Kalori Arkadaşım

canikom kilonu giriyormusun alete ? yoksa öyle kaba taslak mi hesapliyor ? yanlis hesap muhakkak , epileptikde cok kalori yakliyor, asagi yukari yüzmeyle bir canim.
Extra kalori sayar bir saat alsan iyi olur tahminimce,yeni alet almaktan iyidir, hem onlar nabza göre ölcüyo yüzde 99 dogru cikiyor sonuclari canim

ya evet sırf öyle düşük rakamlar gördüğüm için eşşek yüküyle para verdiğimiz aletten soğuyorum, askılık olarak kullanmaya başladım resmen

kız biz niye soyalım delimiyiz elletmiyorum bile. geçen bacağındaki kabugun biri düşmüş anne çiçeğim düşmüş diye bi üzüldü kuzum. elleme düşmesin diyom ya.:KK70:

oyyyyyy:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ÇİÇEKLERİ ÇIKINCA ANNE BUNLAR NE çok kaşınıyor dedi. çiçek açmışsın kuzucum çiçek bunlar su çiçeği dedim. dedesine telefonda benim çiçeklerim var diyor sevinerek.

sayende benim moralim düzeldi :KK70: senin kalori ölçümün yanlış. 63 dk yerde emeklesen daha fazla kalori yakardın herhalde:KK70::KK70::KK70: regl de yeni geçti senin ödem olamaz.

tşk ederiz. şimdi kreşde. kreş de göz iltihabı salgını varmış bulaşıcıymış aklım orda inşallah bulaşmaz bizimki ne.

merrak ettim emme şimcik ben

hadi yaaa bulaşmaması için önlem alınmıyor mu?
yaaa bu kreş olayı çok zor yaa deminde 13 aylık bir bebeğin haberini okudum içim acıdı yaa nasılda tatlı

uyuuuuzzzzzzzzz: ) ya o 1 kilo neyin nesi o zaman ödem olamaz ne demek bunalıma sooktun ıkı dakkadaaa:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ya illa söletcen haaa...ya ödemdir yada gaita..(sabah kan tahlili verdimde camda okudumdu bi cümlede kullanmayı çok istiyodum..):KK70::KK70::KK70:

ya evet sırf öyle düşük rakamlar gördüğüm için eşşek yüküyle para verdiğimiz aletten soğuyorum, askılık olarak kullanmaya başladım resmen

oyyyyyy:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
senin neyin vardı eliptik bisikletin mi ne model kaç paraya aldın

ben diyetimi bozmuycam bozmuycam, öğlen tatlı var yemicem yemicem kuruyup gidicem işte:KK76:
kız ye biz yiyecez bak bi yerin şişmesin sonra :KK70: 34 bta saray burması ben de keşkül yiyecem:kk77::kk77::kk77:

kız ye biz yiyecez bak bi yerin şişmesin sonra :KK70: 34 bta saray burması ben de keşkül yiyecem:kk77::kk77::kk77:

BUGÜN TÜM KAMUDA TATLI GÜNÜ GALİBA BİZDEDE MEYVELİ YAŞ PASTA VARMIŞ. AMA BENDE YEMİCEM IMMM IMMM YEMİCEM AĞZIMDAN SULAR AKSADA YEMİCEM OHHH OHHH YEMİCEM :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hadi yaaa bulaşmaması için önlem alınmıyor mu?
yaaa bu kreş olayı çok zor yaa deminde 13 aylık bir bebeğin haberini okudum içim acıdı yaa nasılda tatlı
YOK YA NE ÖNLEMİ aLLAH A EMANET YAŞIYOR ÇOCUKLAR. çalışan anne olunca olan çocuklara oluyor. çok üzülüyorum. şimdi 10 günde iyileştirdim kızımı gönderdim okula. bakalım ne kadar böyle kalacak. 10 günü bulmuyor geri hasta oluyor. ilaç da vermemeye çalışıyorum ağır bi hastalık olmadıkça. şu yaz gelsin diye bu yüzden deli oluyorum. yaz gelsin de hastalıklar bitsin biran önce.

BUGÜN TÜM KAMUDA TATLI GÜNÜ GALİBA BİZDEDE MEYVELİ YAŞ PASTA VARMIŞ. AMA BENDE YEMİCEM IMMM IMMM YEMİCEM AĞZIMDAN SULAR AKSADA YEMİCEM OHHH OHHH YEMİCEM :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yaş pasta ne ya öğlen yemeğinde yaş pasta mı çıkarmış hayret bişey çok komik yaa. hangi aşçının doğum günüymüş ki merak ettim. giderken mum götür yanında üflesinler.:KK70:

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...elk.spor.pla&gclid=CK7bqOP5rsQCFc7LtAodaVgAIA
buna benziyor canım bizde 700 e almıştık ama satış mağazasından

lolaaaa... şu ölümlü dünayada nedir bu inat kuzum..nen var senin, neskiden niç böyle yapmazdın..:p:p:KK70:

yimemmm, kocam baklava kas yapmaya çalışıo. şuan acayip bi çekişme var yazın iddalı görünmekle ilgili. haziran gibi falan taş gibi olmam lazımmm

YOK YA NE ÖNLEMİ aLLAH A EMANET YAŞIYOR ÇOCUKLAR. çalışan anne olunca olan çocuklara oluyor. çok üzülüyorum. şimdi 10 günde iyileştirdim kızımı gönderdim okula. bakalım ne kadar böyle kalacak. 10 günü bulmuyor geri hasta oluyor. ilaç da vermemeye çalışıyorum ağır bi hastalık olmadıkça. şu yaz gelsin diye bu yüzden deli oluyorum. yaz gelsin de hastalıklar bitsin biran önce.

CANM SANA Bİ İLAÇ TAVSİYE EDİCEM ONU AL. DAHA DOĞRUSU İLAÇ DEİL. AFRİKADA ALTERNATİF TIPTA KULLANILAN Bİ BİTKİSEL DAMLA. SARDUNYA KÖKÜNDEN ELDE EDİLMİŞ. ŞÖYLE Bİ GÜZELLİĞİ VAR HEM KORUYOR HEM TEDAVİ EDİYOR. BENM SIPA ŞU AN İYİ SIRF KORUSUN VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRSİN DİYE GÜNDE 2 SEFER 4 ER DAMLA VERİYORUM HASTA OLDUĞUNDA 3 SEFER 5 ER DAMLA VERİYORUM AL MUTLAKA BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. HATTA GEÇENDE HAPŞIRIK VE NEZLE BAŞLADIM DEDİM BU GRİBE DÖNCEK SIKLAŞTIRDIM DAMLAYI 2 GÜNDE KAYBOLDU. FACE DEN FOTOSUNU ATIYORUM.

kocana de baklava kası baklava yiyerek yapılıyor.
kız adam sporcu, yemeyerek kilo verilmez diye iddalaşıo benimle zaten. beyim kas yapıp dar t shirt giyecekmiş:KK70: zaten dedim gel şurda yarım kilo baklava al ne kası diye, çemkirdi bana. ben kendime az yağlı yapıodum şimdi tribe girdi bende seninkilerden yicem diye:KK70:

Back
X