Kalori Arkadaşım

aaa yazdıklarım silinmişşş

sen nasıl ikna edeceğini biliyorsun baksana şimdiden sütyen sallamaya başlamışsın

Kiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..
İdolum sensin artik..nbide toz işine bi care bulsakk

ben camlarımı aspirinle siliyorum aspirinli su yapıp güzelce siliyorum sonrada direk kurutuyorum oldu bitti cif yada çok köpüren deterjanlar durulama da gerektiriyor o yüzden tercih etmiyorum bu arada benim camlar da uzun zamanadır silinmedi badana düşünüyoruz yaptıralım şu yağmurlarda geçsin bahar temizliğine girişeceğim

Kiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..
İdolum sensin artik..nbide toz işine bi care bulsakk
Evet..bendim:KK24:..aslında prensip olarak is için yasamak değil, yasamak için is yapmayı benimsiyorum..zaten çalışıyoz aksama kadar.bide evde kendimi pert edemem..amele olmayamı geldik dünyaya..önce keyfime bakarım..evi bok götürmesin yeter yani:KK66:

Kizlar bisey sorcam size cam silerken pimapenlerinizi nasiltemizliyosunuz neyle siliyosunuz.

benim pimapenlerim kahverengi oldugu içn beyazlatmak gibi derdim yok çok şukur :D olsaydı sıyırırdım kafayı :D beyazlatmak için diyosan
cifle uğraşma sakın. abc lavantalı kullanıyorm ben çok memnunun. herşeye tek çarem :KK19:
camın kendisi için de yüzey temizleyici kullanıyorm. daha cumartesi günü sildim mis gbi oldu miisss :confused::KK36:

bu bisikletical linkini kocama da mail attım. bu akşam ikna çalışmalarına başlayacağım :KK70::KK70: ikna için varsa tavsiyeleriniz alabilirim :KK31::KK31::KK31:

manken gibi vi kadınla şaaapmak istemez misin düşünsene göbeğim dümdüz, totom kücücük bacaklarım ıncecık diye duygusal (!) sekılde konusma yapabilrsin :D:D:D:D:D:D:D:D

benim pimapenlerim kahverengi oldugu içn beyazlatmak gibi derdim yok çok şukur :KK70: olsaydı sıyırırdım kafayı :KK70: beyazlatmak için diyosan
cifle uğraşma sakın. abc lavantalı kullanıyorm ben çok memnunun. herşeye tek çarem :KK19:
camın kendisi için de yüzey temizleyici kullanıyorm. daha cumartesi günü sildim mis gbi oldu miisss :confused::KK36:
dua edeyim de şu kırmızı topraklı yağmurlar dan yağsın da gör gününü:KK53: sabah bir kalkmış sın senin mis camlar olmuş turuncu :KK53::KK48: neyse ki a b c lavantalin var :KK70: bir de yoğurt kıvamında kakan var:KK70:

manken gibi vi kadınla şaaapmak istemez misin düşünsene göbeğim dümdüz, totom kücücük bacaklarım ıncecık diye duygusal (!) sekılde konusma yapabilrsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
eşşek in aklına karpuz kabuğu düşür diyorsun yani.:KK76::KK76:Açık açık adama şu anda çok çirkin birisiyle şaapiyorsun da diyebilirdim.:KK45:

Back
X