Yarın çalışmıyorum ya, ondan erken yollamıştır.erkenciymiş
rsim yollasana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın çalışmıyorum ya, ondan erken yollamıştır.erkenciymiş
rsim yollasana![]()
Yarın çalışmıyorum ya, ondan erken yollamıştır.![]()
Ev adresimi vermedim zaten.eve yollasa herkes sorar kim diye dimi
sen evdekilere hiç anlattın mı?
Ev adresimi vermedim zaten.
Sorarlar yani ne uğraşacağım annemle babamla, kardeşim biliyor sadece.
İş ciddiye binene kadar anneme anlatmama kararı aldım.
Mecburen iş gezisi diyeceğim yine.haftaya nasıl gideceksin Ereğli ye ?? iş gezisi mi diyeceksin?
mrb benimde ablamın oglu var inatçı kendi bildiğini okuyor. yani baya bi zor çoçuk annesine sabır versin Allah. yani çok hırçın şımarık birazda anneden ve babadanda var hiç kızmıyorlar hi ç korku yok çocukta. kekemelikte var biraz o yüzden anneside bişe demiyor daha kötü olur diye ama bu sefer hiç baş edemiyor.
Kızlarrrrr kırmızı kırmızı güller geldi bana![]()
14 şubat münasebetiyle göndermiş canım.Ya biz öyle değilizde ilk torun benımkı ondan sanırım neyse alaha sukur allahım duzeltır ıns en kısa surede
kız hayırdır konudan uzak kaldım ne gulu dur jeton düştü 14 subat mı yoksa aşk işte hayatta ki en güzel duygu
14 şubat münasebetiyle göndermiş canım.
Bu zamana kadar hiç çiçek gelmemişti bana, o sebeple bi fazla sevindirik oldum.
Bundan önceki hödük sevgilim 5 sene içinde sadece 1 adet gül almıştı bana çiçek namına.
Eve gönderemeyeceği için de bugünden şirkete göndermiş.
Valla kısacık sapı vardı 1 adet gülün, bi yerden çörmüş olabilirOoda iyiymiş hödükten gelen mezarlıkdan degıldı dımı 5 sene ıcnde 1 defa o paraya nasıl kıymıs
kızlar yarım karışık pide kaç kaloridir?![]()
Besin Adı (Porsiyon)kızlar yarım karışık pide kaç kaloridir?![]()
Senin yediğinin içinde ne vardı?iyiymiş karışık yodkda kuşbaşılıdan hesap edim ben o zaman:) tşkler
Kaşar olunca kalori yükseliyor işte.kaşar vardı accık ve pastırma
oda bi kıymıktı kiKaşar olunca kalori yükseliyor işte.