- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Oda güzelmis bende silmiyom ozaman yaa zaten yagmur yagcakmis
kesinlikle..cam silmeyi prensip olarak çok saçma bulmuşumdur..önemli olan iç güzellik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda güzelmis bende silmiyom ozaman yaa zaten yagmur yagcakmis
kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee![]()
bu bisikletical linkini kocama da mail attım. bu akşam ikna çalışmalarına başlayacağımikna için varsa tavsiyeleriniz alabilirim
![]()
eneeee..kız onun salladığı sütyenmi..ben hep bayrak sanıyodum ya..sen nasıl ikna edeceğini biliyorsun baksana şimdiden sütyen sallamaya başlamışsın![]()
sinoki de onu yıllarca beyaz bayrak sanmış barış için sallarlarya ne gülmüştüm yaaa . sinoki 2 olduneneeee..kız onun salladığı sütyenmi..ben hep bayrak sanıyodum ya....bende salliim bari bundan sonra..
![]()
eneeee..kız onun salladığı sütyenmi..ben hep bayrak sanıyodum ya....bende salliim bari bundan sonra..
![]()
valla aynen bende beyaz bayrak sanıyodum.. boşuna idolüm demedim ben ona..sinoki de onu yıllarca beyaz bayrak sanmış barış için sallarlarya ne gülmüştüm yaaa . sinoki 2 oldun![]()
En guzel tavsiye elinde. O bayragin elinde olduktan sonra kocana yaptiramayacagin sey yokkkbu bisikletical linkini kocama da mail attım. bu akşam ikna çalışmalarına başlayacağımikna için varsa tavsiyeleriniz alabilirim
![]()
En guzel tavsiye elinde. O bayragin elinde olduktan sonra kocana yaptiramayacagin sey yokkk
nerenin bayrağı sanıyordun![]()
Kiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..kesinlikle..cam silmeyi prensip olarak çok saçma bulmuşumdur..önemli olan iç güzellik..![]()
Kiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..
İdolum sensin artik..nbide toz işine bi care bulsakk
Kiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..
Evet..bendimKiz prensip olarak utubyapmayandami sendin..
Kizlar bisey sorcam size cam silerken pimapenlerinizi nasiltemizliyosunuz neyle siliyosunuz.
bu bisikletical linkini kocama da mail attım. bu akşam ikna çalışmalarına başlayacağımikna için varsa tavsiyeleriniz alabilirim
![]()
dua edeyim de şu kırmızı topraklı yağmurlar dan yağsın da gör gününübenim pimapenlerim kahverengi oldugu içn beyazlatmak gibi derdim yok çok şukurolsaydı sıyırırdım kafayı
beyazlatmak için diyosan
cifle uğraşma sakın. abc lavantalı kullanıyorm ben çok memnunun. herşeye tek çarem
camın kendisi için de yüzey temizleyici kullanıyorm. daha cumartesi günü sildim mis gbi oldu miisss![]()
eşşek in aklına karpuz kabuğu düşür diyorsun yani.manken gibi vi kadınla şaaapmak istemez misin düşünsene göbeğim dümdüz, totom kücücük bacaklarım ıncecık diye duygusal (!) sekılde konusma yapabilrsin![]()