Ay kızlar ne çok konuşmuşssunuz ve bayıldım konuşmalrınıza
susu Allah yardımcın olsun zor ya kötü kadınla Rabbim karşılaştırmasın
kızlar birde ölü kaynanana tercih sebebidir demişsiniz ya öldüm gülmekten
Yazılanları okudum ve yazmaya korktum çünkü ben yazınca hepiniz arazi oluyorsunuz
ben kıskanç biriyimdir. eğer benim eltim olsaydı da kaynanam onu benden daha çok sevseydi filan varya delirirdim. ona 3 kavanoz reçel yollayıp bana 1 kavanoz yollasaydı mesela. veya ben başka şehirde olsaydım onlar aynı şehirde yaşayıp sık görüşselerdi filan kıskanırdım baya. sevmem kaynanamı ama kıskanırdım delimiyim neyim
istenmeyen gelin gibi hissettimkızlarr sinoki gelmiş hadi herkes işinin başına muhabbet bitti
istenmeyen gelin gibi hissettim
erkeğini seven ama akrabalar tarafından dışlanan soyutlanan çaresiz piskolojik baskı gören gelincik
sağ ol cnm çok düşüncelisingüzel benzetmeymiiişşşş
bundan sonra muhabbet açıldığında sinokii koşşşş diye seni çağıralım hani bizimkiler dizisinde Cemil karakteri vardı yaa tüm gün pencerede durup kim napmış ne etmiş bakınıyor bi olay olduğunda da Sevimm koşş şu şunu yapmış diye bağırıyordu
ben senin bağursukların için endişeleneyim burda kendimden geçeyim sen gül bana gül olsun sende gül
evet nerden bildin
gül gül pazartesi + da gelirsen bende sana güleceeemmbelliiii aslında senin bildirim yapmana gerek yok biz senin davranışlarından + da mı - demi olduğunu anlarız
gül gül pazartesi + da gelirsen bende sana güleceeemm
hazıra konmuş gelin bozuntusu
yaa öyle deme + da gelmiyiiimmm
hiçte hazıra konmadım sözlendiğimizde eşim işsizdi ve kenarda 5 kuruş parası yok telefon faturasını ben ödüyordum varın siz düşünün nasıl bir hazıra konmaymış
ben senin bağursukların için endişeleneyim burda kendimden geçeyim sen gül bana gül olsun sende gül
hadi hayırlı olsun doktor randevun Rabbimde acil şifalar versinayy canmm sinokiiidua et olur mu bi an once cozulsun su sıkıntı. 18 şubata gun aldım dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?