Kalori Arkadaşım

günaydınnn canım üzülme çocuklarda böyle buhranlar olabiliyor zamanla geçer

daha çok zaman geçirmeyi deneyin mesela akşamları tv yi kapatın ve üçünüz beraber oyun oynayın mesela biz küçükken isim şehir oynardık onun gibi oyunlar olur , yada monopoly gibi oyunlar oynayın sizin onunla diyaloğunuz kuvvetlendikçe hırçınlığı azalır çocuk okula gidiyor okul sonrası babaannede akşam eve geliyor ödevler vs sonra uyuyor anne ve babayla anca hafta sonu vakit geçirebiliyor böyle düşününce insan onlara da hak veriyor

akşamları beraber vakit geçirmek siz eve gelene kadar ödevlerini daha şevkle yapıp bitirmesini de sağlar

tam olarak nelerden memnun değil yada nelere huysuzluk yapıyor ki ?

Günaydın tatlım

:KK16:ne kadar eksidesin :KK17:

bildiğim kadarıyla 7 yaşındaydı

denedik cnm diyorumya daha önceki akşam konuşduk anlaştık sabah yine aynı emir yine hiçbir değişiklik yok
ornek dün akşam biz yemek hazırlayana kadar sen tv ızle dedık babası ps neyse ondan getırdı elınden bırakmıyor oglum gel yemek hazır yok kapat dıyoruz devam oyuna sonra babası aldı elınden kustu babaya yemek yemıyecekmıs kalk masadan tamam dıyorum yok masaya yemeği dökmeler babam benden özür dilesinler ay gülermisin ağlarmısın sinirden kendımı zor tutuyorum sızlandı sonra gıttı geldı agladı derken yedı
sabah kalk yıne aynı buldu bır sorun başladı ağlamaya cocugun genelı huysuz kucuklugunden berı boyle hep aglar sızlanır psikologa goturuyorum onun dedıklerıde fayda etmedı gercı o emıre degıl bıze yapmamız gereknlerı soyledı offf cok yıpratdı benı 1 cocuk daha ınsanlar kardes neden yapmıyorsun dıyor daha bunun derdı bıtmedıkı dısını fırcalaya yok yuzunu yıka yok herseyı bızden beklıyor ay bugun cok depresyondayım

Ohaaa yaa bu kadar çok konuşmak olur mu. Bahar tatlim taaaaa 10 sayfa once bir yerde pofidigime ne yaptigimi sorduydun alintilayamadim uzqkta kaldi. Pofidigi sabh nakavt ettim. Ustune gobusune koca bi yumruk salladim oda yetmezmis gibi aksama yemek yemeyecem ben cayda icmeyecem diye klasik atarlandim:confused::KK70::KK70::KK70:

Tum bunlara ragmen is cikisi mutfaga zar zor guc bela dustuk:confused:suandada bir suru sey yedim ve karnim suratima kadar buyudu:KK14::KK57:

Cimcime tatlim hos geldinnnnnnnn:KK19:

Haftada 1 kilo kiz senin verdiklerini ben aliyorum artik verme :stop:

Birde R gecti:KK57::KK57:

Islerim yogun ve sikintili:KK57: pisikletimden haber yok:mad::mad::mad:

Pufffffff:KK14:

:KK52: emrin olur canm vermem:D ya dün profiterol yaptm . yemek yemicektm eşime mantı yaptm . sonra mantıdan biraz aldm , bi pors. profiterol yedim :KK17::KK17: son 3 gün bişey yememem lazm ki vereyim :KK42::confused::confused:

denedik cnm diyorumya daha önceki akşam konuşduk anlaştık sabah yine aynı emir yine hiçbir değişiklik yok
ornek dün akşam biz yemek hazırlayana kadar sen tv ızle dedık babası ps neyse ondan getırdı elınden bırakmıyor oglum gel yemek hazır yok kapat dıyoruz devam oyuna sonra babası aldı elınden kustu babaya yemek yemıyecekmıs kalk masadan tamam dıyorum yok masaya yemeği dökmeler babam benden özür dilesinler ay gülermisin ağlarmısın sinirden kendımı zor tutuyorum sızlandı sonra gıttı geldı agladı derken yedı
sabah kalk yıne aynı buldu bır sorun başladı ağlamaya cocugun genelı huysuz kucuklugunden berı boyle hep aglar sızlanır psikologa goturuyorum onun dedıklerıde fayda etmedı gercı o emıre degıl bıze yapmamız gereknlerı soyledı offf cok yıpratdı benı 1 cocuk daha ınsanlar kardes neden yapmıyorsun dıyor daha bunun derdı bıtmedıkı dısını fırcalaya yok yuzunu yıka yok herseyı bızden beklıyor ay bugun cok depresyondayım

peki psikolog bu davranışlarının sebebini bulabildi mi?

ayyyy aynı ablamın oğluuuu. Ömrünü yedi kadının ömrünüüüü. ikinciyi yaptı ama ablam o da erkek o da inatçı ama o daha uysal. babalarına çekmiş inatçı huyları aynıı

:KK52: emrin olur canm vermem:KK70: ya dün profiterol yaptm . yemek yemicektm eşime mantı yaptm . sonra mantıdan biraz aldm , bi pors. profiterol yedim :KK17::KK17: son 3 gün bişey yememem lazm ki vereyim :KK42::confused::confused:

uzun süre bişey yememek vücudu alarm durumuna alıyor kıtlık var diye vücut herşeyi tutuyor ve yediğin herşeyi depoluyor

benimde bu akşama yemeğim yok sanırım menemen ve yalancı mantı yapacağım

sınırını bilmiyormus sebep bu gercekten oyle cok ukala bır cocuk okulda ogretmen cagırıyormus yanıma gel dıye sen gel dıyormus cesaretı tam bana benzıyor bıraz ama bu kadarda fazla daha 1 sınıf oyun oynuyor arkadasları ogretmenı dıyorkı onlara bu bebek oyunu ne bu boyle deyıp oynamıyormus
ogretmenıne gore cok zekı ozguvenı tam ama sımarık ve ukala sonuc hanı sımdı basedersınız bır sekılde dıyor ama sonrasında kaybederız bu cocugu dıyor oyy anam oyy

ayyyy aynı ablamın oğluuuu. Ömrünü yedi kadının ömrünüüüü. ikinciyi yaptı ama ablam o da erkek o da inatçı ama o daha uysal. babalarına çekmiş inatçı huyları aynıı
benimkide inatçı babada aynı bende dıyoruz bızden boyle sakın olalım ama bır yerde cıldırıyoruz

uzun süre bişey yememek vücudu alarm durumuna alıyor kıtlık var diye vücut herşeyi tutuyor ve yediğin herşeyi depoluyor

benimde bu akşama yemeğim yok sanırım menemen ve yalancı mantı yapacağım

haklısın canmm. hiçbişey yememem derken kalorili şeyler yememem lazm . Salata yogurt meyve vs geçiştircem inş .Kesin ayda2kilogo ayda2kilogo nun ve @sinoki nin gözü kaldı irademde :KK12::63:
yoksa yemezdim ben o koca tabak profiterolu :kk77:

küçük görümcemin oğlu var 11 yaşında çocuk sabah kalkıyor bilgisayarın başına oturuyor kahvaltı hazırlanınca masaya geçip kahvaltı yapıyor tekrar bilgisayarın başına dönüyor bu şekilde gece 11 e kadar bilgisayarın başında oyun oynuyor

artık çocuğu koparamıyorlar oyundan bir yere misafirliğe giderler yarım saat sonra başlar anne sıkıldım eve gidelim oyun oynucam gitmiyor muyuz hadi kalkalım off pofff insanı rezil eder onlarda ne yapacağını şaşırmış durumda

küçük görümcemin oğlu var 11 yaşında çocuk sabah kalkıyor bilgisayarın başına oturuyor kahvaltı hazırlanınca masaya geçip kahvaltı yapıyor tekrar bilgisayarın başına dönüyor bu şekilde gece 11 e kadar bilgisayarın başında oyun oynuyor

artık çocuğu koparamıyorlar oyundan bir yere misafirliğe giderler yarım saat sonra başlar anne sıkıldım eve gidelim oyun oynucam gitmiyor muyuz hadi kalkalım off pofff insanı rezil eder onlarda ne yapacağını şaşırmış durumda

ya bilgisayarla o kadar aşırı bagı yok bizimkinin her çocuk kadar. Ama inatçı ve kibirli. Bi bardak su getir dersin , sırf senin dediğini yapmamak için getirmez. Mavi bardak dersin gider kırmızıyla getirir mesela senin dediğin olmaz sonuç olarak. 10 yaşnda bizimki de. tamam deme huyu yok yani çocukta

ya bilgisayarla o kadar aşırı bagı yok bizimkinin her çocuk kadar. Ama inatçı ve kibirli. Bi bardak su getir dersin , sırf senin dediğini yapmamak için getirmez. Mavi bardak dersin gider kırmızıyla getirir mesela senin dediğin olmaz sonuç olarak. 10 yaşnda bizimki de. tamam deme huyu yok yani çocukta
mrb benimde ablamın oglu var inatçı kendi bildiğini okuyor. yani baya bi zor çoçuk annesine sabır versin Allah. yani çok hırçın şımarık birazda anneden ve babadanda var hiç kızmıyorlar hi ç korku yok çocukta. kekemelikte var biraz o yüzden anneside bişe demiyor daha kötü olur diye ama bu sefer hiç baş edemiyor.

Back
X