Kalori Arkadaşım

mrb benimde ablamın oglu var inatçı kendi bildiğini okuyor. yani baya bi zor çoçuk annesine sabır versin Allah. yani çok hırçın şımarık birazda anneden ve babadanda var hiç kızmıyorlar hi ç korku yok çocukta. kekemelikte var biraz o yüzden anneside bişe demiyor daha kötü olur diye ama bu sefer hiç baş edemiyor.

Ya biz öyle değilizde ilk torun benımkı ondan sanırım neyse alaha sukur allahım duzeltır ıns en kısa surede

Kızlarrrrr kırmızı kırmızı güller geldi bana :oops:

kız hayırdır konudan uzak kaldım ne gulu dur jeton düştü 14 subat mı yoksa aşk işte hayatta ki en güzel duygu

Ya biz öyle değilizde ilk torun benımkı ondan sanırım neyse alaha sukur allahım duzeltır ıns en kısa surede
kız hayırdır konudan uzak kaldım ne gulu dur jeton düştü 14 subat mı yoksa aşk işte hayatta ki en güzel duygu
14 şubat münasebetiyle göndermiş canım. :KK23:
Bu zamana kadar hiç çiçek gelmemişti bana, o sebeple bi fazla sevindirik oldum.

Bundan önceki hödük sevgilim 5 sene içinde sadece 1 adet gül almıştı bana çiçek namına.

Eve gönderemeyeceği için de bugünden şirkete göndermiş.

14 şubat münasebetiyle göndermiş canım. :KK23:
Bu zamana kadar hiç çiçek gelmemişti bana, o sebeple bi fazla sevindirik oldum.

Bundan önceki hödük sevgilim 5 sene içinde sadece 1 adet gül almıştı bana çiçek namına.

Eve gönderemeyeceği için de bugünden şirkete göndermiş.

Ooda iyiymiş hödükten gelen mezarlıkdan degıldı dımı 5 sene ıcnde 1 defa o paraya nasıl kıymıs

sabah
mısır gevreği süt

ara
1 hurma
bıtkı cayı 10 lu

öğle
yarım mercımek corba
turlu
salata yogurt

ara
elma
ayran