Kalori Arkadaşım

BENM KOŞU BANDI 70 DK YÜRÜYÜŞ SONRASI 450 KCAL YAZIO. AMA BENM HIZIM KESİNLİKLE 5,6 KM NİN ALTINA DÜŞMÜO. BUDA ÖNEMLİ CANM. SEN Bİ SAATTE 4 KM YÜRÜRSEN NABZIN YAVAŞ ATAR VE DAHA AZ YAĞ YAKARSIN. 5,5 KM ALTINA DÜŞMEMEK 6 KM YİDE AŞMAMAK LAZIM

TABİ BUNLARA İNANMAYIN SİZ YAVAŞ YÜRÜYÜN ÇOK YEMEK YİYİN BEN BİRİNCİ OLİM HAFTAYADA KONTES OLİM

BENM KOŞU BANDI 70 DK YÜRÜYÜŞ SONRASI 450 KCAL YAZIO. AMA BENM HIZIM KESİNLİKLE 5,6 KM NİN ALTINA DÜŞMÜO. BUDA ÖNEMLİ CANM. SEN Bİ SAATTE 4 KM YÜRÜRSEN NABZIN YAVAŞ ATAR VE DAHA AZ YAĞ YAKARSIN. 5,5 KM ALTINA DÜŞMEMEK 6 KM YİDE AŞMAMAK LAZIM

kız ben 15 dakkada 4 km yol yapıom ne dion:KK57: saatte 12 km hızla kullanıom demek bu:KK59:

bende vişnelik apatmanları vs gibi alakasız şeyler çıkıo, bence bi google yaz bunlar google reklamları ordan aratırsan çıkıo diye düşünüyorum

olmadı bende 400-500 sayayım yoksa sinir oluom
say sayy :21::21:

ahanda valla hacışerif diye tatlıcı çıktı..şindi ekranı yiyecem...ulen millete deterjan çıkar bana tatlı..adaletin bumu dünya..:KK61::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

bu kadar yemek yazdım reklam olarak girişimci kadınların reklamı geldi
anladılar sende cevher olduğunu bu kadar mikemmel yemek isimleri bildiğine göre bi girişim yapman lazım :KK70::KK70:

benm 4,5 /5 arası hız . olmaz mı ki . Sabit kalmaktan çok sıkılıyorum ben . ama dün survivor izlerken harika oldu. sorarlarsa survivor izleyerek zayıfladım dicem :-)

kız ben 15 dakkada 4 km yol yapıom ne dion:KK57: saatte 12 km hızla kullanıom demek bu:KK59:

aslında tam olarak o da benim kafamda bir soru işareti..benim alette hız göstergesinde4,4,0- 4,5km hızla koşuyorum..hadi 4,5 diyelim..ama bakıyorum 30 dk da 4-5 km yol almışım...Tuhaf geldi..:KK59:

kızlar bizim bahçede havuz vardı iş yerinde fotograf paylaşmıştım hatırladınız mı o havuza balık saldılar az önce turuncu turuncu çok güzel görünüyorlar

buradaki kent parkta olan balıklardan mı saldılar ayyy onlar kocamanlar birbirlerini eziyorlar resmen

benm 4,5 /5 arası hız . olmaz mı ki . Sabit kalmaktan çok sıkılıyorum ben . ama dün survivor izlerken harika oldu. sorarlarsa survivor izleyerek zayıfladım dicem :-)

dün ödül oyununda patates kızartması mı ne varmış eşim yanıma geldi hayatım canım patates kızartması çekti yağı nereye koydun dedi benim gözler açıldı ne patatesi ne kızartması saat kaç dedim 10 muş saat bu saatte kızartma yenmez diye ikna edip konuyu kapattım

Back
X