bu gidişle hedef askıda kalacak sanırım. Boğazıma hakim olmayı beceremiyorum baksana kaç aydır yerimde sayıklıyorum
ay ne bileyim yılbaşına çok güzel girdim ondan sonra bir aldım bir verdim çok kaldım bu kilolarda ama kış ayının etkiside çok bunda yaza umut doluyumolsun kuzu sen kendine hakim ol hedefine yaklaştığın için artık zor gidiyor tabi sen diyetine uymuyorsan gitmemek için direniyordur
kız bu devirde çok büyük problemleriniz yoksa olmama ihtimali yok böyle düşüncelerden dolayı stres yaparsan olmaz Demet Akalın nın bir röportajı vardı tedaviler denemeler falan olmuyormuş en sonun da kocasına demiş ki sen çok istiyorsun ama ben sana bebek veremiyorum ayrılalım kocası da ondan vazgeçmemiş ve konu kapanmış tatile çıkmışlar tatilde deniz güneş eğlence derken bayağı stres atmışlar ve tatil dönüşü Demet Akalın hamile olduğunu öğrenmiş
Hazır hissetmiyorsan bekle derim canım ama korkularını da at bende cok korkardım kı hala korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kı ama deki 2 bebegı ıstıyormusun cevap veremedıgım bır soru oluyor malesefbebiş henüz gelmiyor canımmm.bebişleri oldum olası çok severim
bizim daha meyvamız yok
pofidikim başımın etini yiyor ama ben ne yazık ki kendimi hala hazır hissetmiyorum. Düşündükçe çok derine dalıyorum sorunum bu sanırım
haa birde olacak mı olmayacak mı korkusu da ister istemez içimde bir yerde var(nerden gelip yerleştiyse )
sinoki daha bebiş yapacak kadar zayıflamadı önce hedefine ulaşacak sonra bebiş yapacak
Baktım, burası da orası da karlı gözüküyor.kız hava durumuna baksaydın gidipte kar da kışta mahsur kalma oralarda
Baya ateşli geçecek canım ama tartışmaktan ateşli geçecek.olsun kız daha sıcak geçer birliktelikleri
Yok canım, karadenize gidiyorum.Ankara yamı geliyorsun cnm
Baktım, burası da orası da karlı gözüküyor.
-1 derece
Baya ateşli geçecek canım ama tartışmaktan ateşli geçecek.
http://www.haciserif.com.tr/antep-fistikli-kiz-bebek-cikolatasi.html
bebiş hayali kuranlar bakın ne buldumm diyet arkadaşıma giriş yaparken reklam yayınında çıkıyordu ne şirin dimiiii
Hazır hissetmiyorsan bekle derim canım ama korkularını da at bende cok korkardım kı hala korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kı ama deki 2 bebegı ıstıyormusun cevap veremedıgım bır soru oluyor malesef
kilo bende cok almısdım cocuk dogalı 7 sene oldu ben daha anca hamıle kaldıgım kıloya ındım daha oncelerı ındım ama gerı donusum cabuk oldu bende ılk evlendıgım halıme donmek ısıyorum kı bırgun eger tekrar bebek dusunursem verebılecegım tum kıloları verıp kalmak ısterım
Baktım, burası da orası da karlı gözüküyor.
-1 derece
Baya ateşli geçecek canım ama tartışmaktan ateşli geçecek.
ben yapıyorum bunlardannn , hem de 35 tanesi kavanozla olursa 50 Tl . Kazıkcı bunlar .
çikiletamı yapıyon kızzzben yapıyorum bunlardannn , hem de 35 tanesi kavanozla olursa 50 Tl . Kazıkcı bunlar .
bekliyoruz ama eşim sürekli isteyince onun adına üzülüyorum. Düşünüyorum ben bebek diye sayıklasam ve o hiç istemese nasıl hissederdim bunun verdiği bir duygusallıkta var bende
Birde hamilelik-doğum bu korkularda var
bebek dünyaya geldikten sonra ona iyi bir anne olabilecekmiyim kim bakacak çalışma hayatım nasıl olacak güzel yetiştirebilcekmiyim faydalı evlat olabilecek mi böyle sorularla beynimi yiyiorum
ne kavgası ?
taaa oralardan taa karadenize gideceksin bir o canım sınırlı günlerini kavga ile mi geçireceksin hemde adamın doğum günüsünde hiç yakıştıramadım sana
konu herneyse ötele bahsetme tadını çıkar sonra çemkirirsin
hayır öyle düşünme adamın doğum günü rezil etme bu kadar masraf bu kadar emek tatsızlıkla sonuçlanmamalı
Kızlar nolur beni rahatlatın, valla bazen çok kızıyorum kendime.bekliyoruz ama eşim sürekli isteyince onun adına üzülüyorum. Düşünüyorum ben bebek diye sayıklasam ve o hiç istemese nasıl hissederdim bunun verdiği bir duygusallıkta var bende
Birde hamilelik-doğum bu korkularda var
bebek dünyaya geldikten sonra ona iyi bir anne olabilecekmiyim kim bakacak çalışma hayatım nasıl olacak güzel yetiştirebilcekmiyim faydalı evlat olabilecek mi böyle sorularla beynimi yiyiorum
ne kavgası ?
taaa oralardan taa karadenize gideceksin bir o canım sınırlı günlerini kavga ile mi geçireceksin hemde adamın doğum günüsünde hiç yakıştıramadım sana
konu herneyse ötele bahsetme tadını çıkar sonra çemkirirsin
evde ek iş olarak mı yapıyorsun canım?ben yapıyorum bunlardannn , hem de 35 tanesi kavanozla olursa 50 Tl . Kazıkcı bunlar .
çemkirmeyi öteleyen sinoki hiç normal değil
Kızlar nolur beni rahatlatın, valla bazen çok kızıyorum kendime.
evde ek iş olarak mı yapıyorsun canım?
nette araştır var böyle şeyler satan sitelerbende yapmak istiyorum ama ek iş olarak değil daha çok sevdiklerime hediye etmek amaçlı ama malzemelerinin temini konusunda bilinçsizim ve sanırım toptan satılıyor benim yapacağım en fazla 10-15 adet olacağı için ve devamı gelmeyeceği için yapamıyorum
aa ne zannettiniz
ben sevgilliler gününden 2 gün önce pofidikimle çemkirileştimmm küstüm
sevgililer gününde de hiçbirşey olmamış gibi süpürüz hazırladım tabi o da bana süpürüzler hazılramış mis gibi geçirdik 2 günü
sonraa konuştuk hallettik
sevgililer gününden önce küsmekle çok iyi yapmışım
evet canımmevde ek iş olarak mı yapıyorsun canım?
nette araştır var böyle şeyler satan siteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?