Kalori Arkadaşım

dün yoğundum çok bugün rahat ortam geldim oğlanın nazı bitirdi beni benim sinirler ok gibi kızlar

geçmiş olun canım ufaklık toparlamadı mı kendini??? hani bilmem ne usulü yapılıyordu çabuk iyileşiyordu ????

çabucak iyileşir inşallah.

İnş canm

geçmiş olun canım ufaklık toparlamadı mı kendini??? hani bilmem ne usulü yapılıyordu çabuk iyileşiyordu ????
klemp li bende öyle yaptırdım ama benim sıpam coooook nazlı olduğu ıcın dun klempı aldırdık yürüyemez hale geldı odadan tuvalete yarım saatte gıdıyor nazdan yoksa bırseyı yok

ay gerçekten ay kim ne yazıyor anlamıyorum zaten saflığım üstümde ben de olcakmısın bi ben kaldım olmadıgın

kafam işten karmaşadan puding kıvamına gelmiş hiç dikkat etmedim

Sadece Bahar'a yutturdun bide böbürleniyor
sinokim olaydı o da yutardı.

sen şaşırdın mı bunu ne zaman yazmışım ben diye

kafam işten karmaşadan puding kıvamına gelmiş hiç dikkat etmedim
bu anı ayarladım da yazdım zaten puding kıvamına gel diye bekledim

merak etme canım yarında sen olur gelir yazar buraya oğluşumun şeyi düştü diye bizi kandırmaya çalışır
çok güldüm de o pek inandırıcı olmayabilir.

september sakızlı ikonu çok kullanıyor ya onu da koydum ki yanına daha september gibi olayım diye

Şaşırmadim canım çünkü aramız beklemediğiniz kadar iyi, cumartesi geliyor
Zaten senden böyle bi atak bekliyordum bugün yarın.

ama Rose hiç mühendisi doğru yazmaz onu atlamışsın

Şaşırmadim canım çünkü aramız beklemediğiniz kadar iyi, cumartesi geliyor
Zaten senden böyle bi atak bekliyordum bugün yarın.

evet tüyo vermiştim. maşallah Allah bozmasın

ama Rose hiç mühendisi doğru yazmaz onu atlamışsın
ay yok kız aynen dediğin gibi mühendis yazmayacaktım da bu kadar da gaddar olma o zaman tuzağa herkes düşer dedim. ipucu bıraktım size amma işe yaramamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…