Kalori Arkadaşım

baharcımm 34bta26 bu verdğin tarif harika yaaa makarnalı salata ben sabah oglen aksam yerım kı bunu

beğendiğine sevindim afiyet olsun yumurta koydun mu? bende çok severim hem tok tutuyor hem de hafif yanına bir çorba koydun mu çok güzel bir menü oluyor

beğendiğine sevindim afiyet olsun yumurta koydun mu? bende çok severim hem tok tutuyor hem de hafif yanına bir çorba koydun mu çok güzel bir menü oluyor
Yumurtayı ıcıne koymadım da yanında yedım yumurta asıgıyım resmen ben yaa. sız de sever mısınız. Yumurta gorunce gozlerımde kalpler cıkıyo

Yumurtayı ıcıne koymadım da yanında yedım yumurta asıgıyım resmen ben yaa. sız de sever mısınız. Yumurta gorunce gozlerımde kalpler cıkıyo

bende bayılıyorum yumurta tereyağında kırılmış, zeytinyağında kırılmış, kayısı, katı, rafadan , kafadan falan hiiiç fark etmez diyete başladığımdan beri biraz azalttım ama normalde kahvaltıda 2 yumurta yemeden kalkmazdım evde yemek olmaması benim için hiiç sorun değil 2 yumurta pişirir yerim sanki pirzola yemiş gibi mutlu olurum sırf bu yüzden haftada bir akşam yemek yemiyoruz kahvaltı yapıyoruz

bende çok severim oğluşuma kocişime de alıştırdım 34 bta26 dediği gibi akşam evde yemek yoksa kırıyorum bir yumurta ohh afiyetle yeniyor

süt yoğurt ayran zeytin ve yeşillik-sebze - balık her gün olsa yemekten sıkılmadığım yiyecekler

Zeytin ve balık asla yemiyorum
Yumurta patlıcan pırasa favoriilerimm , etoburum ben galiba kırmızı etin her çeşidini seviyorum

Her türlü süt ürünü favorimdir.
Zeytin çok severim, yumurta her gün muhakkak yerim.
Salam-sosis-sucuk pek aram yoktur.
Eti de seçerek yerim hep. Ciğer asla yemem.
Patlıcana bayılırım, pırasayı da aynı şekilde, ıspanağın yumurtalı kavrulmuşunu severim, yemeğini yemem.
Kuru fasulye, nohut ve barbunya severim ama çok gaz yapıyor diye nadir yiyorum.
Bulgur çok severim ama o da gaz yapıyor.

Ben ne yazdım bu kadar çok, biz neden bahsediyorduk

topik olarak birbirimizi çok iyi tanıyoruz

ooyy oyy oyy barbunya ve bulguru nası unuturuummmm bol naneli baharatlı bulgur pilavı ve barbunya. yarınki menu belli oldu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…