Kalori Arkadaşım

Kizlar evde peynirli pid3 yapmak istiyorum ama yumusak pide tarifim yok sizde var mi ?

günaydın kızlar iyi haftalarrr

bildirimimi yaptım işlerime koyuluyorum

gamzenn inş çok önemli bir sorunun yoktur sen güçlü olmaya çalış Allah a sığın

kızlar güaydın bende bildirimimi yapıyorum. Sonra bir sürü işim var onları halletmem gerekiyor. Anlayacağınız gelemem bugün çok konuşmayın

Kızlar birde sizden bir şey rica edeceğim.
Bu pazartesi bildirimi beni olumsuz yönde etkiledi ve kendimi her pazartesi çok kötü hissediyorum.
Ben cuma günü özelden bildirimimi yapsam ayda ya oda pazartesi sizlerle açıklasa olur mu?
Ben hafta sonu ne yazıkki hep + ya çıkıyorum haftaiçi ancak toparlayabiliyorum.
Dolyaısıyla böyle pazartesi bildirim yapmaya devam edersek ben hep + da olacağım ve bu benim moralimide motivasyonumuda çok kötü düşürüyor.
Anlayışınıza sığınarak sizden bu konuda bana destek olmanızı istiyorum

günaydın kızlar iyi haftalarrr

bildirimimi yaptım işlerime koyuluyorum

gamzenn inş çok önemli bir sorunun yoktur sen güçlü olmaya çalış Allah a sığın
Günaydın kızlar
dediğin gibi yapıyorum canım başka kapı yok kı sıgınacak

Günaydıııınnn yerini mi yadırgadın Hamburger
Benim için hiiiç farketmez canm sen nasıl ıstersen.

EEEEEE NERDESİNİZ MİLLETTT ???????????

işte geldim buradayım

ben bu işte ustayım

nasıl geçti hafta sonunuz ??

bildirim yapmayan var mı??

Rose nerelerdesin kızzz kaç kilo oldun yedin mi doğum günü pastalarını doğru söyle ?????

ben dün yataktan çıkıp kahvaltı yapıp koltuğa serildim ve akşam 23,45 e kadar sadece wc için yerimden kalktım
bu sırada bir sürü saçma şeyler yedim

Kızlar selamlar.
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Doğal olarakta deli gibi yedim ve aynı zamanda şarapları hüplettim.
Bildirimimi şimdi yapacağım.

günaydın kızlar...
naber hafta sonu çok calıştım dün 2 den 8 e kadar temizlik. odaları taşıdık baya bi kalori yaktım sanırım. ama ama ben hala regl olamadımmm

İş yerinde internet yok ondan fotoğraf çekip yolladım sıralama fazla okunmuyor siz siralarsiniz
1. Gamzen
2. Sslyha
3. Taklitçi

İş yerinde internet yok ondan fotoğraf çekip yolladım sıralama fazla okunmuyor siz siralarsiniz
1. Gamzen
2. Sslyha
3. Taklitçi

ellerine sağlık canımm

inş 51 li rakamlarda kalabilirimmm inş inş inşşş

bu kadar duamın sebebi bu rakama inmemi su kaybına bağlıyorum dün 1 bardak çay 1 bardak portakal suyu içtim ve akşama kadar 20 defa wc ye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…