Kalori Arkadaşım

kuzuuum sende 70 li rakamlara geçmişsinnn
70 li derken ben zaten uzun zamandır 70 li rakamlardayım. 69 a inince dersin 60 lı rakamlara inmişsin diye
bi kere indiydim hangi zamandı hatırlamıyorum 69.5 yazmıştım buraya. o günler geri gelecek göreceksin söz veriyorum sana tutmayın beniii ne bu gazzzz

70 li rakamlar derken küsüratları atmışsın 69 a ramak kalmış demek istemiştim

2 hafta sonra 69 a geçersin sen tutmayız seni korkma

bu arada gamzenn, sinoki ile şüşü 'yle yarışacak kıvama gelmiş hepsinin arasında tam 1 kilo var bu tablo önümüzdeki haftalarda çok çekişmeli olacağa benziyor nıhhaaaahhahahahaa

kilo veren ark. çok tebrik ediyorum.
Ben sizden birşey rica etmiştim ama haftada 1 kilo dışında kimse yazdığımı dikkate almamış. teşekkür ederim.

kilo veren ark. çok tebrik ediyorum.
Ben sizden birşey rica etmiştim ama haftada 1 kilo dışında kimse yazdığımı dikkate almamış. teşekkür ederim.

kuzum bizim p.tesi ye almam sebebimiz hafta sonlarında yaptığımız kaçamaklara dur demekti sen de dur de hafta sonu kaçamaklarına hem kilon azaldıkça kilo vermen zorlaşıyor iradeli olmalısın hafta sonu kalorileri alıp hafta içi düşürerek devam edemezsin cuma günleri bildirim yaparak sadece kendini kandırırsın

haa sen kendini daha iyi hissedeceksen benim için sorun

bu arada gamzenn, sinoki ile şüşü 'yle yarışacak kıvama gelmiş hepsinin arasında tam 1 kilo var bu tablo önümüzdeki haftalarda çok çekişmeli olacağa benziyor nıhhaaaahhahahahaa

Muzip muhabir

Haftaya hedefim 65,5 bakalım yapabilecek miyim. Bence yaparım cunku bu hafta kocam evde yok. Yemek yapmam ve yemem ve hedefime ulaşırımmm...

Bu arada 3 yıl sonra 65 Li rakamları gorebilecek olmanın sevinci içindeyim. Ve kesinlikle bu hepimizin başarısı kızlar cok ciddiyim Siz olmasaydınız bu kadar yapamazdım. Acayip motive olmuş görüyorum kendimi ve gerçekten eğlenerek yapıyorum diyetimi. Sizin dışınızda haftalık kucuk hedefler de beni çok etkiledi gerçekten. Siz de deneyin derim.

sinokiii sinokiii sinokiii

sıra sana geldiii

haftasonları yemeyi hemen kesiyorsun. ben kabul etmiyorum cuma günkü kilonu yazmanı. ki sen ki 30 kilo vermiş insansın. pazartesi salı ne farkeder senin için ayol. beni bu pazartesi olayı baya olumlu etkiledi. dün mesela güveç helvaya hayır dedim. balığın yanındaki patatesleri yemedim vs.vs. misafir vardı yemek de çayla çerez koydum sonra çerez de yemedim. sırf pazartesi tartı günü diye. sen de de böyle olumlu etkileri olsun pazartesi tartılmanın. bisikletin gelince eski motivasyonunu geri kazanırsın zaten. öpüldün minnoş

70 li rakamlar derken küsüratları atmışsın 69 a ramak kalmış demek istemiştim

2 hafta sonra 69 a geçersin sen tutmayız seni korkma
inşallah pazartesi ye 69 küsür olurum hedefim 69.9 olmak

sen yazınca farkettim benle aynı kiloda hatta benden geride olanlar beni iyicene geçmiş gidivermiş ben yerimde sayardururum ya ay arkadaş
bende yapıyorum öyle küççük hedefler kendime.
Sinokiciime moral olsun dedimdi
hee tabi tabi... küçük kardeş gibisin. annecim bak ben odamı topladım ablam hala toplamıyor

eVEEETTT :d Sinokicim bak bahar da kaale aldı ama bunlar almıyo

günaydın kızlar
bende kalori saymaya çalışıyorum, sizin topiğinize dahil olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…