• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

kız ikisi de bekar yaa siz evlenirseniz hasetlenmesinler
Büyük olan evlenip ayrılmış, diğeri de hayatını yaşıyor..
Bunlarla birlikte yaşamıyor zaten, arabası evi var, gezmece tozmaca..
Sadece oğlanı benden kıskanmalarından korkuyorum, çok düşkünler ona çünkü.
İkisi de "oğlum" diye sesleniyor, anne de "oğluşum" diyor, anlayacağın pek kıymetli bizim oğlan.

İkisi de "oğlum" diye sesleniyor, anne de "oğluşum" diyor, anlayacağın pek kıymetli bizim oğlan.

oooo çok fena evlenince daha da kıymete biner paşa

yandin kızım sen

günaydn kızlarr.. işler çok yoğun hiç bakamadım buraya.
KirazHanim KirazHanim gozlerınden kalp cıkmıstır :confused:
:KK37: hayırlı olsun kusumm :) mutluluğun daim olsun :KK36:

34bta26 34bta26 baharcmm geçmiş olsun allah sabır versin :KK17: ben de sinir olurum peşine biri takılmasına. sevdiğin kişi için neler neler hayal etmişsindir kimbilir, yanlarında gelenler yüzünden yapamazsın. yapmak istemezsin. Kız trenle gelceklerse bana tiplerini tarif et pendik garına yakınım ben her gun gecıyorm ordan indireyim onları :KK70:
:KK70::p

veeeee ayda2kilogo ayda2kilogo gelelimm sanaa....
perşembe aksamı evde profiterol yapmaya heveslendim. yaptım cok guzel oldu ama bi daha yaparsam beni var yaaa....... @Haftada1KiloGo demesinler bana. Şimdi seni buna niye etiketledim diyosn.. ... çünkü benim haftada 1 kilo go ma nazar degdırdın sennnn:mad::mad: 2 gündür aksamları profiterol yiyorum hem de koca kase bol çikolata soslu :KK43::KK43: yarım kilo vermiştim aldm yine aynıyım. şu haftasonunu cok iyi degerlendirip hemen vermem lazımmmmmmmmmmmm. :eek:

günaydn kızlarr.. işler çok yoğun hiç bakamadım buraya.
KirazHanim KirazHanim gozlerınden kalp cıkmıstır :confused:
:KK37: hayırlı olsun kusumm :) mutluluğun daim olsun :KK36:

34bta26 34bta26 baharcmm geçmiş olsun allah sabır versin :KK17: ben de sinir olurum peşine biri takılmasına. sevdiğin kişi için neler neler hayal etmişsindir kimbilir, yanlarında gelenler yüzünden yapamazsın. yapmak istemezsin. Kız trenle gelceklerse bana tiplerini tarif et pendik garına yakınım ben her gun gecıyorm ordan indireyim onları :KK70:
:KK70::p

veeeee ayda2kilogo ayda2kilogo gelelimm sanaa....
perşembe aksamı evde profiterol yapmaya heveslendim. yaptım cok guzel oldu ama bi daha yaparsam beni var yaaa....... @Haftada1KiloGo demesinler bana. Şimdi seni buna niye etiketledim diyosn.. ... çünkü benim haftada 1 kilo go ma nazar degdırdın sennnn:mad::mad: 2 gündür aksamları profiterol yiyorum hem de koca kase bol çikolata soslu :KK43::KK43: yarım kilo vermiştim aldm yine aynıyım. şu haftasonunu cok iyi degerlendirip hemen vermem lazımmmmmmmmmmmm. :eek:

kocamın aldığı çiçeklerden sonra bugün aldığım en güzel haber buydu. yarasın canım ye ye kimseye bırakma profitrolleri hepiciğini ye. verirsin haftada 1 kilo :21::KK73::KK73: taklitçilik neymiş gör:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK53:
doğru etiketlemişsin beni bu konu tam benle ilgiliymiş :KK66::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

ay şöyle huzurlucana uyuyayım gideyim de :KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar. Kendime sinir olyuorum :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Hafta sonum mikemmeldi. Kocişimle çok güzel 2 gün geçirdik. Romantik bol hediyeliii :KK60::KK60:

ben ne zaman zayıfayacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad:

kocamın aldığı çiçeklerden sonra bugün aldığım en güzel haber buydu. yarasın canım ye ye kimseye bırakma profitrolleri hepiciğini ye. verirsin haftada 1 kilo :21::KK73::KK73: taklitçilik neymiş gör:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK53:
doğru etiketlemişsin beni bu konu tam benle ilgiliymiş :KK66::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

ay şöyle huzurlucana uyuyayım gideyim de :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:
haftaya göreceksin dostum:KK11:

kızlar bu tartı gününü pazartesiye almak bence süper oldu. bende çok etkili oluyor pazartesi tartılacam diye haftasonu az yiyorum kaçamak yapmıyorum. cumartesi misafirlikteydik pazar misafirlikteydik neleri yemedim anlatsam şaşarsınız.

kızlar bu tartı gününü pazartesiye almak bence süper oldu. bende çok etkili oluyor pazartesi tartılacam diye haftasonu az yiyorum kaçamak yapmıyorum. cumartesi misafirlikteydik pazar misafirlikteydik neleri yemedim anlatsam şaşarsınız.

bence de öyle oldu. bi de yesek nolurdu halimiz bilemiyorum yanii.....

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu az stresli boll paralı çok neşeli ve verilmiş fazla kilolu haftalarrr:KK73::KK73:

cuma gunu yuruyus bandm geldi. bugun de servısı gelıp kuracak.:KK5: korkun benden :KK59::KK59: teyy teeeyyyy:KK28::KK28:

Back
X