Kalori Arkadaşım

Bazen çok basit işlerde takılıyorum
İş elimden gitmiyor beynimi kurcalayıp duruyor oysa çok basit ama bir kez beynimde problem oluşturunca toparlamak zor oluyor

yani gözünde büyüyor bazen bana da olur ama kalkıp başlayınca büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum

Günaydınlar . Canım sıkkın

Bazen çok basit işlerde takılıyorum
İş elimden gitmiyor beynimi kurcalayıp duruyor oysa çok basit ama bir kez beynimde problem oluşturunca toparlamak zor oluyor

yani gözünde büyüyor bazen bana da olur ama kalkıp başlayınca büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum
Bahar haklı, bazen çok büyütüyoruz gözümüzde her şeyi.
Bana da çok oluyor, pazartesiden beri gece 9-10 a kadar çalışıyorum, artık kafam kazan gibi ve hafta sonuna kadar da böyle gidecek. Her şey gözümde o kadar büyüyor ki, ve hiçbir şey sorunsuz ilerlemiyor, hep bir şeylere takılıyorum.

Beni en kötü etkilen iş basit en basit haline getirip bitirme aşamasında elimin ayağımın dolaşıp son noktayı koyamamam

çok güldüm

hayyııırrr kestirttmmeeeemmmm

hadi kestirdin attırtmaaammm o zaman deseydin

saklarım ben onu kendimeeee ederim kendiiii kendimiiiiii

slm kızlar yine konuya devam ediyorsunuz bakıyorumda çok sevdiniz

seni açmadı sanırım en eski evli sensin aramızda en iyi sen yardımcı olursun bizlere

tüm bildiklerini kendine mi saklıyorsun. bilgiler paylaşıldıkça çoğalır bak.

En çok öğrenmesi gereken benim

çocuk olunca sizin ayda 3 oluverir yılda 3
çünkü haftasonu uykusu diye bişey kalmıyor sabah erkenden kalkıyorsun.

kız yazık kocana yaa hadi sen istemiyon o da mı istemiyor nasıl duruyor öyle.

Biz akışına bırakıyoruz canımız ne zaman isterse ikimizde rahatımıza düşkünüz
yeri geliyor günlerce ev ark. gibi takılıyoruz yeri geliyor günlerce başka ark gibi

Ayda 3 ne ya
Sabahları kaçırma bari pofidiği

Ayy sabah mı bir gözüm açık bir gözüm kapalı zor kalkıyom yataktan

2 yıllık tatlımm
senindekide çok fenaymış yaaa

slm kızlar yine konuya devam ediyorsunuz bakıyorumda çok sevdiniz

gel sende cnm uzakta kaldın

En çok öğrenmesi gereken benim

sen benden iyi biliyon sus bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…