Kalori Arkadaşım

34 bta nasıldı doğumgünün. o kadar da iyi dileklerde bulundum inşallah güzel geçmiştir. nur gibi girmişsin yeni yaşına o kesin de

büyük görümcemle yenge tam makara yaaa ikisi bir olunca beni çok güldürüyorlar eğlenceliydi

hamam zaten beni benden alan bir etkinlik büyük görümcemi 2,5 saat kaldıktan sonra zor koparıp çıkardık

ben romantizm bekliyordum ama eğlence ve komedi yaşadım Allah yüzümüzü soldurmasın güzeldi ama

bak yine fragmanlara başladı yaaa böyle konuşup duruyorsun sonra listeyi saat 17 yayınlıyorsun

sylhaa pazar günü yolluyordu ama göndermedi bildirimini o yüzden onu beklemeyeceğim dün gönderecekti. saat 10.30 a kadar bekliyorum sibel kaldı sadece. o da yollamazsa liste hazır yayınlayacağım. ama süper heyecanlı söyliyiimm .

YAAA HAZIRLA GİTSİN YAA bİZ BU SAATE HAZIRLIYORUZ KENDIMIZI

YAAA HAZIRLA GİTSİN YAA bİZ BU SAATE HAZIRLIYORUZ KENDIMIZI
kızım sen ne acelecisin aaa. sen bi geç kal bakalım herkes yollasın sen sona kal hiç beklemeyecem seni hemen yayınlayacam biz bu saate hazırladık kendimizi diyecem
kız ayda az sonracı magazin programı gibi yapıyosun
nasıl merak uyandırıyorum değil mi.

bu arada survivor da konseyde kimin adı çıktı duygu ile birisi kimdi başabaş gidiyorlardı. dayanamadım reklam girdi yattım . izleyen var mı.

Yap valla, hiç kızmam .

ayda2kilogo sana sormak istediğim bir konu var bilgin olmasa bile en azından nasıl bilgi edinebileceğim konusunda yönlendirebilirsin

şimdi benim mutfağımda balkonum var ( şu yeni binalara yapılan önü paralel demirli olanlardan) ben balkonu cam balkon yaptırıp mutfağımdan açılan pimapen kapı ve pencereyi çıkarıp balkonu mutfağa dahil etmek istiyorum ve buzdolabımı balkona almak istiyorum ama hiç cam balkonlu bir evde yaşamadım

şimdi sorularım şunlar ;

- cam balkon dayanıklı olur mu? sonuçta biliyorsun buranın kışları çok sert geçiyor su geçirme camların aralarından soğuk gelme gibi durumlar olur mu? sonuçta kahvaltı masamı ve buzdolabımı oraya almayı planlıyorum orası balkonluktan çıkacak

- sen tavsiye eder misin böyle bir uygulamayı ??

bu arada survivor da konseyde kimin adı çıktı duygu ile birisi kimdi başabaş gidiyorlardı. dayanamadım reklam girdi yattım . izleyen var mı.

duygu çıktı ama smslerde 1. çıkacak kişi karşısına rakip koyacakmış sonra ne oluyor bilmiyorum yarışıyorlar mı yoksa bir daha mı smsle oylanıyorlar mı bilgim yok eşim yeğeni otogara bırakmaya gitmişti bende tv de gezinirken gördüm

yok canım tavsiye etmiyorum anladım dediğini az işim var tamamlayınca ayrıntılı yqazarım sana.

yok canım tavsiye etmiyorum anladım dediğini az işim var tamamlayınca ayrıntılı yqazarım sana.

peki bu dediklerimizi yapabileceğim başka bir uygulama var mı cam balkonun dışında mesela pimapen yaptırsak çok açılan camlı yada sürgülü camlı falan

peki bu dediklerimizi yapabileceğim başka bir uygulama var mı cam balkonun dışında mesela pimapen yaptırsak çok açılan camlı yada sürgülü camlı falan
sen kiracı değil misin canım. ev sahibine mi öneri sunacaksın. yoksa evi aldınız mı

bahar tatlım doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere inş.
Kusura bakma biraz geç oldu ama temiz oldu

Yeni yaşın sana istediğin zamanda hayırlısıyla bir kız bebek getirsin inş.

sen kiracı değil misin canım. ev sahibine mi öneri sunacaksın. yoksa evi aldınız mı

yok canım kiracı değilim evi aldık o yüzden sağlam, kullanışlı, kalıcı veeee temziliği rahat bişey istiyoruz eşim cam balkon diye tutturmuş durumda ama ben cam balkonun sağlam ve ısı bakımından uygun olmadığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…