yedim bitti bile heryer soğan koktu acayip pişman oldum yediğime
fişi duruyosa fişle götür canım ayrıca hırsızlık yapan biri yakalanacağını göze alarak alarmı çıkarttırmaya gitmez yani rahat ol öyle algılanmazsın bence bunun kamerası falan vardır yanikızlar bir konu da yardımlarınızı istiyorum
geçen ay buradaki bir avm de indirim vardı bende yazlık tatilde giyilebilecek
5-6 parça kıyafet aldım geçen gün çamaşır makinasında çok boş yerim vardı yıkayıp öyle kaldırayım dedim bir baktım bir eteğin alarmını sökmemişler neredeyse 2-3 hafta geçti ben alalı eşim gittiğimizde götürür çıkarttırırız dedi ama bende hırsızlık yapmışız gibi algılanır diyorum sizce ne yapmalıyım
fişi duruyosa fişle götür canım ayrıca hırsızlık yapan biri yakalanacağını göze alarak alarmı çıkarttırmaya gitmez yani rahat ol öyle algılanmazsın bence bunun kamerası falan vardır yani
eşin haklı bence birlikte gidin çıkarttırın onlar da yanlış anlamzlar rahat ol :)fişleri genellikle torbaların içine atarım inşallah kaybolmamıştır
mağaza indirimli olan ürünleri kameranın alamayacağı bir yerde sepete koymuştu ve ürünlerin fiyatını barkod okutarak değil kendi toplayıp faturalandırdı fişte tek tek ne aldığımız yazmıyordu bende 5-6 parça deniz kenarında giyilebilecek kıyafet aldım.
bana kalsa eteği gözden çıkarırım zaten çokta para vermemiştim ama eşim bu konuda çok rahat torbası var fişi var onların hatası diyor
ay onu da yerim ki geçmişim de yarım kilo baklava yediğimin şahidisiniz.kuru baklava
evet hemen artıda çıkıyorsunkısır ve mercimek köftesi insanı çok şişiriyor vücut acayip ödem tutuyor
dur bende şişeyi fondipliyim 500 ml oldu benim de.680 ml su içtimm
hiç squat yapmadım bilmiyorum.kızlar dün squatın adet sancılarına çok iyi geldiğini okudum sizce gerçeklik payı var mıdır?
fişin varsa götür bişey olmaz. giy güzelce. ne diye gözden çıkaracaksın . alarm niye ötmedi ki acaba.kızlar bir konu da yardımlarınızı istiyorum
geçen ay buradaki bir avm de indirim vardı bende yazlık tatilde giyilebilecek
5-6 parça kıyafet aldım geçen gün çamaşır makinasında çok boş yerim vardı yıkayıp öyle kaldırayım dedim bir baktım bir eteğin alarmını sökmemişler neredeyse 2-3 hafta geçti ben alalı eşim gittiğimizde götürür çıkarttırırız dedi ama bende hırsızlık yapmışız gibi algılanır diyorum sizce ne yapmalıyım
ay onu da yerim ki geçmişim de yarım kilo baklava yediğimin şahidisiniz.
evet hemen artıda çıkıyorsun
dur bende şişeyi fondipliyim 500 ml oldu benim de.
hiç squat yapmadım bilmiyorum.
fişin varsa götür bişey olmaz. giy güzelce. ne diye gözden çıkaracaksın . alarm niye ötmedi ki acaba.
öküz kadar alarm takmışlar ne kasiyeri görüp çıkarıyor ne dedektörü görüp ötüyor anlamadım gitti
Kızlar ben bişey danışacaktım size ya, unuttum
Ne danışacağımı unuttumbize birşey danışacağını mı unuttun yoksa bize ne danışacağını mı unuttun
burdayım cnm benim balık var yemekte kalori hesaplıyordumgamzenn nerdesin bak kızıyorum hiç uğramıyon ama.
eğer yemek yiyordum ondan gelemedim diyorsanhiç kızmam canım benim ye sen bol bol güzelim ay ne tatlıdır o yemekler şimdi açacan ağzını atacan içine çiğnemeden çiğnemeden yutucan doyduğunu anlamayacan yedikçe yiyecen ohh misss canım çekti valla.
Kızlar watsappın web hali çıkmış, haberiniz var mı?
burdayım cnm benim balık var yemekte kalori hesaplıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?