• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

yok kız sizi bırakırmıyım hiç aa siz ilk göz ağrımsınız.:KK57::KK57: görüyonuz mu göz ağrımı :KK57::KK57::KK57:

onlar baya iyi motive ediyorlar insanı. demiştim size de geçelim mi yarışmaya diye. geçen hafta benim takımım birinci oldu. ama ben listede yokum hala. 30 ocak da listeye gireceğim.

2 haftadır bu ikili ilişkiyi yürütmeye çalışıyordum:KK53: ama vicdanım rahat vermedi:KK17: itiraf etmek zorunda kaldım sizlere.:KK59:

Ben o takımların nasıl işlediğini anlayamıyorum bi türlü :KK51:
eğer kilo alırsan falan tüm takımı etkilemiş oluyorsun herkesin emeği boşa gidiyor dereceye giremiyorlar ortalama yükseliyor falan. kendin için yiyeceksen bile onlara ayıp olmasın diye insan yememeye çalışıyor.

şimdi biz pazartesi ye aldık ya tartı günümüzü. benim için süper olacak. pazartesi sizle yarışıcam diye haftasonu az yiyeceğim. hafta içi de cuma yarışması var diye az yiyeceğim. süper ötesi bişey oldu bana.

4 kişi kabul ettik oy çokluğuyla gamzen september 34 bta ben artık tartı günümüz cuma dan pazartesiye çekilmiştir arkadaşlar duyurulur.

O ZAMAN BU CUMA TARTILMACA VAR MI YOK MU.

BU CUMA TARTILMAYALIM BENCE.

PAZARTESİ BİLDİRELİM. BEN LİSTEYİ TEKRARDAN DÜZENLEYEYİM.

BU CUMA BİLDİRİM YAPMIYORUZ KIZLAR. PAZARTESİ YAPACAĞIZ BİLDİRİMLERİMİZİ.

ANLAŞTIK MI ?

4 kişi kabul ettik oy çokluğuyla gamzen september 34 bta ben artık tartı günümüz cuma dan pazartesiye çekilmiştir arkadaşlar duyurulur.

ANLAŞTIK MI ?
Bana uyar canımcım, en azından haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yemem.

ANLAŞTIK MI ?

bu cumada p.tesi de R dönemimde olduğum için benim için sorun yok

evet cok mantıklı gercekten. Haftasonu yiyip haftaıcı vermeye calısıyoruz aynen oyle. Anlaştık.

5,takıma gelinceeeeee..... ayda2kilogo ayda2kilogo o zaman biz bi grup yapıp o yarısmaya katılalım birinci gelelim :KK28:. Bizi niye dusunmedin :KK20: Gerçi bu kabızlıkla zor ama .:cry:

Grup gercekten cok uyumlu ama yaa . gecen hafta herkesin adet donemıı, bu hafta hrkes odemden sıkayetcı. kabızlık zaten mutemadıyen.... :KK70:

evet cok mantıklı gercekten. Haftasonu yiyip haftaıcı vermeye calısıyoruz aynen oyle. Anlaştık.

5,takıma gelinceeeeee..... ayda2kilogo ayda2kilogo o zaman biz bi grup yapıp o yarısmaya katılalım birinci gelelim :KK28:. Bizi niye dusunmedin :KK20: Gerçi bu kabızlıkla zor ama .:cry:

Grup gercekten cok uyumlu ama yaa . gecen hafta herkesin adet donemıı, bu hafta hrkes odemden sıkayetcı. kabızlık zaten mutemadıyen.... :KK70:

öyle kabul etmiyorlar biz de bigrup olduk geldik demece yok canım.

kız bizim bu takım sondan birinci olur her hafta.

september la 34 bta yı sayma zaten onlar fasulyeden. bi hafta veriyorlar 3 hafta geri alıyorlar.:KK70::KK70:

sinoki desen vereceğini verdi sıkılaşma dönemine girdi.

anlayacağın bizden takım olmaz :KK53:

ama diğer konularda uyumlu olduğumuz bi gerçek. :KK70::KK70::KK70:

Bana uyar canımcım, en azından haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yemem.

bu cumada p.tesi de R dönemimde olduğum için benim için sorun yok

ay yarabbim ikisi de sanki benim fikrimmiş gibi benim için sorun yok bana uyar bilmem ne demişler çok güldüm ayol :KK70::KK70::p:KK53:kız zaten siz demediniz mi pazartesi olsun diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

tamam bana da uyar o zaman :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK15::KK15::KK15:cuma günü kilo bildirimi yok

artık pazartesi öğlene kadar herkes kilo bildirimini bana özel mesajlan yolluyor :KK15::KK15::KK15:

sadece sinoki bilmiyor ona da mesaj atıyorum.

ay yarabbim ikisi de sanki benim fikrimmiş gibi benim için sorun yok bana uyar bilmem ne demişler çok güldüm ayol :KK70::KK70::p:KK53:kız zaten siz demediniz mi pazartesi olsun diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

artık pazartesi öğlene kadar herkes kilo bildirimini bana özel mesajlan yolluyor :KK15::KK15::KK15:

Kızım ben bu cuma kilo bildiriminin olmamasına bana uyar dedim.

kuzum ben bu cuma bildirim yapmama konusunda sorun yok dedim genel değişiklik için değil

Ohhhhh bugün kahvaltı yapacağım öğle yemeğinde, nasılsa daha bir hafta var tartıya :KK70:

ay ne güzel benim artık öyle bi şansım yok. cuma tartı günüm var hala benim. hafta sonu da yiyemem artık pazartesi tartı günüm. off off başıma iş aldım sanki. eriyip gidecem sizin yüzünüzden.:KK70:

kuzum ben bu cuma bildirim yapmama konusunda sorun yok dedim genel değişiklik için değil
biliyorum canikom:KK66:

Ohhhhh bugün kahvaltı yapacağım öğle yemeğinde, nasılsa daha bir hafta var tartıya :KK70:

yee yeee sabahki + ları düşünerek ye canım

tartıdaki psikolojini o kahvaltı sofrasında da hatırlayarak ye kuzum

afiyet olsun:KK48:

sana söylüyorum ama akşama bende kahvaltı yapacağım yemeğim yok :110:

aslında yarına da planladığım yemeğim yok offf ne zor iş her gün her gün

ay ne güzel benim artık öyle bi şansım yok. cuma tartı günüm var hala benim. hafta sonu da yiyemem artık pazartesi tartı günüm. off off başıma iş aldım sanki. eriyip gidecem sizin yüzünüzden.:KK70:

biliyorum canikom:KK66:
ayda bugün aç mı kaldın kız bakıyorum diyet arkadaşım da yok yemekler

Back
X