becel e geçti
burun estetiği çıktı bende de . buna hiiiiiiiç ihtiyacım yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
becel e geçti
BENM KOŞU BANDI 70 DK YÜRÜYÜŞ SONRASI 450 KCAL YAZIO. AMA BENM HIZIM KESİNLİKLE 5,6 KM NİN ALTINA DÜŞMÜO. BUDA ÖNEMLİ CANM. SEN Bİ SAATTE 4 KM YÜRÜRSEN NABZIN YAVAŞ ATAR VE DAHA AZ YAĞ YAKARSIN. 5,5 KM ALTINA DÜŞMEMEK 6 KM YİDE AŞMAMAK LAZIM
ıhmmm ıhıımm denem deneme 1 2 ..
ızgara köfte
İnegöl köfte
Sultanahmet köftesi
anne köftesi
BENM KOŞU BANDI 70 DK YÜRÜYÜŞ SONRASI 450 KCAL YAZIO. AMA BENM HIZIM KESİNLİKLE 5,6 KM NİN ALTINA DÜŞMÜO. BUDA ÖNEMLİ CANM. SEN Bİ SAATTE 4 KM YÜRÜRSEN NABZIN YAVAŞ ATAR VE DAHA AZ YAĞ YAKARSIN. 5,5 KM ALTINA DÜŞMEMEK 6 KM YİDE AŞMAMAK LAZIM
vuhhhuuuu....
selam ben sazan 1..![]()
çorba sevmiom cicimıhmmm ıhıımm denem deneme 1 2 3 4 seee seeeee
mercimek çorbaaa
ezogelin çorba
say sayyolmadı bende 400-500 sayayım yoksa sinir oluom
ahanda valla hacışerif diye tatlıcı çıktı..şindi ekranı yiyecem...ulen millete deterjan çıkar bana tatlı..adaletin bumu dünya..![]()
anladılar sende cevher olduğunu bu kadar mikemmel yemek isimleri bildiğine göre bi girişim yapman lazımbu kadar yemek yazdım reklam olarak girişimci kadınların reklamı geldi
benm 4,5 /5 arası hız . olmaz mı ki . Sabit kalmaktan çok sıkılıyorum ben . ama dün survivor izlerken harika oldu. sorarlarsa survivor izleyerek zayıfladım dicem![]()
kız ben 15 dakkada 4 km yol yapıom ne dionsaatte 12 km hızla kullanıom demek bu
![]()
kızlar bizim bahçede havuz vardı iş yerinde fotograf paylaşmıştım hatırladınız mı o havuza balık saldılar az önce turuncu turuncu çok güzel görünüyorlar
sende de mi pisiklet varaslında tam olarak o da benim kafamda bir soru işareti..benim alette hız göstergesinde4,4,0- 4,5km hızla koşuyorum..hadi 4,5 diyelim..ama bakıyorum 30 dk da 4-5 km yol almışım...Tuhaf geldi..![]()
bende de dudak dolgusu yapan estetikçi çıktı
sen sayfanın sağındaki solundaki reklamlardan bahsediyorsun canım. biz onları demiyoruz mesaj aralarında çıkan reklamlar var onlar çıkmıyor mu sende.bu kadar yemek yazdım reklam olarak girişimci kadınların reklamı geldi
hayır..koşu pantı var..sende de mi pisiklet var
aralardakinde benm de sürekli kolon temizliği. dukan diyeti . alkali susen sayfanın sağındaki solundaki reklamlardan bahsediyorsun canım. biz onları demiyoruz mesaj aralarında çıkan reklamlar var onlar çıkmıyor mu sende.
benm 4,5 /5 arası hız . olmaz mı ki . Sabit kalmaktan çok sıkılıyorum ben . ama dün survivor izlerken harika oldu. sorarlarsa survivor izleyerek zayıfladım dicem![]()