kuzu iyide bunlar üzerinde baskılı isimli falan sen nasıl yapıyorsun nerede bastırıyorsun
Aklımdasın, zaten istanbuldasın da lazım olursa sana haber veririm.evet canımm
Aklımdasın, zaten istanbuldasın da lazım olursa sana haber veririm.
Kız bu arada biz çok yakınız seninle, buluşalım mı bi gün?
geçinemiyoruz zatenhiii siz nasıl geçiniyorsunuz
aslanlar çok lider özellikli
en yakın ark. aslan
aferin akıllııııı pofidik
pis kız bana sormadın ama ben sana söyleyeyimm
eğer hiçbirşey yemezsen yarın sabah kesinlikle artıda uyanırsın
ama akşama yoğurt bilemedin 1 yeşil elma yarım kase çorba bilemedin karışık salata yersen bağırsakların çalışır wc yaparsın veeeeeeeeeeeeeeee sabah + da uyanmazsın
sinokiye katılıyorum muhakkak hafif bişeyler ye salata olur, meyve olur, çorba olur hafif atlat ama boş geçme ve ekstra olarak kuru kayısı ye Peyman mıydı neydi hangisi sana yaradıysa
ne yaptınız kız sevgililer gününde ????
toptan satıyorlar ve bazı yerlerde yapılmışını alman daha uyguna geliyor
takma su akar yolunu bulur hayatta her ıstedıgımız malesef 4 4 luk olmuyor cnm benım hamılelıgım habersızdı mesela ısım cok ıyıydı cıkmak zorunda kaldım sımdı oglumun gıttı okul cok ıstedıgım bır yer degıl ama hayat sartları bu olacak dıyor yanı dusunme yas ortam ve evlılıgınızde uygun zamanda yap bı bebecıkbekliyoruz ama eşim sürekli isteyince onun adına üzülüyorum. Düşünüyorum ben bebek diye sayıklasam ve o hiç istemese nasıl hissederdim bunun verdiği bir duygusallıkta var bende
Birde hamilelik-doğum bu korkularda var
bebek dünyaya geldikten sonra ona iyi bir anne olabilecekmiyim kim bakacak çalışma hayatım nasıl olacak güzel yetiştirebilcekmiyim faydalı evlat olabilecek mi böyle sorularla beynimi yiyiorum
Ben matbaada grafikerimmm ne cabuk unuttun akıllıımm
heee taaam taaam şaaapmaabilmiyordum ki unutuyim sadece grafiker olduğunu biliyordum
geçinemiyoruz zaten
siz de vallahi kelin merhemi olsa başına sürerdi hesabı iyi fikir vermişsiniz
takma su akar yolunu bulur hayatta her ıstedıgımız malesef 4 4 luk olmuyor cnm benım hamılelıgım habersızdı mesela ısım cok ıyıydı cıkmak zorunda kaldım sımdı oglumun gıttı okul cok ıstedıgım bır yer degıl ama hayat sartları bu olacak dıyor yanı dusunme yas ortam ve evlılıgınızde uygun zamanda yap bı bebecık
Kızlar akşam misafirim vart diye oglen sadece salata yogurt ve 1 dilim ekmek yedm . Kurt gib aciktiiimmmmmmmm
haklısın cnm hem ne kadar düşünürsek düşünelim bazı şeylere engel olamıyoruz hayırlısı artıkın
inş. bende uygun zamanda olsun diye çok dua ediyorum.
kızlar hamileliğinzde nasıl bir doktor seçiminiz oldu araştırıp mı gittiniz devlet hastanesinimi tercih ettiniz özel hastaneyimi.
Ben Devlet hastanesinden yanayım özellere hiç güvenemiyorumama Devletin şartlarıda belli
Ben cok araştırdım ozamanlar Ankaraya de yenı gelmısdım her ay bı hastanedeydım cnm cok pınpırıklıydım ama sonuc ankaranın bır ılcesıne bağlı kucuk bır devlet hastanesınde yaptım dogumumu cok sukur bı sıkıntı olmadı ama eger de bır daha dusunursem dogurmayı ozel dıyorum ama nasıp meselesı
haklısın cnm hem ne kadar düşünürsek düşünelim bazı şeylere engel olamıyoruz hayırlısı artıkın
inş. bende uygun zamanda olsun diye çok dua ediyorum.
kızlar hamileliğinzde nasıl bir doktor seçiminiz oldu araştırıp mı gittiniz devlet hastanesinimi tercih ettiniz özel hastaneyimi.
Ben Devlet hastanesinden yanayım özellere hiç güvenemiyorumama Devletin şartlarıda belli
onu boşuna bekleme o bu konularda ketummben baya baya düşünmeye başladım bebek ya. Bi an önce zayıflıym da..
ayda2kilogo da bize tuyo vercekti güya
hamilelikte kilo almamakla ilgili
Ben Allah nasib eder de hamile kalırsam İstanbul Emsey Hospital da dogurmak istiyorum. Daha iyisine rastlamadım
Ben cok araştırdım ozamanlar Ankaraya de yenı gelmısdım her ay bı hastanedeydım cnm cok pınpırıklıydım ama sonuc ankaranın bır ılcesıne bağlı kucuk bır devlet hastanesınde yaptım dogumumu cok sukur bı sıkıntı olmadı ama eger de bır daha dusunursem dogurmayı ozel dıyorum ama nasıp meselesı
sezeryan canım iyiydim dediğim gibionu boşuna bekleme o bu konularda ketumm
zamanında çok tiyolar istediydimde vermediydi
oo senin hazır bilene güzel.
ya birde ben doktora gitmekten nefret ederim. Hiç sevmem çekinirim korkarım
Güvenemem
normal doğummuydu senin sezeryan mı?
bir sorun olmamasına çok sevindim yaa maşallah
çikiletacı @Haftada1KiloGo ben netten biraz araştırdım ve butik çikileta ve kurabiye işi yerine daha çok ilgimi çeken bir konu buldum minik hediyelik renkli sabunlar şöyle anlatayım bize iş yerinden 3 ayda bir 3 kg kalıp duru sabun veriliyor benim evim sabun ev oldu resmen bazaların içi , çekmeceler , gardolabı, fortmanto aklına gelen gelmeyen neresi varsa koymuşum ve aynı şekilde gelene gidene de veriyorum gelelim soruma bu kalıpları alsam elimdeki beyaz duru kalıp sabunla bu şekilleri çıkarabilir miyim yoksa özel sabun mu gerekiyor ????
kuzum bi dene bi tancerede eritebilirsen yaparsın dediğin gibi olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?