Kalori Arkadaşım

ben kıskanç biriyimdir. eğer benim eltim olsaydı da kaynanam onu benden daha çok sevseydi filan varya delirirdim. ona 3 kavanoz reçel yollayıp bana 1 kavanoz yollasaydı mesela. veya ben başka şehirde olsaydım onlar aynı şehirde yaşayıp sık görüşselerdi filan kıskanırdım baya. sevmem kaynanamı ama kıskanırdım delimiyim neyim

Ay kızlar ne çok konuşmuşssunuz ve bayıldım konuşmalrınıza
susu Allah yardımcın olsun zor ya kötü kadınla Rabbim karşılaştırmasın

kızlar birde ölü kaynanana tercih sebebidir demişsiniz ya öldüm gülmekten

Yazılanları okudum ve yazmaya korktum çünkü ben yazınca hepiniz arazi oluyorsunuz

kızlarr sinoki gelmiş hadi herkes işinin başına muhabbet bitti

bu nasıl bir çelişki hem sevme hem de kıskan

istenmeyen gelin gibi hissettim
erkeğini seven ama akrabalar tarafından dışlanan soyutlanan çaresiz piskolojik baskı gören gelincik

güzel benzetmeymiiişşşş

bundan sonra muhabbet açıldığında sinokii koşşşş diye seni çağıralım hani bizimkiler dizisinde Cemil karakteri vardı yaa tüm gün pencerede durup kim napmış ne etmiş bakınıyor bi olay olduğunda da Sevimm koşş şu şunu yapmış diye bağırıyordu

sağ ol cnm çok düşüncelisin

gül gül pazartesi + da gelirsen bende sana güleceeemm

hazıra konmuş gelin bozuntusu

yaa öyle deme + da gelmiyiiimmm

hiçte hazıra konmadım sözlendiğimizde eşim işsizdi ve kenarda 5 kuruş parası yok telefon faturasını ben ödüyordum varın siz düşünün nasıl bir hazıra konmaymış

gülersen komşuna gelir başına

ama o eltişler bunu bilmez kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…