- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ooo ben çocukluğumdan beri hamam maceralarını anlatsam şok şoke şoke şoku olursunya 2 defa ameliyat olmuş nasıl yarasın mucizevi bir şey olması lazım hamam bu kasları biraz gevşemiştir sıcak yumuşatmıştır o kadar çıkınca normale döner yani
ben hayatımda ilk defa geçen sene hamama gittim Allah ım her boy meme vardısarkık , büzüşmüş , büyük ,küçük, dolu , boş şok üstüne şok yaşamıştım hiç öyle hayal etmiyordum psikolojim alt üst olmuştu hiç bu kadarını bir arada görmemiştim
kızım senin o dolu bağırsaklarının boşalması için senin bugünden itibaren katı bişey yemeyip sıvı ile beslenmen gerek bence. yılların b.ku birikmiştir bağırsağında( ay bu yazdığıma kendim bile güldüm valla) benim bağırsaklarında seninkinden farkı yok yani onu da belirteyim.
inanamıyorum yaaa ben 30 dk durunca gözlerim kararıyor bi dışarı çıkıp giriyorum. gerçi benim hamamlar afyon da havuzlu kaynar sulu hamamlar. esk de havuzlu hamam yok sanırım bi göbek taşı koyuyorlar üstünde belenip duruyorlar.
bende çok gülüyom kız kendi yazdıklarıma
buna da ben güldüm valla yarısı gitmiştir
yaramış mı bari beline. yaramadıysa bi dahaya yatılıya bırakırsınız. hatta bence sen bugün al onları yatılı hamama bırak pazar akşam alıp otogara bıraknasıl fikir ama iyi gelir beline dersin
ooo ben çocukluğumdan beri hamam maceralarını anlatsam şok şoke şoke şoku olursun
aaa kızım yokmuydu memeleri açık sırtüstü yüzen teyzeler tutunuverecektin memesine gezdirirdi seni deUyuz yaaaaaben de senin gibi düşünüyorum valla
Ayy ayda yaaa. Biz de küçükken çok gotururdu babam afyonaa. aynı yere gitmişiz demek. O zaman yüzmeyi bilmiyodum . Girememiştim havuza. Ayy nası o yıllara gittim yaa şimdi. Özlediğimi farkettim
işte ben o küçük çocuklardan biriydim anlaşılmıyor mu yazılarımdanayy o şok bana yeter 2 saat durabildim 60-70 yaşındaki teyzeleri görünce gelecekten korktum
birde millet küçük çocuğunu alıp götürüyor onların psikolojisini düşünemiyorum
aaa kızım yokmuydu memeleri açık sırtüstü yüzen teyzeler tutunuverecektin memesine gezdirirdi seni dememeler bi sağa kayıyor bi sola suyun üstünde bi memeler bi de göbek görünüyor
işte ben o küçük çocuklardan biriydim anlaşılmıyor mu yazılarımdan
aaa kızım yokmuydu memeleri açık sırtüstü yüzen teyzeler tutunuverecektin memesine gezdirirdi seni dememeler bi sağa kayıyor bi sola suyun üstünde bi memeler bi de göbek görünüyor
nerde kız o kadınlar plajı. bizim buraya da yeni yaptılar da hiç gitmedim. sırf görmek için gitmek lazım merak ettim.sezon açılsın kesin gidecem. yaw millet kameraya alır diye falan korkmuyorlar mı.siz bide kadınlar plajına gidin ben 70 kilo halimle kendimi beğenmeyip şort ve askılı badiyle duruyorken o koca memeli koca göbekli teyzeler üstsüz güneşleniolar kiloduda malum bölgenin içine sokuolarki yanmayan bi yerleri kalmasın diye (fark ettiyseniz denizin içindeki hallerini hiç söylemiyorum bile)
ayy içim kalktı
buna mı için kalktı sen dur benim yemekden sonra anlatacağımı bi oku, gör bakalım için noluyormuşsiz bide kadınlar plajına gidin ben 70 kilo halimle kendimi beğenmeyip şort ve askılı badiyle duruyorken o koca memeli koca göbekli teyzeler üstsüz güneşleniolar kiloduda malum bölgenin içine sokuolarki yanmayan bi yerleri kalmasın diye (fark ettiyseniz denizin içindeki hallerini hiç söylemiyorum bile)
ayy içim kalktı
nerde kız o kadınlar plajı. bizim buraya da yeni yaptılar da hiç gitmedim. sırf görmek için gitmek lazım merak ettim.sezon açılsın kesin gidecem. yaw millet kameraya alır diye falan korkmuyorlar mı.
kızım senin o dolu bağırsaklarının boşalması için senin bugünden itibaren katı bişey yemeyip sıvı ile beslenmen gerek bence. yılların b.ku birikmiştir bağırsağında( ay bu yazdığıma kendim bile güldüm valla) benim bağırsaklarında seninkinden farkı yok yani onu da belirteyim.
inanamıyorum yaaa ben 30 dk durunca gözlerim kararıyor bi dışarı çıkıp giriyorum. gerçi benim hamamlar afyon da havuzlu kaynar sulu hamamlar. esk de havuzlu hamam yok sanırım bi göbek taşı koyuyorlar üstünde belenip duruyorlar.
bende çok gülüyom kız kendi yazdıklarıma
buna da ben güldüm valla yarısı gitmiştir
yaramış mı bari beline. yaramadıysa bi dahaya yatılıya bırakırsınız. hatta bence sen bugün al onları yatılı hamama bırak pazar akşam alıp otogara bıraknasıl fikir ama iyi gelir beline dersin
ya 2 defa ameliyat olmuş nasıl yarasın mucizevi bir şey olması lazım hamam bu kasları biraz gevşemiştir sıcak yumuşatmıştır o kadar çıkınca normale döner yani
ben hayatımda ilk defa geçen sene hamama gittim Allah ım her boy meme vardısarkık , büzüşmüş , büyük ,küçük, dolu , boş şok üstüne şok yaşamıştım hiç öyle hayal etmiyordum psikolojim alt üst olmuştu hiç bu kadarını bir arada görmemiştim
ayy o şok bana yeter 2 saat durabildim 60-70 yaşındaki teyzeleri görünce gelecekten korktum
birde millet küçük çocuğunu alıp götürüyor onların psikolojisini düşünemiyorum
travma olur yaaa seni yine çok etkilememiş yaşlı teyzeler o kadar rahatlar ki çıkacakları zaman donlarını da çıkarıyorlar
kızlar müdürüm bi iş verdi yetiştirmem gerek benim hamam macerası ileri bi zamana ertelendi.işimi bitirirsem gelirim öpüldünüz
kızlar kalori hesabı yaparken hangi siteyi kullanıosunuz haftalık bildirim falan yapıo musunuz bu sayfada
kızlar kalori hesabı yaparken hangi siteyi kullanıosunuz haftalık bildirim falan yapıo musunuz bu sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?