- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Valla bişey anladıysam ne olayım.
sünnet kıyafetli hallerinin fotoları canım kim kesilirken foto çektirir ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bişey anladıysam ne olayım.
Sünnet kıyafetli fotolarını hep gördüm sevgilileriminsünnet kıyafetli hallerinin fotoları canım kim kesilirken foto çektirir ki![]()
Sünnet kıyafetli fotolarını hep gördüm sevgililerimin
Mühendisinkini bile gördüm![]()
Odasında kitaplıkta duruyor fotoğrafı, biz de skypetan konuşuyoruz ya oradan gösterdi.diğerlerini anladım da müyendizinkini nasıl gördün![]()
alacam ondan niye onda duracakmış ayolleşin görmene ne dedi![]()
zaten o fotolar annelerde kalır
kesilirken ki benim gördüğüm.Kızlar bu sunnet fotoğrafından kastınız kesilirkenki mi yoksa sünnet kıyafetli halleri falan mı?ayda2kilogo
34bta26
kız ne diyom ben kesilirkenkini gördüm pipisini filan onu diyom ya kaynanama kime neyi göstermiyon diyekıyafetli halleri var mıdır kesilirken foto çektirenler
sünnet kıyafetli hallerinin fotoları canım kim kesilirken foto çektirir ki![]()
Odasında kitaplıkta duruyor fotoğrafı, biz de skypetan konuşuyoruz ya oradan gösterdi.![]()
alacam ondan niye onda duracakmış ayoll
kesilirken ki benim gördüğüm.
kız ne diyom ben kesilirkenkini gördüm pipisini filan onu diyom ya kaynanama kime neyi göstermiyon diye
bizimkininkini çekmişler ağlıyo bu, adam kesiyo![]()
sen birebir şahit oldun sanırım![]()
200 KİŞİ kızlar hep mi yanlış yazmışım
yok cnm kabızlığın bir çözümü bulunamadı henüz aramızda zaten aslında konunun ısmı kalori arkadaşım değil bütün kabızlar TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN ZORLANDIK ZORLANDIK
yok cnm kabızlığın bir çözümü bulunamadı henüz aramızda zaten aslında konunun ısmı kalori arkadaşım değil bütün kabızlar TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN ZORLANDIK ZORLANDIK
Valla ben dün akşam tuvalette tam olarak yarım saat oturdum, bacaklarım uyuştu oturmaktan ama tık yok yani..Gelse zorlanmaya da razıyım![]()
günaydıınnnn nbr?
Valla zabahınan tartıldım kızlar, sonuç felaket, bilmem kaç yüz gram artıdayım, durumum içler acısı.GünaydııınnnnNasılsınızzz?
Valla zabahınan tartıldım kızlar, sonuç felaket, bilmem kaç yüz gram artıdayım, durumum içler acısı.
Ve kocaman bi göbüşüm oldu
Sizden naber?
akşam içtim kolamı canım. ay akşam öyle yedim ki anlatamam. kaşık kaşık pilav yedim lays cips yedim kola içtim zero kalorisi yok . tabi ki hemen artıda kendini gösterdi tartı.oooh konu almış başını gidiyor cancagızlarım düğünden önce fotoğrafçıya gıdılır album ıcınya resım dedıgım konu oydu salonun zaten 40 poz resmı var neyse küçücük bir albüm hatıra olsun çocuğumuz ile gidip hiç resim çekinmedik stüdyoda
ayda neler yemişsin kemalpaşalar köfteler ee koladan benden olsun cnm
Günaydın kızlarrrrrr...
günaydıınnnn nbr?
GünaydııınnnnNasılsınızzz?