Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HANİ ADİDAS IN ÇAKMASI VAR ADDİDAS DİYE.
NİKE IN ÇAKMASI VAR MİKE DİYE.
SENDE BENİM ÇAKMAM GİBİ OLMUŞSUN
kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum üzerime gelip sık boğaz etme
hayırdır noldu dememizi bekliyorsun.bende diyorum.
hayırdır canım ne oldu anlatmak istermisin![]()
İşte sorun da bu ya, bir sebebinin olmaması.Bismillah.nedennnn
![]()
akşam hiçbişe yemicemm 45 dka egzersiz yapıcam :)söylemicem iştecik sende yap aynı hatalarıııı
akşam yemeğini hafif yersin salata falan dengelersin canım merak etme.
havadandır havadan:)İşte sorun da bu ya, bir sebebinin olmaması.
Ama hiç keyfim yok.
Ne yapsam bilemedim.
İşte sorun da bu ya, bir sebebinin olmaması.
Ama hiç keyfim yok.
Ne yapsam bilemedim.
Evet çok b.ktan bi hava var dışarıda, iki tüttürmeye bile çıkamıyoruz.havadandır havadan:)
Daha 1 hafta var canım, sanmıyorum ondan olduğunu.bence gün yaklaştıkça sen geriliyor ve endıselenıyosun . ondandır![]()
![]()
Çok mu yogun , yolunda gitmeyen ne ?Evet çok b.ktan bi hava var dışarıda, iki tüttürmeye bile çıkamıyoruz.
Daha 1 hafta var canım, sanmıyorum ondan olduğunu.
Gerçi daha otobüs bileti falan bile almadım.
Sanırım işlerden dolayı biraz sıkılıyorum ya.
Sene sonu zımbırtısından hala kurtulamadık diyebilirim.Çok mu yogun , yolunda gitmeyen ne ?
offf 2 saat yoktum amma yazmışsınız
ayda ve haftada ne çekişiyorsunuz bakim
şüko ayda hamilelikte çok şanslıymış hiç kilo almamış doğumdan sonra eski kilosuyla hastaneden çıkmış
yanlışlarını doğrularını anlatırsa buradaki arkidişleride kulağına küpe yapar
birde dün hamilelik ile ilgili bilgiler vereceğine dair fragman yayınladı ama devamı gelmedi.
Rose nen var kuzumbak ben moralimi bozuyor muyum dışarısı ayaz insanın burnu düşecekmiş gibi oluyor bir kaç dakikada
haftalardır kapalı mekanlardan dışarı çıkamadım iş desen koyvermişim zaten bazen kızıp bir kaç küfür sallayıp rahatlıyorum
yakında netleşecek canım işte sonra yoğun bir hazırlık aşamasına geçeceğim :)Kız madem nisan ayında düşünüyorsunuz neden netleştirmiyorsunuz? Şurada nisan ayına ne kaldı?
Bunun düğünün yapılacağı yeri var, evi var, eşyası var, gelinliği var, var oğlu var..
Ve düğün olacaksa bir an önce kendini kampa al.
İstemeye geldiler mi?yakında netleşecek canım işte sonra yoğun bir hazırlık aşamasına geçeceğim :)
kilo zaten çok büyük sorunum ya ama 2 ayda veririm sıkı bir diyetle diye düşünüyorum kuzu.
sen neden mutsuzsun ki sevgilin mi üzdü seni
gelseler zaten netleşecek canım işteİstemeye geldiler mi?![]()
Hadi hayırlısı olsun canım.gelseler zaten netleşecek canım işte
haftaya falan gelirsen sanırım![]()
amin incirim inşallahHadi hayırlısı olsun canım.![]()
günaydın kızlar nasılsınız bugün
benım moral sıfır oğluma cok canım sıkılıyor ne yapacağımı bilemez hale geldim artık cok sımarık huysuz memnunıyetsız bır cocuk okulda ogretmenı de aynı konulardan sıkayetcı psıkoloğada goturdum sınırını bılmıyor dedı gonderdı konusuyoruz bak boyle yaparsan bu olur yada bunlar yanlış diye anlatıyoruz bızım lafımızı kesıyor ben bunu yapıyorum ama boyle yapsam daha ıyı olur dıyor anlıyor ama uygulamaya gelınce yok sabah sabah delırttı yıne babasıyla benı bakalım bugün bu kafayla nasıl aksam olcak
varmı kızlar bır tavsıyenız