Kalori Arkadaşım

Kızlar ben bi diyetisyene danıstım da solgar fiber lif takviyesi tavsiye etti. fikri olan var mı?

ramazan bayramından sonra başlayacak aslında bu güzel bir motivasyon olur

diyetteyken tatil planı acayip motive ediyor insanı geçen sene 51 kg civarında tatile gitmiştim ve gayet sıkıydı vücütümm

Kızlar ben bi diyetisyene danıstım da solgar fiber lif takviyesi tavsiye etti. fikri olan var mı?

wc için mi tavsiye etti yoksa kilo vermek için mi??

wc içinse denenebilir ama kilo vermek içinse kür, ilaç takviyesiyle zayıflamaya karşıyım insanın tüm metabolizmasını bozuyor hiç sağlıklı bulmuyorum

ayrıca sana wc için bir tavsiye verebilirim

Sabahları 1 su bardağına
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 çorba kaşığı limon suyu ( hazırlardan değil taze limondan)
1 çay kaşığı bal koyup
fondip yapılabilecek sıcaklıkta su ilave et ve 3-4 yudumla fondiple ( başka türlü tadı ve kokusu tiksindiriyor sabah sabah)

aradan 20-25 dk sonra normal kahvaltını yap

bu bende çok işe yarıyor

günaydınlarr...

bugün bizim eğitimimiz var.

10 da başlıyor yarın öğlene kadar 1.5 gün.

o yüzden

benim süper komik esprikli paylaşımlarımdan uzak kalacaksınız.

öğlen arasında ancak girebilirim.

bu arada ben kilo almaya devam ediyorum süpeeerrr yaaaaaa

Allah zihin açıklığı versin tatlımm
bende kilo alıyorum

bende kilo alıyorum
zaten bildiğimiz şeyleri anlatacaklar canım

dün 1000 cal aldım ama tam yarım kilo artıda çıktım bi günde anlamış değilim. sabah wc ye çıktım bi de ona rağmen düne göre yarım kilo artıdayım.

günaydın kızlarr
al al canım devam et bugün ne var tatlılardan tulumba mı profiterol mu afiyet bal şeker olsun cnm

bende kilo alıyorum

Ben de Sizin iyimiş yine. inat ettim cumartesi gününden beri içmicem ilaç falan yapamıyosam yapamıyrum tuvaletimi dedim.
ve 1,100 artıdayım karnım davul gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…