Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım. İkisi de kayıp. @sinoki ye alışığız dabugün aydamı yok banamı öyle geldi sinokide yok hiç
İşin yok heraldeevet kimsecikler yok canım sıkılıyor zaten günde bitmiyor
offf offff haftaya misafirlerim varmış![]()
yatılı falan mı cnmevet kimsecikler yok canım sıkılıyor zaten günde bitmiyor
offf offff haftaya misafirlerim varmış![]()
İşin yok heralde
Kim geliyormuş?
yatılı falan mı cnm
Evinde bu kadar insanı yatıracak yer var mı?evet canlar yatılı cuma akşamı gelip pazar öğlen döneceklermiş
küçük görümcem eşi ve oğlu
büyük görümcem ve eşimin amcasının eşi
yaa eşimin tarafında misafirliğe ailece gitme gibi bir olay yok ben ilk defa onlarda görüyorum cümbür cemaat misafirliğe gitmeyi
evet canlar yatılı cuma akşamı gelip pazar öğlen döneceklermiş
yaa eşimin tarafında misafirliğe ailece gitme gibi bir olay yok ben ilk defa onlarda görüyorum cümbür cemaat misafirliğe gitmeyi
Ne kadar kötüsün fesat kadınBEN BURDAYIM KIZLAR ÖĞLENE KADAR TOPLANTIDAYDIM. sonrasında da çizim yaptım. şimdi boşa çıktım.
kızım ne BU BE BENDE DİYORDUM KAYNANASI YOK NE ŞANSLI DİYE. SENİN GÖRÜMCELER KAYNANADAN beter zırt pırt geliyorlar.
merak ettiğim şu
bunlar size sırf sizi özledikleri için sizi görmeye mi geliyor. yoksa
sizin etinizden sütünüzden evinizden faydalanarak gezip tozmaya eskişehir görmeye mi geliyorlar.
Evinde bu kadar insanı yatıracak yer var mı?
BEN BURDAYIM KIZLAR ÖĞLENE KADAR TOPLANTIDAYDIM. sonrasında da çizim yaptım. şimdi boşa çıktım.
kızım ne BU BE BENDE DİYORDUM KAYNANASI YOK NE ŞANSLI DİYE. SENİN GÖRÜMCELER KAYNANADAN beter zırt pırt geliyorlar.
merak ettiğim şu
bunlar size sırf sizi özledikleri için sizi görmeye mi geliyor. yoksa
sizin etinizden sütünüzden evinizden faydalanarak gezip tozmaya eskişehir görmeye mi geliyorlar.
Nerde yatıracaksın o kadar ınsanı ben yatılı mısafırı hıc sevmıyorum pesınden bır suru ıs cıkıyorevet canlar yatılı cuma akşamı gelip pazar öğlen döneceklermiş
Ne kadar kötüsün fesat kadın
Görümce ya hemen kötü oluyor dimi
Sen görümce misin, baldız mı?
Bence güzel bir şey, teee İstanbuldan kalkıp yanınıza gelmeleri çok hoş bir şey.bizi özledikleri için geliyorlar ve evimizi eşyalarımızı merak ettikleri için geliyorlar diğerleri daha önce gelmişti gördüler evi ama yenge hanım ilk defa geliyor
hepsi evin içinde bile üşüyen tipler Eskişehir 'i gezmek gibi bir heveslerinin olduğunu sanmıyorum hamamlarını merak ediyorlarmış belki c.tesi hamama götürürüz
evimde yatıracak yerim var 3+1 evim salon ve yatak odamın dışında boşta 2 odam var birinde bir tane çekyat var diğerinde de eşimin bekarken yattığı tek kişilik yatak var ayrıca 3 kişilik şişme yatağım var
yaa gelsinler gelsinler de nedir bu topluca koloni halinde gezmeler ben çok rahatsız oluyorum 2 aile bir eve oturmaya gidince
Nerde yatıracaksın o kadar ınsanı ben yatılı mısafırı hıc sevmıyorum pesınden bır suru ıs cıkıyor
Bence güzel bir şey, teee İstanbuldan kalkıp yanınıza gelmeleri çok hoş bir şey.
Hem de eşinin amcasının eşi dıdının dıdısı yani..
Köklersiniz doğalgazı iki güncük..
Görümcen kaç yaşında ve yenge hanım kaç yaşında?
Nerde yatıracaksın o kadar ınsanı ben yatılı mısafırı hıc sevmıyorum pesınden bır suru ıs cıkıyor
Misafir gelip gittikten sonra benim de en huylandığım yer tuvalet oluyor, sanki kokmaya başlamış gibi geliyor.sorma onlar gittikten sonra o kadar insanın nevresim takımlarını çıkar yıka bu soğukta kurut evi havalandır süpür wc leri derinlemesine yıka
Kız hem de iki tane, biri 45 yaşında biri 43 falan sanırım.sen kendin davet etmişssin kızım araba boş mu gelseydihemen doldurmuşlardır. tabi arabayla geliyorlarsa
benim kız kardeşim var erkek yok.
september senin görümce adayın çok tu demi Allah kolaylık versin![]()
Misafir gelip gittikten sonra benim de en huylandığım yer tuvalet oluyor, sanki kokmaya başlamış gibi geliyor.
Anneme kardeşime soruyorum onlara göre kokmuyor ama ben çıldırıyorum.
Çamaşır suyuna basıyorum resmen tuvaleti banyoyu.
sen kendin davet etmişssin kızım araba boş mu gelseydihemen doldurmuşlardır. tabi arabayla geliyorlarsa
benim kız kardeşim var erkek yok.
september senin görümce adayın çok tu demi Allah kolaylık versin![]()
Kız hem de iki tane, biri 45 yaşında biri 43 falan sanırım.
Annem olacak yaşta ikisi de nerdeyse.![]()