Kalori Arkadaşım

HANİ ADİDAS IN ÇAKMASI VAR ADDİDAS DİYE.

NİKE IN ÇAKMASI VAR MİKE DİYE.
SENDE BENİM ÇAKMAM GİBİ OLMUŞSUN :KK70::KK70::KK70::KK70:

kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum üzerime gelip sık boğaz etme :63::63::63::63:

hayırdır noldu dememizi bekliyorsun.:KK66:bende diyorum.:KK66:

hayırdır canım ne oldu anlatmak istermisin :KK15:

Bismillah. :KK57: nedennnn :KK43:
İşte sorun da bu ya, bir sebebinin olmaması.
Ama hiç keyfim yok.
Ne yapsam bilemedim.

Çok mu yogun , yolunda gitmeyen ne ?
Sene sonu zımbırtısından hala kurtulamadık diyebilirim.
Bide benim üstümde çalışan kadın biraz manyak, sağı solu hiç belli olmuyor, işler sıkıntılı olunca bide bu kadın böyle olunca ben iyice diken üstünde oluyorum. Tabii bu da keyfime moralime olumsuz etki ediyor.

offf 2 saat yoktum amma yazmışsınız

ayda ve haftada ne çekişiyorsunuz bakim :KK70::KK70::KK70:

şüko ayda hamilelikte çok şanslıymış hiç kilo almamış doğumdan sonra eski kilosuyla hastaneden çıkmış :nazar:

yanlışlarını doğrularını anlatırsa buradaki arkidişleride kulağına küpe yapar

birde dün hamilelik ile ilgili bilgiler vereceğine dair fragman yayınladı ama devamı gelmedi.

Rose nen var kuzum :KK60: bak ben moralimi bozuyor muyum dışarısı ayaz insanın burnu düşecekmiş gibi oluyor bir kaç dakikada

haftalardır kapalı mekanlardan dışarı çıkamadım iş desen koyvermişim zaten bazen kızıp bir kaç küfür sallayıp rahatlıyorum

offf 2 saat yoktum amma yazmışsınız

ayda ve haftada ne çekişiyorsunuz bakim :KK70::KK70::KK70:

şüko ayda hamilelikte çok şanslıymış hiç kilo almamış doğumdan sonra eski kilosuyla hastaneden çıkmış :nazar:

yanlışlarını doğrularını anlatırsa buradaki arkidişleride kulağına küpe yapar

birde dün hamilelik ile ilgili bilgiler vereceğine dair fragman yayınladı ama devamı gelmedi.

Rose nen var kuzum :KK60: bak ben moralimi bozuyor muyum dışarısı ayaz insanın burnu düşecekmiş gibi oluyor bir kaç dakikada

haftalardır kapalı mekanlardan dışarı çıkamadım iş desen koyvermişim zaten bazen kızıp bir kaç küfür sallayıp rahatlıyorum

vaayy vay vaayyyy..... ve bunları anlatmıyo... Aşkolsun o_O ama küsmedim ki :KK37: anlat hemen :KK67: :21::KK68::KK15::KK15::KK15:

Kız madem nisan ayında düşünüyorsunuz neden netleştirmiyorsunuz? Şurada nisan ayına ne kaldı?
Bunun düğünün yapılacağı yeri var, evi var, eşyası var, gelinliği var, var oğlu var..
Ve düğün olacaksa bir an önce kendini kampa al.
yakında netleşecek canım işte sonra yoğun bir hazırlık aşamasına geçeceğim :)
kilo zaten çok büyük sorunum ya ama 2 ayda veririm sıkı bir diyetle diye düşünüyorum kuzu.
sen neden mutsuzsun ki sevgilin mi üzdü seni

Ohaaa yaa bu kadar çok konuşmak olur mu. Bahar tatlim taaaaa 10 sayfa once bir yerde pofidigime ne yaptigimi sorduydun alintilayamadim uzqkta kaldi. Pofidigi sabh nakavt ettim. Ustune gobusune koca bi yumruk salladim oda yetmezmis gibi aksama yemek yemeyecem ben cayda icmeyecem diye klasik atarlandim:confused::KK70::KK70::KK70:

Tum bunlara ragmen is cikisi mutfaga zar zor guc bela dustuk:confused:suandada bir suru sey yedim ve karnim suratima kadar buyudu:KK14::KK57:

Cimcime tatlim hos geldinnnnnnnn:KK19:

Haftada 1 kilo kiz senin verdiklerini ben aliyorum artik verme :stop:

Birde R gecti:KK57::KK57:

Islerim yogun ve sikintili:KK57: pisikletimden haber yok:mad::mad::mad:

Pufffffff:KK14:

günaydın kızlar nasılsınız bugün
benım moral sıfır oğluma cok canım sıkılıyor ne yapacağımı bilemez hale geldim artık cok sımarık huysuz memnunıyetsız bır cocuk okulda ogretmenı de aynı konulardan sıkayetcı psıkoloğada goturdum sınırını bılmıyor dedı gonderdı konusuyoruz bak boyle yaparsan bu olur yada bunlar yanlış diye anlatıyoruz bızım lafımızı kesıyor ben bunu yapıyorum ama boyle yapsam daha ıyı olur dıyor anlıyor ama uygulamaya gelınce yok sabah sabah delırttı yıne babasıyla benı bakalım bugün bu kafayla nasıl aksam olcak
varmı kızlar bır tavsıyenız

günaydın kızlar nasılsınız bugün
benım moral sıfır oğluma cok canım sıkılıyor ne yapacağımı bilemez hale geldim artık cok sımarık huysuz memnunıyetsız bır cocuk okulda ogretmenı de aynı konulardan sıkayetcı psıkoloğada goturdum sınırını bılmıyor dedı gonderdı konusuyoruz bak boyle yaparsan bu olur yada bunlar yanlış diye anlatıyoruz bızım lafımızı kesıyor ben bunu yapıyorum ama boyle yapsam daha ıyı olur dıyor anlıyor ama uygulamaya gelınce yok sabah sabah delırttı yıne babasıyla benı bakalım bugün bu kafayla nasıl aksam olcak
varmı kızlar bır tavsıyenız

günaydınnn canım üzülme çocuklarda böyle buhranlar olabiliyor zamanla geçer

daha çok zaman geçirmeyi deneyin mesela akşamları tv yi kapatın ve üçünüz beraber oyun oynayın mesela biz küçükken isim şehir oynardık onun gibi oyunlar olur , yada monopoly gibi oyunlar oynayın sizin onunla diyaloğunuz kuvvetlendikçe hırçınlığı azalır çocuk okula gidiyor okul sonrası babaannede akşam eve geliyor ödevler vs sonra uyuyor anne ve babayla anca hafta sonu vakit geçirebiliyor böyle düşününce insan onlara da hak veriyor

akşamları beraber vakit geçirmek siz eve gelene kadar ödevlerini daha şevkle yapıp bitirmesini de sağlar

tam olarak nelerden memnun değil yada nelere huysuzluk yapıyor ki ?

Back
X