1000. sayfanın şerefine bence herkes sevdiği tatlıyı yesin
Ben 26 yaşındayım @Susuu-- , sene olarak 27
geçen gün bi firmadan bana ikram geldi çok güzel hafif bir tatlı tavsiye ederım azıcık ben bı catal tadına baktım hepsını arkadasıma verdımyaaa ben trilliçe tatlısını merak ediyorum şu aralar çok adını duydum
ay kıs benim profil resmimdengamzenn kız ne iş yapıyon sen firmalardan ikramlar falan
ay kıs benim profil resmimden
ikiz olduk biz artıkın
http://www.adimadimyemektarifi.com/trilece-tatlisi-tarifiyaaa ben trilliçe tatlısını merak ediyorum şu aralar çok adını duydum
http://www.kadinlarkulubu.com/trilece-tatlisi-tarifi
Al canım tarifi var burada. Çok güzel çok hafif bi tatlı, ben seviyorum.
Kuzum her yerde var artık, kasap dönerde de var. Hafta sonu ye.ben önce bi lezzetini tadıp sonra yapmak istiyorum lezzetini bilmeden yapmak beni biraz ürkütüyor
sekreterim kı ne iş yapcam bi restorant tanıtım için getirmiş digamzenn kız ne iş yapıyon sen firmalardan ikramlar falan
ekledim ayol görünmüyor mu
sütlaç arnavut ciğeri ezogelin
bende hiç sevmem aslında ama canım şeker istiyor anlamış değilim öğlenleri şekerli ne çıksa yiyecek durumda oluyorum. nefret ederim aslında kemalpaşa dan
ben 30 yaşındayım en yaşlı benim sanırım. kız sen anlat bakam kendinden bahset tanımıyoruz seni daha.
ben ekler pasta delisiyimdir. okurken babam mektupyollardı içine de 5 tl koyardı bunla sadec e ekler pasta al derdi. ay canım babammmm
kılar cimcime vardı ya bil kazandan topuk taşı yarışmasında kazanmış.
Ya senın konusmaların instagramda bi zeruj var ona benziyo:))) bu arada İnstagramı olanlar takip etsin canımlar @butiksusu diyeHer türlü ozel gun hatıralarının hazırlıgı yapılmaktadır
sekreterim kı ne iş yapcam bi restorant tanıtım için getirmiş di
bencede 34bta26 heryerde var 1 dilim al ye malzemesi çok bende bi ara yapayım dedim de gözüm kesmedi
nasıl hazırlıklar susu
Ben takip ettimYa senın konusmaların instagramda bi zeruj var ona benziyo:))) bu arada İnstagramı olanlar takip etsin canımlar @butiksusu diyeHer türlü ozel gun hatıralarının hazırlıgı yapılmaktadır
Sağol canımm. Didem mi bahar mı ?Ben takip ettim
Sağol canımm. Didem mi bahar mı ?
Sağol canımm. Didem mi bahar mı ?
söylemi kız kendi tahmin etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?