Bahar beni evlat edinir misin
kereviz yap bana enginar pişir bana aa sağlıkla besle beniii
bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Yemediğimiz yiyecekleri ne zaman denediysek hopp çöpü boyladı
off çok fena oluyor insansinirler gergin heryer şiş
inş. tatlı krizin tutar
İyi yolculuklarrrrrr
kız şu yazdığın öyle motive ettiki beni gerçekten verebilirmişim gibi hissettim.ama yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım canım
pazartesi kaç kiloya inerim bilmiyorum da öbür pazartesi ye inşallah şimdikinden 2 kilo eksik olurum.
haa bu arada canım sen pazar günü sabah tartıl bana özel mesajla yolla kilonu. geçen haftakini de yaz. sen pazar gününden at bana. senin tartı günün pazar sabah olsun anlaştık mı.
arkadaşlar çok sabırsızlar hele bi de geçen hafta hemen hemen herkes ( sinoki hariç ) kilo verdiler sonuc için merakdan çatladılar.
ne demek canım ben seni her zaman motive ederimm:) verirsin tabi azmin elinden hicbişe kurtulamasmış:)kız şu yazdığın öyle motive ettiki beni gerçekten verebilirmişim gibi hissettim.ama yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım canım
pazartesi kaç kiloya inerim bilmiyorum da öbür pazartesi ye inşallah şimdikinden 2 kilo eksik olurum.
haa bu arada canım sen pazar günü sabah tartıl bana özel mesajla yolla kilonu. geçen haftakini de yaz. sen pazar gününden at bana. senin tartı günün pazar sabah olsun anlaştık mı.
arkadaşlar çok sabırsızlar hele bi de geçen hafta hemen hemen herkes ( sinoki hariç ) kilo verdiler sonuc için merakdan çatladılar.
HAyırla git gel bakalım hadi..
bende diyecektim ki Rose bugün izinli mi??
kar falan var dikkatli ol canım bir de yollarda da dikkat et kendine kimsenin ikramını falan yeme samimi olma
Teşekkür ederim tatlı bebeklerim.Bahar beni evlat edinir misin
kereviz yap bana enginar pişir bana aa sağlıkla besle beniii
bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Yemediğimiz yiyecekleri ne zaman denediysek hopp çöpü boyladı
off çok fena oluyor insansinirler gergin heryer şiş
inş. tatlı krizin tutar
İyi yolculuklarrrrrr
Teşekkür ederim tatlı bebeklerim.
Muhabbetler almış başını gitmiş.
Kısaca değinecek olursam;
Ben enginar sevmiyorum.
Baharcım tabii ki senin sözünü dinleyip yolda kimseyle konuşmayacağım ve ikram ettiklerini yemeyeceğim, ben zaten kendime dizi indirdim onu seyredeceğim.
Ben de pazartesiye göre eksideyim bu arada.
4,5 falan sürüyormuş canım.kaç saat sürüyor canım oraya varınca seni karşılayacak mı?
ayy ben ilk Eskişehir e eşimi ziyarete gelmiştim İstanbul trafiğinden otobüsü kaçırmıştım 1,5 saat otogarda sonraki otobüsü beklemiştim trafiğe de takılıp öğleden sonra varacağıma akşam 7 de varmıştım
4,5 falan sürüyormuş canım.
Tabii ki karşılayacak, karşılamazsa eğer oraya giderim ve ilk otobüsle geri dönerim.
Eşin Eskişehir'de ne yapıyordu o zaman?
Ayyy yazııkkkkkçalışıyordu o biz evi taşınmadan 1,5 ay önce geldi şirketin kurulum aşaması bitti sonra evimizi taşıdık
anlayacağın 1,5 ay ayrı kaldık birbirimizden
Ayyy yazııkkkkk
Bi de yeni evliydiniz tabii, hasretlik çektiniz.
kızlar nerelerdesiniz ayolll benim mesai bitiyor son 5 dk çıkıyorum pazartesi hepinizi incecik bekliyorum. öpüldünüz
aman kızlar kalorileri sayarken sakın benim gibi uyanıklık yapıp enerji ihtiyacınızı kısmayın derim. ki bunu yapa yapa hastalık haline geliyor ve kilo ile olan algılarınız değişiyor. kalori saymak biraz tehlikeli bir durum. bazen bilinçli olmak bile yetmiyor gerçekten...
slm kızlar nasılsınız
yıne bır kac gundur kayıpdım basımıza buyuk bır dert bela geldı kızlar onunla mucade etmeye calısıyorum vardır bundada bır hayır deyıp rabbımden gelene sukredıyorum ama coktum bıttım arada yıne msjlarına bakım neşeleniyorum unutuyorum yasadıklarımı
takıpbınızdeyım
haftada bır kılogo rakıbemı vermem kımselere
Günaydııınnnn Kızlaaarrsinokii ben de bugun temizlik yapıcam hava cok güzel
Yaa bende temizligi normalde cok severim ama bu aralar pek bi usengecim inan zorla mutfagi toparladim birazcik
slm kızlar nasılsınız
yıne bır kac gundur kayıpdım basımıza buyuk bır dert bela geldı kızlar onunla mucade etmeye calısıyorum vardır bundada bır hayır deyıp rabbımden gelene sukredıyorum ama coktum bıttım arada yıne msjlarına bakım neşeleniyorum unutuyorum yasadıklarımı
takıpbınızdeyım
haftada bır kılogo rakıbemı vermem kımselere
Tatlim hayirdir. Allah yardimciniz olsun. Bela diyince insanin aklina hersey geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?