ulan istanbul dizinde görmüşdüm bende çok merak ediyordum geçende dışarı cıktıgımda alsam amasam derken yeme dedım ama baktım ertesı gun fırmadan geldı tatlınetten tarifine baktım da hiç bir tarif diğerini tutmuyoo
Allah Allah ne ara bu kadar yaygınlaştı bu tatlı
tatlı meşhur olmuş
Sağol canımm. Didem mi bahar mı ?
söylemi kız kendi tahmin etsinn
hahahahaasöylemi kız kendi tahmin etsinn
Ya senın konusmaların instagramda bi zeruj var ona benziyo:))) bu arada İnstagramı olanlar takip etsin canımlar @butiksusu diyeHer türlü ozel gun hatıralarının hazırlıgı yapılmaktadır
günaydınlarrr
tatlıyı merak ettim baktım bende bildiğin şerbetli kekmiş bu. nesini abarttınız anlamadım . yapması da kolay keki pişir şerbeti dök.
annemin yıllardır yaptığı yoğurt tatlısı tarifi bu.
kekin içine süt yerine yoğurt koyup şerbetleyip servis ediyorsun. çok severim bende.
benim annem aşçı yetiştiriyor aşçılara ustalık belgesi veriyordu. yemek öğretmeni yani. bilmediği yemek yok diyebilirim. bu yüzden hiç bana yemek memek yaptırtmadı öğretmedi hanfendi. şimdi de arayıp duruyorum onu başka ne katacam filan diye
benim instagramım yok canım dediğin kişiyi tanımıyorum ondan.
Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz??????
benim annem de ev hanımı okuldan/ işten döndüğümde yemekler pişmiş sofra kurulmuş olurdu
evlenmeden önce bende hiç bilmezdim yemek yapmayı ama annemin eli çook lezzetlidir
onun sayesinde bizim de damak zevkimiz bayağı gelişmiştir.
benim yemek yapmaya alışmam uzun sürmedi mutfakta zaman geçirmeyi sevdiğim için olayı hemen kaptım birde tüm yemekleri yazdığım bir defter edindim en basitinden en zoruna kadar yaptığım tüm yemeklerin tariflerini yazıyorum aradan zaman geçince unutuyor insan
kaç kilo oldun kız bana yetiştin mi yoksaGünaydınlar.
Bakıyorum da hepiniz el bebek gülbebek pasta çörek börek ana yemekle yetişmişsiniz
Ohh ohh maşallah
Birileri traliçeden bahseder diğeri kısır yer ne olacak bu halimiz habire yemek
Ne yalan söyleyeyim bu kış benim içinde çok ağır zorlu ve bol iştahlı geçiyor eve gidinceye kadar tv karşısında ne yapsamda yesem diye düşünmekten verdiğim kilolarıda çabucak geri aldım hem kışın sıcak da tutuyor
yetişmeme 100 200 gramcık kalmıştırkaç kilo oldun kız bana yetiştin mi yoksa
yetişmeme 100 200 gramcık kalmıştır
Yok kız Allah korusungerçekten mi 70 mi oldun kız yuhh inanmam
Günaydınlar.
Bakıyorum da hepiniz el bebek gülbebek pasta çörek börek ana yemekle yetişmişsiniz
Ohh ohh maşallah
Birileri traliçeden bahseder diğeri kısır yer ne olacak bu halimiz habire yemek
Ne yalan söyleyeyim bu kış benim içinde çok ağır zorlu ve bol iştahlı geçiyor eve gidinceye kadar tv karşısında ne yapsamda yesem diye düşünmekten verdiğim kilolarıda çabucak geri aldım hem kışın sıcak da tutuyor
kısır yiyorum buyrun
kız sabah saat 9 da kısır mı yiyorsunyoksa öğle yemeğinde mi çıkacak ???
tulumba tatlısı mı ? ben valla onu da oldukça istekli yiyebilirdim hiç acımamdün akşam yaptığım şımarıklığı anlatayım
servisle giderken canım tatlı istiyor dedim eşimde alıyım o zaman dedi servisten indi o soğukta gitti tatlı aldı geldi
akşam yemeğinde kahvaltı yaptık
kahvaltıda bal yedim o benim tatlı krizini durdurdu ama bu defa adam gidip tatlı aldı yemesem yanlış anlayacak
yemekten sonra mecbur onu da yedim hiç bir tatlıyı bu kadar isteksiz yediğimi hatırlamıyorum
tulumba tatlısı mı ? ben valla onu da oldukça istekli yiyebilirdim hiç acımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?