Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar
bugün sohbet daha derin mevzularda
kaynana gelin durumları susu sana tavsiyem 3 maymunu oyna en iyisi oymuş onu anladım bende yoksa eşin ile huzur kalmıyor gerek yok
34bta26 gerçekten yedin mi kız onları yoksa bu bir stratejimi

Ciddi misin yoksa ironi mi yapıyorsun?

bi algı problemi yaşıyoruz herkes ironi mi yapıyosun diyo valla sans ısı yaa. Ya Allah deyip güzele niyet edip yola cıkacaksın canım. Kaynanası mukemmel olan arkadaşlarım var , kocaları 5 para etmez. ama tabiiiki kaynana değil koca onemlı

bitirmişsiniz kocalarınızın ailelerini benim görümcem yok hiçde olmasını istememişdim zor iş ya onunda gönlü ile uğraşmak bende 2 gelinin görümcesiyim

iyi bi liste mi bu ? ironi mi yapıyosun ? Bence hakikaten bomba gibi bi liste olmuş ben dünü 800 Kl ile kapattm bugun 700 de bitirmeyi düşünüyorum ama bakalım, şimdilik sadece düşünüyorum

sabahki hesap akşama uymadı

evet hepisini yedimmmm yaş pasta aslında yarım dilimdi ama büyük bir dilim olduğu için çamura yatmak istemedim bu şekilde yazdımm

yok kız stratejiyi kaderim bana yapıyor eşim ekmek almaya gitti şekerpareyle döndü neyse dedim yedim aradan 1 saat geçti üst komşumun doğum günüymüş eşi pasta almış bize de 2 dilim getirdi eşime sen ye dedim ama çok taze ve güzel duruyordu 1 dilimin yarısını yedim ve pişmanlıklar içinde günü kapattım

ciddiyim kızım kocan mı var derdin var görümcen var kaynanan var kayınpederin var evden para eksilmesi var ... var oğlu varr... hiç olmasa daha iyi
O zaman evlenmiyorum kız..
Duyduk duymadık demeyin, ben gününü gün eden bir kadın olarak hayatıma devam etmeye karar verdim.
Nasılsa çalışıyorum, param pulum evim barkım var, sevgili de var, arada beraber vakitte geçiriyoruz daha ne olsun.
Her gün adamın yüzünü görüp bıkacağıma, kv-kp-görümce ve bilimum akrabalarla uğraşacağıma evlenmem daha iyi.

KIZ COCUK NASI YAPCAAAANNNNdötüne bak sununnn lazım lazım, evlen sen yine de

bitirmişsiniz kocalarınızın ailelerini benim görümcem yok hiçde olmasını istememişdim zor iş ya onunda gönlü ile uğraşmak bende 2 gelinin görümcesiyim

benim kv ile kp rahmetli 2 görümcem var biri 34 yaşında diğeri de 55 vardır ikisi de vicdanlı insanlar bugüne kadar bir zararlarını görmedim küçük olanla aram çok iyidir kardeşinden ayırmaz beni büyük olan yaş farkından dolayı daha anaç davranır

tam 4 eltim var yaşları 39 , 40, 50, 55 civarındalar her biri bir çeşit hiç kimse diğerine benzemez tamamen zıt kutuplar

+ olarak 2 tanede amca gelini var onlarda 38 , 28 yaşlarındalar onlarda kıskançlıklarıyla meşhurdur

hepsinden uzak olmak en iyisi burada çook mutluyuz gidip 2 gün görüyoruz olup bitiyor

eşinin ailesinin akrabaları tamamen şans işi canım yada açık gözlü olup her şeyi önceden fark etmen gerekiyor o da çok zor evlenene kadar kimse gerçek yüzünü göstermiyor evleniliyor maskeler düşüyor

ister iyi olsunlar ister kötü insan araya mesafe koyulabilinirse tüm sorunlardan uzak olunur ama bu mesafeyi koyabilen çok azdır herhalde yine en baştaki düşünceme dönüyorum iş erkekte bitiyor benim babaannem sürahi ana gibi bişiydi babam annesinin huyunu suyunu çook iyi bildiği için annemi hiç onla muhatap etmiyordu kendisi kavga edip tartışıp küsüyorlardı annem hiç bir şey olmamış gibi devam ediyordu

doğru soluyosun uzak olmak en ıyısı olurmuş. nasib, Göreceğimiz varmış...

kesinlikle kendi ailendende eşinin ailesinden de uzak olacaksın sizin de baya kalabalıkmış cnm aile eltiler nasıl eltiler bendede 1 tanecik var

Çocuk yapmayıveririm ne olacak, herkes evlenecek herkes doğuracak diye bi kural yok sonuçta.
Sizler doğurursunuz ben de severim

Böyle mi düşünüyosun gercekten yeaaaaa Allah aratmasın çocuk olmadan asla derim yani. kendi abimin ablamın toplam 5 tane , amca teyze hala torunları falan 25-30 civarı cocuk var ailede. en son doganı bile sanki hiç çocuk görmemiş gibi çıldırmış gibi seviyoruz ailecek, sülalecek hatta yengem 3 tane dogurdu, annem onları severken anne sana 13 tane dogursam 23 tane istersin diyo, düşünün nası deli gibi

kesinlikle kendi ailendende eşinin ailesinden de uzak olacaksın sizin de baya kalabalıkmış cnm aile eltiler nasıl eltiler bendede 1 tanecik var

eltiler alem yaaa

39 yaşlarında olan akşama kadar temizlik yapar evi kirlenecek diye misafir bile gelmesini istemez ve cimriliğiyle meşhur bildiğin CİMRİ birinden bir şey alsa falan kar sayıyor

40 yaşlarında olan bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda ve aşırı kararsız

50 yaşlarında olan aşırı havalı burnu yukarda kimseyle muhatap olmaz facebookta paylaşım üstüne paylaşım yapar evinde bir balığı bile yok ama hayvan hakları hayvan sever günde 10 tane hayvanlarla ilgili paylaşımlarda bulunur

vee en sonuncu 55 yaş civarında olan kadın uzun yıllar geçim sıkıntısı çekmiş hep mücadele etmiş anaç ruhu maksimum seviyede aşırı merhameti ve vicdanı yüzünden hep zarar görmüş

bende onların gözünde bir eli yağda bir eli balda hazıra konmuş yeni gelinim

ne güzel tanımışsın hepsini benimkide kendi halinde işi düşerse arayan düşmezse laf sokarsan belki arayan bir tip çözemedim tam olarak

ne güzel tanımışsın hepsini benimkide kendi halinde işi düşerse arayan düşmezse laf sokarsan belki arayan bir tip çözemedim tam olarak

eltimden bahsetmek hiç istemiyorum. Midemi bulandırıyo. . . .

İyi olanları allah nazarlardan saklasın, kötü olanlar inşaellah bir an once duzelsin. Kimseden bişey istedğim yok Allah merhamet vicdan vrsin. Amin.

Olsa tabii ki güzel olur ama sırf çocuk doğurmak için de doğurulmaz ki, önce doğru insanı bulmak lazım, sonra o çocuğa güzel bi gelecek hazırlamak lazım.
Kendi hayatından feragat etmek lazım vs. vs.
Ben de isterim tabii ki olmasını, bak 27 yaşına geldim nerdeyse, karşıma evet evlenebilirim diyeceğim bi adam çıktı nihayet ama yine de emin olamadığım şeyler var ve bu evlilik olayı kadında değil erkekte bitiyor maalesef. Yani erkeğin bi adım atması lazım. E sen o adımı göremedikçe de üzülüyorsun inciniyorsun ve evlilik olayında soğuyorsun, umutsuzluğa kapılıyorsun. Sonra bakıyorsun ki e sen ailenle de mutlusun, başka birine daha ihtiyacın yok, e o zaman amannnnn diyorsun.
Çok karışık bu işler kuzum...

bencede karışık işler ama o kişi doğru kişiyse bu soruların hiçbirini sormadan gözün kör oluyor ve bi bakmışsın evlenmişsin bende öyle oldu çok korkuyordum evlenmekten ama bir baktım herşeyi bırakıp onun peşinden nerelere gelmişim aşk mı kara sevdamı delilik mi bilemedim

eltimden bahsetmek hiç istemiyorum. Midemi bulandırıyo. . . .

İyi olanları allah nazarlardan saklasın, kötü olanlar inşaellah bir an once duzelsin. Kimseden bişey istedğim yok Allah merhamet vicdan vrsin. Amin.

uzak olmak en iyisiymiş içlerinde olunca eşimde etkileniyordu bir çok kavgamız onlar yüzünden olmuştur. adamın kafasını karıştırıyorlardı yani karıştırıyordu bir nevi dolduruşa getiriyorlardı şimdi en iyisi belki burada yapayalnızım ama huzurum yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…