Kalori Arkadaşım

ya illa söletcen haaa...ya ödemdir yada gaita..(sabah kan tahlili verdimde camda okudumdu bi cümlede kullanmayı çok istiyodum..):KK70::KK70::KK70:
kobay mıyım ben niye benim üstümde deniyosun :D dün çıktım tuvalate ama öyle ahım şahım bişey değil :D 1 haftayı geçmişti. yarın gene içicem ilaç bakalım ne olcak perşembe sabahı

15 dkkada 30 kal falan gösterio:KK62:

tatlım 15 dakikada en az 100 kalori yakman gerekir sen ya yanlış yerine bakıyorsun yada aletin ayarlarında sıkıntı var yada çok yavaş çeviriyorsun :confused::confused::confused::confused:

napcan kız tatlıyı yeme

yiycemde yiycemmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hemen bakıyoreeeeeee:KK60:
zevkle... hihahhahaaa...:KK62:

künefe
profiterol
çikolatalı pasta
şambali
revani..

sen değişik dediyidn ama ben sevdiklerimi sıraladım...refleks olarak..:confused:
sağ ol canımmmmm isimleri tanıdık gelsede bakicememm belki değişik birşey bulurum :KK70::KK70:çok mersüüü:KK60:

http://www.uzmantv.com/konu/trilece-tarifi

kıızz sinokiiiii hayrına şunu yap yaaaaa. istanbulda mıydın sen . Bana da getirr :)))))))))))

ben bunu çok duydumda hiç denemedimmm güzel oluyor mu :KK60::KK60::KK60:ben yapabilir miyim acebaaa:cry:

kobay mıyım ben niye benim üstümde deniyosun :KK70: dün çıktım tuvalate ama öyle ahım şahım bişey değil :KK70: 1 haftayı geçmişti. yarın gene içicem ilaç bakalım ne olcak perşembe sabahı

içimde mi kalsaydı kız..:KK70::KK70:.....ben bu durum için günde 1 , bazen 2 tane form çay içiyorum..sende dene..:KK66:

tatlım 15 dakikada en az 100 kalori yakman gerekir sen ya yanlış yerine bakıyorsun yada aletin ayarlarında sıkıntı var yada çok yavaş çeviriyorsun :confused::confused::confused::confused:

yiycemde yiycemmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hemen bakıyoreeeeeee:KK60:

sağ ol canımmmmm isimleri tanıdık gelsede bakicememm belki değişik birşey bulurum :KK70::KK70:çok mersüüü:KK60:

ben bunu çok duydumda hiç denemedimmm güzel oluyor mu :KK60::KK60::KK60:ben yapabilir miyim acebaaa:cry:

yaa güzel oluyo mu ne demekkkkkk. müthişş ötesiiiiiii oluyoo . hem hafif te çok kalori olcagını sanmıyorum. yani yerken çok hafif ozellikle. yani normal bi tatlıyla 1 dilimde nakavt. ama trileçe helalinden bi 5 dilim gideri var yani :confused::confused:

yaa güzel oluyo mu ne demekkkkkk. müthişş ötesiiiiiii oluyoo . hem hafif te çok kalori olcagını sanmıyorum. yani yerken çok hafif ozellikle. yani normal bi tatlıyla 1 dilimde nakavt. ama trileçe helalinden bi 5 dilim gideri var yani :confused::confused:
hiii deneyeyimmm o zamannn sen buradaki tarifi mi yapıyorsun bu siteye güvenebilir miyim :KK70:

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...elk.spor.pla&gclid=CK7bqOP5rsQCFc7LtAodaVgAIA
buna benziyor canım bizde 700 e almıştık ama satış mağazasından

yimemmm, kocam baklava kas yapmaya çalışıo. şuan acayip bi çekişme var yazın iddalı görünmekle ilgili. haziran gibi falan taş gibi olmam lazımmm

göbüş.webp

hiii deneyeyimmm o zamannn sen buradaki tarifi mi yapıyorsun bu siteye güvenebilir miyim :KK70:

ben yapmadım komşum yapmıştı geçen . ölçüleri tam olan bi tek buymuş canım. guveniyorum ona, anlar böyle şeylerden ama şurubunu hazır almıştı burdan. Lt si 8 Tl di

doğadn form..limonlu yada kayısılı sını kullanıyorum..

ya canım benm de duruyo dolapta o çaym ama içmiyorum. bi büyüğüm benimle aynı gun kolonoskopi olmuştu onun sonuçları cıkmıs. dedi ki yıllar once sinameki içmiş zayıflmak için. meğersem o tahriş etmiş bağırsaklarını. o yuzden bağırssak ve dolaylı olarak mide problemi yaşıyormuş. ilaç kullanmaya başlamıştı. o yuzden korktum ben de . eğer tamamlanmış olsaydı muhtemelen benimki de aynı souç çıkacakti cunku ben de aynı hatayı yapmıştım:(

Back
X