir durum oldu her düğüne bir elbise hepside patladı elimde yanı gıydığım zamanlarda o kadar tombıs degıldım kaldıracam konuyu olmadı gıymeden cekerım elbıselerı

Günaydıınnnnn mutlu haftasonlarınız olsun inşaellaaahh:)

durum bildiriyorum bu sabah itibariyle 66,8 :cool::cool:

sabaha karşı tuvalete cıktm da:KK70::KK70::KK70:

Back
X