• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

eşin görmene ne dedi :KK48: :KK70::KK70: zaten o fotolar annelerde kalır
alacam ondan niye onda duracakmış ayoll

Kızlar bu sunnet fotoğrafından kastınız kesilirkenki mi yoksa sünnet kıyafetli halleri falan mı? ayda2kilogo ayda2kilogo 34bta26 34bta26
kesilirken ki benim gördüğüm.
kıyafetli halleri var mıdır kesilirken foto çektirenler
kız ne diyom ben kesilirkenkini gördüm pipisini filan onu diyom ya kaynanama kime neyi göstermiyon diye :KK70::KK70::KK70:

sünnet kıyafetli hallerinin fotoları canım kim kesilirken foto çektirir ki :KK70::KK70:

bizimkininkini çekmişler ağlıyo bu, adam kesiyo :KK70::KK70::KK70:

alacam ondan niye onda duracakmış ayoll

kesilirken ki benim gördüğüm.
kız ne diyom ben kesilirkenkini gördüm pipisini filan onu diyom ya kaynanama kime neyi göstermiyon diye :KK70::KK70::KK70:

bizimkininkini çekmişler ağlıyo bu, adam kesiyo :KK70::KK70::KK70:

ayyy hiç güleceğim yoktu çocuğun canı gidiyor millet kesilmiş şeyinin fotosunu çekiyor :KK70::KK70::KK70:

bide çocuk ciyak ciyak ağlarken ağzına kocaman lokumu dayıyorlar tam cinayete teşebbüs :KK70::KK70:

sen birebir şahit oldun sanırım:KK57::KK57::KK57::KK57:

bizde kirvelik vardır babam çok kirve olmuştur kirvenin alması gereken şeylerin başında çocuk kesilirken ağzına koyulacak lokum gelir sonra o lokum oradaki tüm davetlilere ikram edilir bizim köyün yarısıyla kirveyizdir :KK70::KK70::KK70:

oooh konu almış başını gidiyor cancagızlarım düğünden önce fotoğrafçıya gıdılır album ıcınya resım dedıgım konu oydu salonun zaten 40 poz resmı var neyse küçücük bir albüm hatıra olsun çocuğumuz ile gidip hiç resim çekinmedik stüdyoda

ayda neler yemişsin kemalpaşalar köfteler ee koladan benden olsun cnm

Ben de anlamadım düğün 20 kişi mi 200 kişi mi :/ Allah yardımcınız olsun inşaellah.

Ben kabızlık sorunumu cozemedım cozemedım cozemedım.... :mad: Zeytinyağı ve kayısı yapıyorum 3 gündür tık yok.. Kilo da verilmiyo dogal olarak . Allah rızası ıcın bı yol gosterın yaaa :KK42:

200 KİŞİ kızlar hep mi yanlış yazmışım
yok cnm kabızlığın bir çözümü bulunamadı henüz aramızda zaten aslında konunun ısmı kalori arkadaşım değil bütün kabızlar TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN ZORLANDIK ZORLANDIK

yok cnm kabızlığın bir çözümü bulunamadı henüz aramızda zaten aslında konunun ısmı kalori arkadaşım değil bütün kabızlar TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN ZORLANDIK ZORLANDIK

Gelse zorlanmaya da razıyım :KK43:
Valla ben dün akşam tuvalette tam olarak yarım saat oturdum, bacaklarım uyuştu oturmaktan ama tık yok yani..

Valla zabahınan tartıldım kızlar, sonuç felaket, bilmem kaç yüz gram artıdayım, durumum içler acısı.
Ve kocaman bi göbüşüm oldu :mad:
Sizden naber?

bende de durum aynı sabah tartıldım :KK57::KK57: tartıya baka kaldım yüzüklerim parmağıma zor oldu bir şişkinlik var

yaptığımız bir yanlışın farkına vardım cuma günlerini tartı günü olması nedeniyle artık hepimiz hafta sonu kaçamaklar yapıp tartı gününe kadar durumu toparlamaya çalışıyoruz. bu konuda bir şeyler yapmalıyız

oooh konu almış başını gidiyor cancagızlarım düğünden önce fotoğrafçıya gıdılır album ıcınya resım dedıgım konu oydu salonun zaten 40 poz resmı var neyse küçücük bir albüm hatıra olsun çocuğumuz ile gidip hiç resim çekinmedik stüdyoda

ayda neler yemişsin kemalpaşalar köfteler ee koladan benden olsun cnm
akşam içtim kolamı canım. ay akşam öyle yedim ki anlatamam. kaşık kaşık pilav yedim lays cips yedim kola içtim zero kalorisi yok . tabi ki hemen artıda kendini gösterdi tartı.

ben 2 gündür çıkıyorum kaysı işe yaradımı ne. :KK70: markasını söyliyim deneyin isterseniz. peyman bahçeden gün kurusu %100 doğal. gerçekten beğenerek yedim aslında hiç sevmem kuru kayısıyı. ama bu yumuşacık taze gibi tadı falan.

Günaydın kızlarrrrrr...

günaydıınnnn nbr?

Günaydııınnnn :KK37: Nasılsınızzz?

günaydın kızlarrrr. susu yukarda bi marka verdim dene istersen. bende işe yaradı. ama ona rağmen hala artıdayım. düşün işte kimbilir ne kadar yemişim dün.:mad:

Back
X