Kalori Arkadaşım

bu gidişle hedef askıda kalacak sanırım. Boğazıma hakim olmayı beceremiyorum baksana kaç aydır yerimde sayıklıyorum

olsun kuzu sen kendine hakim ol hedefine yaklaştığın için artık zor gidiyor tabi sen diyetine uymuyorsan gitmemek için direniyordur

olsun kuzu sen kendine hakim ol hedefine yaklaştığın için artık zor gidiyor tabi sen diyetine uymuyorsan gitmemek için direniyordur
ay ne bileyim yılbaşına çok güzel girdim ondan sonra bir aldım bir verdim çok kaldım bu kilolarda ama kış ayının etkiside çok bunda yaza umut doluyum

bu konuda sana katılıyorum ama bazen içimden bir ses çıkıyor bu ihtimali hatırlatıyor buna da engel olamıyorum
Bir de kızlar ben kendimi anne olarak düşününce tuhaf oluyorum sizde de oldu mu? olmuşmuydu?

Hazır hissetmiyorsan bekle derim canım ama korkularını da at bende cok korkardım kı hala korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kı ama deki 2 bebegı ıstıyormusun cevap veremedıgım bır soru oluyor malesef

sinoki daha bebiş yapacak kadar zayıflamadı önce hedefine ulaşacak sonra bebiş yapacak

kilo bende cok almısdım cocuk dogalı 7 sene oldu ben daha anca hamıle kaldıgım kıloya ındım daha oncelerı ındım ama gerı donusum cabuk oldu bende ılk evlendıgım halıme donmek ısıyorum kı bırgun eger tekrar bebek dusunursem verebılecegım tum kıloları verıp kalmak ısterım

Baktım, burası da orası da karlı gözüküyor.
-1 derece

Baya ateşli geçecek canım ama tartışmaktan ateşli geçecek.

hayır öyle düşünme adamın doğum günü rezil etme bu kadar masraf bu kadar emek tatsızlıkla sonuçlanmamalı

bekliyoruz ama eşim sürekli isteyince onun adına üzülüyorum. Düşünüyorum ben bebek diye sayıklasam ve o hiç istemese nasıl hissederdim bunun verdiği bir duygusallıkta var bende
Birde hamilelik-doğum bu korkularda var
bebek dünyaya geldikten sonra ona iyi bir anne olabilecekmiyim kim bakacak çalışma hayatım nasıl olacak güzel yetiştirebilcekmiyim faydalı evlat olabilecek mi böyle sorularla beynimi yiyiorum

Baktım, burası da orası da karlı gözüküyor.
-1 derece

Baya ateşli geçecek canım ama tartışmaktan ateşli geçecek.

ne kavgası ?
taaa oralardan taa karadenize gideceksin bir o canım sınırlı günlerini kavga ile mi geçireceksin hemde adamın doğum günüsünde hiç yakıştıramadım sana
konu herneyse ötele bahsetme tadını çıkar sonra çemkirirsin

çemkirmeyi öteleyen sinoki hiç normal değil

hayır öyle düşünme adamın doğum günü rezil etme bu kadar masraf bu kadar emek tatsızlıkla sonuçlanmamalı

Kızlar nolur beni rahatlatın, valla bazen çok kızıyorum kendime.

çemkirmeyi öteleyen sinoki hiç normal değil

Kızlar nolur beni rahatlatın, valla bazen çok kızıyorum kendime.

aa ne zannettiniz
ben sevgilliler gününden 2 gün önce pofidikimle çemkirileştimmm küstüm
sevgililer gününde de hiçbirşey olmamış gibi süpürüz hazırladım tabi o da bana süpürüzler hazılramış mis gibi geçirdik 2 günü
sonraa konuştuk hallettik

sevgililer gününden önce küsmekle çok iyi yapmışım

evde ek iş olarak mı yapıyorsun canım?

bende yapmak istiyorum ama ek iş olarak değil daha çok sevdiklerime hediye etmek amaçlı ama malzemelerinin temini konusunda bilinçsizim ve sanırım toptan satılıyor benim yapacağım en fazla 10-15 adet olacağı için ve devamı gelmeyeceği için yapamıyorum

nette araştır var böyle şeyler satan siteler

ne yaptınız kız sevgililer gününde ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…