• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bence tartı gününü pazartesi yapalım ne dersiniz. ben daha önce de bunun savaşını vermiştim. haftasonu kendimizi daha iyi frenleriz. telafi etmeye vaktimiz olmadığından.

bende de durum aynı sabah tartıldım :KK57::KK57: tartıya baka kaldım yüzüklerim parmağıma zor oldu bir şişkinlik var

yaptığımız bir yanlışın farkına vardım cuma günlerini tartı günü olması nedeniyle artık hepimiz hafta sonu kaçamaklar yapıp tartı gününe kadar durumu toparlamaya çalışıyoruz. bu konuda bir şeyler yapmalıyız
Kızlar ben bu konuda Bahar'a katılıyorum.
ayda2kilogo ayda2kilogo @Susuu-- gamzenn gamzenn
Bence pazartesiye çekelim tartı gününü, böylelikle hafta sonu kasmak zorunda kalacağız, haftaiçi iş yerlerinde fazla kaçamak yapamayız ama haftasonu çok güzel yapıyoruz.

ben bunu geçen sene demiştim size mırın kırın etmiştiniz.
bende de durum aynı sabah tartıldım :KK57::KK57: tartıya baka kaldım yüzüklerim parmağıma zor oldu bir şişkinlik var

yaptığımız bir yanlışın farkına vardım cuma günlerini tartı günü olması nedeniyle artık hepimiz hafta sonu kaçamaklar yapıp tartı gününe kadar durumu toparlamaya çalışıyoruz. bu konuda bir şeyler yapmalıyız

Kızlar ben bu konuda Bahar'a katılıyorum.
ayda2kilogo ayda2kilogo @Susuu-- gamzenn gamzenn
Bence pazartesiye çekelim tartı gününü, böylelikle hafta sonu kasmak zorunda kalacağız, haftaiçi iş yerlerinde fazla kaçamak yapamayız ama haftasonu çok güzel yapıyoruz.

akşam içtim kolamı canım. ay akşam öyle yedim ki anlatamam. kaşık kaşık pilav yedim lays cips yedim kola içtim zero kalorisi yok . tabi ki hemen artıda kendini gösterdi tartı.

demek yedin pilavları içtin kolaları yarasın ama niyese hiç inanasım gelmedi sanki bir komplo dönüyor gibi ortalarda
ben 2 gündür çıkıyorum kaysı işe yaradımı ne. :KK70: markasını söyliyim deneyin isterseniz. peyman bahçeden gün kurusu %100 doğal. gerçekten beğenerek yedim aslında hiç sevmem kuru kayısıyı. ama bu yumuşacık taze gibi tadı falan.

günaydın kızlarrrr. susu yukarda bi marka verdim dene istersen. bende işe yaradı. ama ona rağmen hala artıdayım. düşün işte kimbilir ne kadar yemişim dün.:mad:

@sinoki , @Susuu-- , gamzenn gamzenn içinde uygunsa p.tesi olsun
- hem hafta sonu uykumuzu tam alıp ödemsiz dinlenmiş vücudumuzun kilosunu tartmış oluruz
- hafta sonu kaçamaklarına bir son vermiş oluruz
- artık hafta sonu kalorileri alıp hafta içi vermeye çalışarak geçiyor günlerimiz

günaydınlarrr nasılsınızz nerelerdesinizzz...

ben kayısımı yedim suyumu içiyorum şimdi.

gamzenn yarış nasıl gidiyor.

ben bu sefer azcık sinsi ilerlemek istiyorum :KK70::KK70::KK70:

saman altından su yürütücem
sağ gösterip sol vurucam
kilo alıyorum diyip kilo verecem
kilo veriyorum diyip kilo alıcam
çok şaşırtacam sizleri :rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

dün akşam işten dönerken benim kız kek de kek diye tutturdu.
pastaneden alıversem mi ki dedim içimden çünkü evde yaparsak ben kendimi tutamıyorum aman yiyiveriyim diyorum. ama pastaneden kek yedirmeyede gönlüm razı olmadı. neyse hem vakit geçti ıslak kek yaptık kızımla.

ben küçükken annem kek yaparken kekin kalan hamurunu sıyırmayı çok severdim. annem de boşa gitmesin diye parmağıyla bile sıyırır kalıba eklerdi. bende banada ayır yalamaya diye kızardım. dün aynısını benim kız bana yaptı anne yeter bana da ayır diyor. çok güldüm yaaaa... eminim ki onun da kızı olursa ona öyle diyecektir ilerde :KK70::KK70::KK70:

akşam içtim kolamı canım. ay akşam öyle yedim ki anlatamam. kaşık kaşık pilav yedim lays cips yedim kola içtim zero kalorisi yok . tabi ki hemen artıda kendini gösterdi tartı.
ben 2 gündür çıkıyorum kaysı işe yaradımı ne. :KK70: markasını söyliyim deneyin isterseniz. peyman bahçeden gün kurusu %100 doğal. gerçekten beğenerek yedim aslında hiç sevmem kuru kayısıyı. ama bu yumuşacık taze gibi tadı falan.

günaydın kızlarrrr. susu yukarda bi marka verdim dene istersen. bende işe yaradı. ama ona rağmen hala artıdayım. düşün işte kimbilir ne kadar yemişim dün.:mad:

yemiş olabilebilebilir mi acaba ?????

bence sorun yok kızlar nasıl dersenız ben hep artı cıkarım hafta sonu az su ıctıgımden ıcımdekı arkadaslarla vedalaşmam zor oluyor ama su da bır gercek hafta sonu kacamagı azalır herkes ıcın genel ne derse ben varım

ben sizi başka bir topikle aldatıyorum. :KK67:aynı anda 2 topiği de idare etmeye çalışıyorum. :KK69:belli etmeden.:KK57:

Back
X