Kalori Arkadaşım

ooo ben çocukluğumdan beri hamam maceralarını anlatsam şok şoke şoke şoku olursun

Uyuz yaaaaa ben de senin gibi düşünüyorum valla
Ayy ayda yaaa. Biz de küçükken çok gotururdu babam afyonaa. aynı yere gitmişiz demek. O zaman yüzmeyi bilmiyodum . Girememiştim havuza. Ayy nası o yıllara gittim yaa şimdi. Özlediğimi farkettim

ooo ben çocukluğumdan beri hamam maceralarını anlatsam şok şoke şoke şoku olursun

ayy o şok bana yeter 2 saat durabildim 60-70 yaşındaki teyzeleri görünce gelecekten korktum
birde millet küçük çocuğunu alıp götürüyor onların psikolojisini düşünemiyorum

aaa kızım yokmuydu memeleri açık sırtüstü yüzen teyzeler tutunuverecektin memesine gezdirirdi seni de memeler bi sağa kayıyor bi sola suyun üstünde bi memeler bi de göbek görünüyor

ayy o şok bana yeter 2 saat durabildim 60-70 yaşındaki teyzeleri görünce gelecekten korktum
işte ben o küçük çocuklardan biriydim anlaşılmıyor mu yazılarımdan

travma olur yaaa seni yine çok etkilememiş yaşlı teyzeler o kadar rahatlar ki çıkacakları zaman donlarını da çıkarıyorlar

yemeklerinizi yiyin gelin size süper ötesi bi hamam anımı paylaşacağım. yemekden önce anllatsam yiyemezsiniz gerçi iyi olur zayıflardınız. ama yemeğin üstüne iyi gider diye düşünüyorum

siz bide kadınlar plajına gidin ben 70 kilo halimle kendimi beğenmeyip şort ve askılı badiyle duruyorken o koca memeli koca göbekli teyzeler üstsüz güneşleniolar kiloduda malum bölgenin içine sokuolarki yanmayan bi yerleri kalmasın diye (fark ettiyseniz denizin içindeki hallerini hiç söylemiyorum bile)
ayy içim kalktı

nerde kız o kadınlar plajı. bizim buraya da yeni yaptılar da hiç gitmedim. sırf görmek için gitmek lazım merak ettim.sezon açılsın kesin gidecem. yaw millet kameraya alır diye falan korkmuyorlar mı.

buna mı için kalktı sen dur benim yemekden sonra anlatacağımı bi oku, gör bakalım için noluyormuş

nerde kız o kadınlar plajı. bizim buraya da yeni yaptılar da hiç gitmedim. sırf görmek için gitmek lazım merak ettim.sezon açılsın kesin gidecem. yaw millet kameraya alır diye falan korkmuyorlar mı.

valla korkmuolar bence ben 3-4 sene evvel gitmiştim menekşe plajına ilk ve son kez ne denizde ne plajda adım atacak yer yoktu bide yukarda bahsettiğim manzaradan sonra dahada gitmem

anammm bi yemeğe gittim ağzınızın uçkuru çözülmüş

ilk seferler hep kötüdür, dua et meme görmüşsün

onlardan biri de bendim

kız çok yaşa emi

travma olur yaaa seni yine çok etkilememiş yaşlı teyzeler o kadar rahatlar ki çıkacakları zaman donlarını da çıkarıyorlar

canım birinde arkadaşla gittik, mayolarımızla girmişiz kakara kikiri sohbet edioz yıkanıoz. bi yaşlı teyze geldi(çocukluktan göbeğin taşıdığı sarkık memelere alışığız zaten). teyze karşımıza geçti donunu çıkardı, temel içgüdü pozisyonunda hatır hutur bi güzel kese yaptı, sonra ayağa kalktı döndü kurnayla uğraşırken eğildi domaldı falan derken biz köpüklerimiz yıkayıp, eşyalarımızı toplayıp kaçtık. resmen üç boyutlu her yerini gördük. meme çok masum kızzz, gördüklerim resmen kabus gibiydi

kızlar müdürüm bi iş verdi yetiştirmem gerek benim hamam macerası ileri bi zamana ertelendi. işimi bitirirsem gelirim öpüldünüz

kızlar kalori hesabı yaparken hangi siteyi kullanıosunuz haftalık bildirim falan yapıo musunuz bu sayfada

kızlar kalori hesabı yaparken hangi siteyi kullanıosunuz haftalık bildirim falan yapıo musunuz bu sayfada

kalori arkadaşımı kullanıyorum

pazartesi sabahları ayda ya özel mesajla bildirim yapıyoruz herkes bildirim yapınca ayda tablo yapıp yayınlıyor 1. , 2. , 3. yü seçiliyor tüm hafta boyunca kilomuzu kimseye söylemiyoruz

Ben telefondan uygulama oalrak fatsecret kullanıyorum. internet sayfasından da yapılabiliyor. Diyet arkadaşıma göre Daha kolay porsiyon ve gram seçenekleri var. gerçi ben artık kafamdan hesaplıyorm . Takılınca yazıp bakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…