Kalori Arkadaşım

kuzu Kemal SUNAL ın bir filmi vardı ordaki gibi olma sakın aman dikkat et
Kemal SUNAL ' ı da çok severim Allah rahmet eylesin.

berbat durumdayım
pofidikle atıştık
tartıda gördüğüm rakam beni beynimden vurdu kötü hissediyorum.

sabah sabah adam yine mi tartı fırçası yedi walla en sonunda tartıyı pencereden atması yakındır bir gün canına tak edecek

kuzu Kemal SUNAL ın bir filmi vardı ordaki gibi olma sakın aman dikkat et
Kemal SUNAL ' ı da çok severim Allah rahmet eylesin.

kız hangi filmiydi ben niye hatırlamıyorum o sakın Adile Naşit in filmi olmasın Vecihi nin evin tepesinde uçtuğu

günaydınn kızlarr buz gibi bir hava var ve ben yine melankoliğim

berbat durumdayım
pofidikle atıştık
tartıda gördüğüm rakam beni beynimden vurdu kötü hissediyorum.
pazartesiden de mi daha kötüydü tartıda ki rakam

endişelenmiş numarası yaptım. hiç endişelenmedim aslında. bekle canım biraz daha kilo al yetişecem sanaaz kaldı.
kız hangi filmiydi ben niye hatırlamıyorum o sakın Adile Naşit in filmi olmasın Vecihi nin evin tepesinde uçtuğu
kemal sunal yoktu evet. kimyasalcı oğlu vardı adilenin sabun tozu üretiyordu da evin heryerini köpük basıyordu.

oğlu da değildi damadıydı borç yapıp düğün yapmışlardı evi de ipotek etmişlerdi borcu ödeyebilmek için çatı da sabun tozu yapıyorlardı

yaa bende dün akşam kahvaltı yaptım öeyle çok yedim öyle çok yedim ki dedim kesin sabah duble duble + da çıkıcam o korkuyla bisiklete bindim ve sabah + da değildim

sabah sabah adam yine mi tartı fırçası yedi walla en sonunda tartıyı pencereden atması yakındır bir gün canına tak edecek

konu tartı değil kalbimi kırdı

evet o filmdi işte
yanlış hatırlamışım

daha kötü hatta son 3 ayın en kötüsü sevindin mi

Bisikletin varya at havanı

bende dün neler yedim anlatayım
akşam eve gittim
patatesi soydum incecik incecik doğradım
yağın içine attım onlar kızarırkene
kabak soydum halka halka doğradım
patates pişince onları aldım kabakları attım
kabak kızarırkene
2 tane patlıcanı aldım dikdörtgen dikdörtgen incecik doğradım
kabakları aldım yağdan patlıcanı attım
patlıcan kızarırkene 1 büyük havucu soydum başucuma koydum halka halka doğradım
patlıcanı aldım havucu attım kızarttım
havuç kızarırkene kendi yaptığım yoğurdumu kaba koydum ezdim tuzladım
vee tüm kızartmaları karıştırdım koca bi tabak karışık kızartma üstüne bol yoğurt ve taze çiçek ekmeği yoğurduna bana bana öyle bi yedim ki anlatamam . gözüm döndü. canım çok istedi. ye dedim gazladım yemek için kendimi ve yedim de.
eşimde yoktu kızımlan yedik. onun tabağında kalanları da yedim üstüne bide.

sonra saat 22,00 gibi wc ye çıktım . dedim sabah kendimi artıda görmeye dayanamam dedim. ve wc operasyonu işe yaramış olmalı ki 100 gr ekside çıktım.

ha bu arada kızartmanın yanında 2 bardak kola içtim. bi de kendim çemen vari bişey yapmıştım acılı sarımsaklı falan onu da yedim kızartmaylan. ayy süperdi yaaaaa.... dün akşamı ömür boyu unutmayacam

oo ne güzel yemiş yemiş birde ekside çıkmış
o bahsettiğin kızartma eşliğine bende bayılıyorum
çemeni nasıl yaptın bende kahvaltıya ekmeee sürülen acılı bir ezme çemeni yapmak istiyorum

konu tartı değil kalbimi kırdı

evet o filmdi işte
yanlış hatırlamışım

daha kötü hatta son 3 ayın en kötüsü sevindin mi
yetişecem az kaldııııı

ben çemen koymuyorum içine sonra kötü kokuyor diye. ama benimki çemenden daha lezzetli oldu zaten

ayyy bende bayılırım karışık kızartmaya ve her cuma yapardım son 3-4 aydır yapmıyorum tüm sebzeler bi acayip almıyorum dondurucudan geçiniyorum ve kış sebzelerini alıyorum

yetişecem az kaldııııı
ben çemen koymuyorum içine sonra kötü kokuyor diye. ama benimki çemenden daha lezzetli oldu zaten

benimde buzdolabında kavanozda közlenmiş kırmızı biberlerim var sirkeli zeytinyağlı ve sarmısaklı sosun içinde yatıyorlar bu tarz yemekler yapınca çıkarıyorum yanına

canın isteyince wc ye çıkabiliyor musun ? bu nasıl bir operasyon anlamış değilim ??

Nasıl güzel yazmışsın, okurken o kadar eğlendim ki
Lütfen bundan sonra her pişirdiğin yemeği anlat bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…