DÖRT GÖZLE MİSAFİR BEKLEME ÇALIŞAN BİR BAYANIN SON YAPACAĞI İŞTİR BENCE
herkese günaydın,
öncelikle belirtmek isterim ki çok yoğunum aklım sürekli sizlerde olmasına rağmen bir fırsat bulup gelemedim.
Bu sabah bir bakayım dedim bir sürü yazışma olmuş onları okuyayım derken 1 saat oyalandım
ve asıl içimi acıtan ayda arkadaşımdan başka hiç kimse beni merak etmemiş. Üzüldüm..
Ben her gün beynimde sizleri düşünürken sizlerin (ayda hariç) beni hiç merak etmemesi beni derinden etkiledi.
Kilo aldım, işlerim çok yoğun, evim çok pis, havalar çok soğuk, kendimi aşırı kötü hissediyorum depresyona girdim çıkamıyorum sizden bi destek beklerkene sizde beni hiç umursamıyorsunuz
yüreğime öküz oturdu
Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. İnş. işlerim haftaya hafiflerse bol bol görüşürüz.
kendi tarafın olunca özlemle beklersin de. 34 bta kocasının tarafını da özlemle bekliyor çok ama çok seviyor kendisi davet ediyor neden gelmiyorsunuz gelin diye. hatta doğumgünüme denk getirin gelmenizi de sizlerle unutulmaz bi doğum günü partisi yapayım diyor
30 kiloyum yazmışım yaaakafa kilo da tabi 30 yaşındayım
btacım herkeste bi şenlik, hayırdır çekemiyorlar mı topikin zayıfı diye
buarada takılıom kızlar size, bozulursanız direk söleyin takılmıyım. acık kalın kafalıyım anlamam kızdığınızı
Özlem çok iyi anlaştığım bir görümcem var 34 yaşında ayrı şehirlerdeyiz özledim ne zaman geliyorsunuz diye konu açıldı bende siz gelin biz gelince akraba çok olduğundan rahat bırakmıyorlar bir şey anlamıyoruz dedim geçen hafta geleceklerdi hava şartlarından dolayı bu haftaya sarktı tabi sadece görümcem eşi ve çocuğu için söylemiştim o da gideceğiz deyince büyük görümcem , büyük yengede gelmek istemiş sonra bizim yeğen var ünv. öğrencisi o da geliyorum demiş yani ışığı gören geliyor
kuzum sen alınganlıkta tavan yaptın tamam anlıyoruz seni kilo alınca böyle oluyorsun ama kendin söyledin işlerim yoğun çok sık giremeyeceğim diye sonra da merak etmiyorsunuz beni diyorsun ayy sen ne zaman - lere geçeceksin
30 kiloyumu gördüm güldüm ayda hedefinde çığır açmış dedim
kız aynen bende sordum sinoki nerde dedim kimse kaale almadı evet merak ettik bile demediler. hele susu varya susu hiç ilgilenmedi bile sinoki nerde dediğimdeherkese günaydın,
öncelikle belirtmek isterim ki çok yoğunum aklım sürekli sizlerde olmasına rağmen bir fırsat bulup gelemedim.
Bu sabah bir bakayım dedim bir sürü yazışma olmuş onları okuyayım derken 1 saat oyalandım
ve asıl içimi acıtan ayda arkadaşımdan başka hiç kimse beni merak etmemiş. Üzüldüm..
Ben her gün beynimde sizleri düşünürken sizlerin (ayda hariç) beni hiç merak etmemesi beni derinden etkiledi.
Kilo aldım, işlerim çok yoğun, evim çok pis, havalar çok soğuk, kendimi aşırı kötü hissediyorum depresyona girdim çıkamıyorum sizden bi destek beklerkene sizde beni hiç umursamıyorsunuz
yüreğime öküz oturdu
Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. İnş. işlerim haftaya hafiflerse bol bol görüşürüz.
aynen yaa o da geçerse beni oturur ağlarım hüngür hüngür.sevin sevin kardeş geldi sanakız çocuk gibisin sana yakın biri gelince nasılda mutlu oluyorsun diyetini sıkı tutta Sibel de seni geçmesin
bu arada hoş geldin Sibel
diyet arkadaşıma üye ol. orda yazıyorsun boyunu yaşını kilonu falan o sana şu kadar kalori alırsanız ayda şu kadar kilo verirsiniz diyor zaten. ben 1000 cal almaya çalışıyorum en fazla. 1300 mü aldım hemen akşam spor yapıyorum 300 kalorilik 1000 e indiriyorum. 15-20 gündür yazmıyorum bende diyet arkadaşıma aslında yazmam lazım iyi oluyordu yazınca. başlayayım bugün bende yine.tesekkür ederim.kac kalori aliyorsunuz? Hangi siteden hesapliyorsunuz?
ne diye deli oluon bakimbiz daha doğurmadık bile, bi de böle düşün
hoşbulduk canım, tanışsak sorardık seni tabi
bende cuma sabahını sevmiyorum ama öğleden sonra bir mutluluk kaplıyor içimi
ben dicektim eridin bittin kayboldun diye, farketmişin
ay iyice gıcık oldum haaa aleme sakız oldum. ben bi kilo vermeye başlayayım da siz görün bakalım. kimse geçemeyecek beni. beni geçenlerede arkadan yaklaşıp sellektör yapıp yol ver geçicem diyecemevet ya ayda seni geçip gidiolarmış(geçmişi okuomda)
bi gün o günler de gelecek 30 olmasa da 60 oldum diyecemÖzlem çok iyi anlaştığım bir görümcem var 34 yaşında ayrı şehirlerdeyiz özledim ne zaman geliyorsunuz diye konu açıldı bende siz gelin biz gelince akraba çok olduğundan rahat bırakmıyorlar bir şey anlamıyoruz dedim geçen hafta geleceklerdi hava şartlarından dolayı bu haftaya sarktı tabi sadece görümcem eşi ve çocuğu için söylemiştim o da gideceğiz deyince büyük görümcem , büyük yengede gelmek istemiş sonra bizim yeğen var ünv. öğrencisi o da geliyorum demiş yani ışığı gören geliyor
kuzum sen alınganlıkta tavan yaptın tamam anlıyoruz seni kilo alınca böyle oluyorsun ama kendin söyledin işlerim yoğun çok sık giremeyeceğim diye sonra da merak etmiyorsunuz beni diyorsun ayy sen ne zaman - lere geçeceksin
30 kiloyumu gördüm güldüm ayda hedefinde çığır açmış dedim
yaa sorma ben eşimle başbaşa romantik bir şeyler yaparız diye planlarken tombaladan bunlar çıktı
OLSUN TEK KALEMDE HEPSİNİ ÇIKARIRSIN İŞTE. AMA DOĞUM GÜNÜNÜ GELMESİ KÖTÜ OLMUŞ TABİ
vermedim canım geçen cumayla aynıyım pazartesiye göre de artıdayımGünayddııınnnnnn , Günaydıııınnnn , GünayddıııııınnnnnnnnnnnÖlü toprağı mı serpildi üzerinize yaahuuu. Ne bu gerginlik sıkıtnı. Tamam sakin olun geçecek hepsi Bugun Cuma en güzel günn Hayırlı huzurlu bereketli Cumalarımız olsun inşaellahhh. Bugun Hürmetine Rabbim gönlümüze ferahlık versin kuzularmm.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
Baharcım, Allah yardımcın olsun
@sinoki mmm , İnanki sen böle deyince çok üzülüyorum. Toparlan artık yaa. Kuruyemiş çikolata çerz keyfı yaparken azcık için sızlasın biraz vicdan yap ta yeme yaa. Kızlara ne dicem diye hiç düşünmüyo musun? Ben korkudan yiyemiyorum Öle abartılı yiyince de pişmanlıktan ölcek gibi oluyorum
Bugün cuma veeeayda2kilogo 'nun kaç kilo verdiğini öğrencemm diye mutlu oluyorum
ne gerginliği sıkıntısı yavrucuğum 34 bta nın misafirleri sağolsun beni yeterince eğlendirdiler. her yaştan insan varGünayddııınnnnnn , Günaydıııınnnn , GünayddıııııınnnnnnnnnnnÖlü toprağı mı serpildi üzerinize yaahuuu. Ne bu gerginlik sıkıtnı. Tamam sakin olun geçecek hepsi Bugun Cuma en güzel günn Hayırlı huzurlu bereketli Cumalarımız olsun inşaellahhh. Bugun Hürmetine Rabbim gönlümüze ferahlık versin kuzularmm.
@sinoki mmm , İnanki sen böle deyince çok üzülüyorum. Toparlan artık yaa. Kuruyemiş çikolata çerz keyfı yaparken azcık için sızlasın biraz vicdan yap ta yeme yaa. Kızlara ne dicem diye hiç düşünmüyo musun? Ben korkudan yiyemiyorum Öle abartılı yiyince de pişmanlıktan ölcek gibi oluyorum
Bugün cuma veeeayda2kilogo 'nun kaç kilo verdiğini öğrencemm diye mutlu oluyorum
vermedim canım geçen cumayla aynıyım pazartesiye göre de artıdayım
ne gerginliği sıkıntısı yavrucuğum 34 bta nın misafirleri sağolsun beni yeterince eğlendirdiler. her yaştan insan var
Günayddııınnnnnn , Günaydıııınnnn , GünayddıııııınnnnnnnnnnnÖlü toprağı mı serpildi üzerinize yaahuuu. Ne bu gerginlik sıkıtnı. Tamam sakin olun geçecek hepsi Bugun Cuma en güzel günn Hayırlı huzurlu bereketli Cumalarımız olsun inşaellahhh. Bugun Hürmetine Rabbim gönlümüze ferahlık versin kuzularmm.
Bunu sabahın korunde okuyup ogrenmedıgımı dusunuyosan cok yanılıyosunOlsun yaa ben de öyle gibiyim şu an bi eksi bi artı bakalım nolcak pazartesi. Ama Önümüzdeki hafta 64 leri bile Görücem galiba. Çünkü perşembe gnü kolonoskopi Salı sabahı kahvaltı yapıcam bi daha perşembeye kadar sadece Su çay meyve suyu komposto serbest. Çorba bile yasak. Nası yapıcam bilmiyorum
Bunu sabahın korunde okuyup ogrenmedıgımı dusunuyosan cok yanılıyosunOlsun yaa ben de öyle gibiyim şu an bi eksi bi artı bakalım nolcak pazartesi. Ama Önümüzdeki hafta 64 leri bile Görücem galiba. Çünkü perşembe gnü kolonoskopi Salı sabahı kahvaltı yapıcam bi daha perşembeye kadar sadece Su çay meyve suyu komposto serbest. Çorba bile yasak. Nası yapıcam bilmiyorum
gel canım gel sana başka bir malzeme daha vereyim büyük görümcemin bel fıtığı var 2 defa ameliyat olmuş falan yani geçen yıl geldi beni işe giderken hamama bırkın dedi sabahın 7 sinde hamama bıraktık bunu iş çıkışı arayalım evde lazım bişi var mı diye aradık kadın hala hamamdaymış eve dönerken hamamdan alıp eve gittik 11 saat hamamda kalmış
kuzu ben çorba içmiştim(ama kurubaklagil,sebze çorbaları yasaktı) hep limonlu şehriye çorbası içmiştim
höhhhaldığınızda yarısı gitmiştir herhalde
gel canım gel sana başka bir malzeme daha vereyim büyük görümcemin bel fıtığı var 2 defa ameliyat olmuş falan yani geçen yıl geldi beni işe giderken hamama bırkın dedi sabahın 7 sinde hamama bıraktık bunu iş çıkışı arayalım evde lazım bişi var mı diye aradık kadın hala hamamdaymış eve dönerken hamamdan alıp eve gittik 11 saat hamamda kalmış
kızım senin o dolu bağırsaklarının boşalması için senin bugünden itibaren katı bişey yemeyip sıvı ile beslenmen gerek bence. yılların b.ku birikmiştir bağırsağındaBunu sabahın korunde okuyup ogrenmedıgımı dusunuyosan cok yanılıyosunOlsun yaa ben de öyle gibiyim şu an bi eksi bi artı bakalım nolcak pazartesi. Ama Önümüzdeki hafta 64 leri bile Görücem galiba. Çünkü perşembe gnü kolonoskopi Salı sabahı kahvaltı yapıcam bi daha perşembeye kadar sadece Su çay meyve suyu komposto serbest. Çorba bile yasak. Nası yapıcam bilmiyorum
inanamıyorum yaaa ben 30 dk durunca gözlerim kararıyor bi dışarı çıkıp giriyorum. gerçi benim hamamlar afyon da havuzlu kaynar sulu hamamlar. esk de havuzlu hamam yok sanırım bi göbek taşı koyuyorlar üstünde belenip duruyorlar.gel canım gel sana başka bir malzeme daha vereyim büyük görümcemin bel fıtığı var 2 defa ameliyat olmuş falan yani geçen yıl geldi beni işe giderken hamama bırkın dedi sabahın 7 sinde hamama bıraktık bunu iş çıkışı arayalım evde lazım bişi var mı diye aradık kadın hala hamamdaymış eve dönerken hamamdan alıp eve gittik 11 saat hamamda kalmış
bende çok gülüyom kız kendi yazdıklarımakız susu ne gerginliği bugün bta ve misafirleri baya eğlendirdi bizitabi aydanın mesajlarının katkısı paha biçilemez. çok gülüom kız ben senin yazdıklarına
buna da ben güldüm valla yarısı gitmiştirkuzu ben çorba içmiştim(ama kurubaklagil,sebze çorbaları yasaktı) hep limonlu şehriye çorbası içmiştim
höhhhaldığınızda yarısı gitmiştir herhalde
yaramış mı bari beline. yaramadıysa bi dahaya yatılıya bırakırsınız. hatta bence sen bugün al onları yatılı hamama bırak pazar akşam alıp otogara bırakkendisi beyaz tenli sarışın mavi gözlü bir hatun sanki kumsalda güneşin altında uyuyakalmış gibi kıpkırmızıydı eve gidince 1 kase çorba içip yemek bile yiyemeden yatmıştı inşallah belime yaramıştır inşallah biraz düzelmiştir diye dua edip duruyordu
kızım senin o dolu bağırsaklarının boşalması için senin bugünden itibaren katı bişey yemeyip sıvı ile beslenmen gerek bence. yılların b.ku birikmiştir bağırsağında( ay bu yazdığıma kendim bile güldüm valla) benim bağırsaklarında seninkinden farkı yok yani onu da belirteyim.
inanamıyorum yaaa ben 30 dk durunca gözlerim kararıyor bi dışarı çıkıp giriyorum. gerçi benim hamamlar afyon da havuzlu kaynar sulu hamamlar. esk de havuzlu hamam yok sanırım bi göbek taşı koyuyorlar üstünde belenip duruyorlar.
bende çok gülüyom kız kendi yazdıklarıma
buna da ben güldüm valla yarısı gitmiştir
yaramış mı bari beline. yaramadıysa bi dahaya yatılıya bırakırsınız. hatta bence sen bugün al onları yatılı hamama bırak pazar akşam alıp otogara bıraknasıl fikir ama iyi gelir beline dersin
kız 1 hafta aç mı gezicen nasıl dayanıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?