Kalori Arkadaşım

netten tarifine baktım da hiç bir tarif diğerini tutmuyoo

Allah Allah ne ara bu kadar yaygınlaştı bu tatlı

tatlı meşhur olmuş
ulan istanbul dizinde görmüşdüm bende çok merak ediyordum geçende dışarı cıktıgımda alsam amasam derken yeme dedım ama baktım ertesı gun fırmadan geldı tatlı

günaydınlarrr

tatlıyı merak ettim baktım bende bildiğin şerbetli kekmiş bu. nesini abarttınız anlamadım . yapması da kolay keki pişir şerbeti dök.

annemin yıllardır yaptığı yoğurt tatlısı tarifi bu.

kekin içine süt yerine yoğurt koyup şerbetleyip servis ediyorsun. çok severim bende.

benim annem aşçı yetiştiriyor aşçılara ustalık belgesi veriyordu. yemek öğretmeni yani. bilmediği yemek yok diyebilirim. bu yüzden hiç bana yemek memek yaptırtmadı öğretmedi hanfendi. şimdi de arayıp duruyorum onu başka ne katacam filan diye
Ya senın konusmaların instagramda bi zeruj var ona benziyo:))) bu arada İnstagramı olanlar takip etsin canımlar @butiksusu diye Her türlü ozel gun hatıralarının hazırlıgı yapılmaktadır

benim instagramım yok canım dediğin kişiyi tanımıyorum ondan.

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz??????

benim annem de ev hanımı okuldan/ işten döndüğümde yemekler pişmiş sofra kurulmuş olurdu
evlenmeden önce bende hiç bilmezdim yemek yapmayı ama annemin eli çook lezzetlidir
onun sayesinde bizim de damak zevkimiz bayağı gelişmiştir.

benim yemek yapmaya alışmam uzun sürmedi mutfakta zaman geçirmeyi sevdiğim için olayı hemen kaptım birde tüm yemekleri yazdığım bir defter edindim en basitinden en zoruna kadar yaptığım tüm yemeklerin tariflerini yazıyorum aradan zaman geçince unutuyor insan

bende yazıyorum bi ajandam var. ama öyle her yemeği yazmıyorum. genelde kek poğaça börek bilmem ne hani tarife bakılarak yapılan şeyleri yazıyorum. bi de altına not düşüyorum. güzel oldu. eşim beğendi. çirkin oldu. şu olmasa daha iyi olurdu falan diye.

Günaydınlar.
Bakıyorum da hepiniz el bebek gülbebek pasta çörek börek ana yemekle yetişmişsiniz
Ohh ohh maşallah
Birileri traliçeden bahseder diğeri kısır yer ne olacak bu halimiz habire yemek
Ne yalan söyleyeyim bu kış benim içinde çok ağır zorlu ve bol iştahlı geçiyor eve gidinceye kadar tv karşısında ne yapsamda yesem diye düşünmekten verdiğim kilolarıda çabucak geri aldım hem kışın sıcak da tutuyor

kaç kilo oldun kız bana yetiştin mi yoksa

dün akşam yaptığım şımarıklığı anlatayım
servisle giderken canım tatlı istiyor dedim eşimde alıyım o zaman dedi servisten indi o soğukta gitti tatlı aldı geldi
akşam yemeğinde kahvaltı yaptık
kahvaltıda bal yedim o benim tatlı krizini durdurdu ama bu defa adam gidip tatlı aldı yemesem yanlış anlayacak
yemekten sonra mecbur onu da yedim hiç bir tatlıyı bu kadar isteksiz yediğimi hatırlamıyorum

tulumba tatlısı mı ? ben valla onu da oldukça istekli yiyebilirdim hiç acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…