Kalori Arkadaşım

Rabia sen zaten hiç sağlıklı yiyecekleri deneme ama deseydim ki ayy bir tatlı var şöyle leziz böyle güzel hemen denerdin dimi

şaka bir yana tereddütte olduğun şeyleri az alıp yap mesela enginardan örnek vermişken devam edelim hiç tatmadıysan 2 tane al yap dene beğenirsen daha çok alırsın beğenmezsen bir daha almazsın

numunelik gibi düşün

gamzenn şu aralar çok yoğun çalışıyor herhalde hiç giremiyor

ne demek canım ben seni her zaman motive ederimm:) verirsin tabi azmin elinden hicbişe kurtulamasmış:)
tmm canım benim tartı günüm pazar olsun annaştık:)
bende veriyorum hele bu hafta daha bi iyi gidiyor:)
bu arada bişe sorcam benim adetimin gecikme nedeni acaba kaloriyi baya bi düşürdüm bu ay o yüzden olabilirmi ya

HAyırla git gel bakalım hadi..

bende diyecektim ki Rose bugün izinli mi??

kar falan var dikkatli ol canım bir de yollarda da dikkat et kendine kimsenin ikramını falan yeme samimi olma

Teşekkür ederim tatlı bebeklerim.
Muhabbetler almış başını gitmiş.
Kısaca değinecek olursam;
Ben enginar sevmiyorum.
Baharcım tabii ki senin sözünü dinleyip yolda kimseyle konuşmayacağım ve ikram ettiklerini yemeyeceğim, ben zaten kendime dizi indirdim onu seyredeceğim.
Ben de pazartesiye göre eksideyim bu arada.

kaç saat sürüyor canım oraya varınca seni karşılayacak mı?

ayy ben ilk Eskişehir e eşimi ziyarete gelmiştim İstanbul trafiğinden otobüsü kaçırmıştım 1,5 saat otogarda sonraki otobüsü beklemiştim trafiğe de takılıp öğleden sonra varacağıma akşam 7 de varmıştım

4,5 falan sürüyormuş canım.
Tabii ki karşılayacak, karşılamazsa eğer oraya giderim ve ilk otobüsle geri dönerim.

Eşin Eskişehir'de ne yapıyordu o zaman?

4,5 falan sürüyormuş canım.
Tabii ki karşılayacak, karşılamazsa eğer oraya giderim ve ilk otobüsle geri dönerim.

Eşin Eskişehir'de ne yapıyordu o zaman?

çalışıyordu o biz evi taşınmadan 1,5 ay önce geldi şirketin kurulum aşaması bitti sonra evimizi taşıdık

anlayacağın 1,5 ay ayrı kaldık birbirimizden

kızlar nerelerdesiniz ayolll benim mesai bitiyor son 5 dk çıkıyorum pazartesi hepinizi incecik bekliyorum. öpüldünüz

aman kızlar kalorileri sayarken sakın benim gibi uyanıklık yapıp enerji ihtiyacınızı kısmayın derim. ki bunu yapa yapa hastalık haline geliyor ve kilo ile olan algılarınız değişiyor. kalori saymak biraz tehlikeli bir durum. bazen bilinçli olmak bile yetmiyor gerçekten...

Canim biraz daha acar misin bu konuyu .
enerji ihtiyacimiz derken tam anlayamafim . Tecrubelerini bizimle paylasirsan cok sevibirim

Gunaydin kizlar. Bugun evimde temizlik yapmak isttiyorum ama nerden nasil baslasam bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız
yıne bır kac gundur kayıpdım basımıza buyuk bır dert bela geldı kızlar onunla mucade etmeye calısıyorum vardır bundada bır hayır deyıp rabbımden gelene sukredıyorum ama coktum bıttım arada yıne msjlarına bakım neşeleniyorum unutuyorum yasadıklarımı
takıpbınızdeyım
haftada bır kılogo rakıbemı vermem kımselere

Hayrola canım ya ? Allah muhafaza ne oldu hayırdır ?

özel bir durum ve konu canım ???? hayat bakalım daha neler gorecegız dıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…