Kalori Arkadaşım

Evet..bendim:KK24:..aslında prensip olarak is için yasamak değil, yasamak için is yapmayı benimsiyorum..zaten çalışıyoz aksama kadar.bide evde kendimi pert edemem..amele olmayamı geldik dünyaya..önce keyfime bakarım..evi bok götürmesin yeter yani:KK66:
Yettimgari seni çok seviyorum:KK19::KK19::KK52: benimle ev arkadaşı olur musun.:KK15: kabızlık sorunum da var evi kesinlikle bok götüremez:KK19::KK19:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrr,
bugün cok iyiyim saclarımı boyattım(röfle) sonunda adam gibi bir kuafor bulup da fotografcımızı ayarladım ve davetiyemizde elimize ulaşdı cok sukur geri benim ve koçıcısın cicileri kaldı ...:p:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

bu sarımsak bende cok ıse yaramadı kızlar :KK43::KK43:

IMAG0746_1.webp

Günaydın fıstıklar:KK37::KK37:

geçen hafta aşırı yoğundum eve güç bela yorgun argın düşüyordum size yazacak kadar fırsatım olmadı gerisini siz düşünün :mad::mad::mad::mad::mad:
Bu haftada inş. elimdeki işleri hafifleyebilirsem biraz rahat edeceğim bana dua edin olur mu :KK37::KK37:

Benim yokluğumda utanmadan 40 sayfadan fazla konuşmuşsunuz hepiciğini haftasonu başladım ancak bitirdim :KK57::KK57::KK57::KK70:
Beni merak etmişsiniz çok sevindim teşekkür ediyorum ilginizden dolayı canımmm tombik arkadaşlarım :KK60::KK60::KK60:
O kadar çok şey konuşmuştunuzki alıntı yapamadım vallaha napim :confused::confused::confused::confused::confused:

gördüğüm kadarıyla hepiniz gayet iyisiniz benm için önemli olanda bu :KK4::KK60::KK60:

hemen kilo bildirimimi yapıverem :KK57:

ayda senmisin inceciksin kız

TŞK EDERİM CANIM :KK52:
POPO BASEN BÖLGE ÇOK. AMA BİSİLGETİM GELSİN. YOK OLACAK ONLARDA:KK66:
DAHA NE MARKA NE MODEL ALAYIM KARAR VEREMEDİM EMME. SİNOKİYE SORRUYOM YOK. BELKİ BUGÜN GELİR KİLO BİLDİRMEYE. EĞER GELMEZSE ZATEN BİLİN Kİ ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞ.:KK17::KK17::KK17:

arkadaki tuvalet kağıdı yerleri silecek neredeyse kız :KK70::KK70::KK70::KK70:
hadi hayırlı olsun eliptik e sonunda adam ikna oldu eee haftasonu salladın :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: bayrakları adamı aldın avucunun içineeeeeee dimi :KK23::KK23::KK23:

Bu arada sen gayet ince gözüküyorsun maşallah benden kilolusun aama benden zayıf ve taş gibisin :nazar::KK15:

TŞK EDERİM CANIM :KK52:
POPO BASEN BÖLGE ÇOK. AMA BİSİLGETİM GELSİN. YOK OLACAK ONLARDA:KK66:
DAHA NE MARKA NE MODEL ALAYIM KARAR VEREMEDİM EMME. SİNOKİYE SORRUYOM YOK. BELKİ BUGÜN GELİR KİLO BİLDİRMEYE. EĞER GELMEZSE ZATEN BİLİN Kİ ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞ.:KK17::KK17::KK17:
geldim geldimm
ben kesinlikle voit d40 ı öneririm canım.
Bu modelini almayı istemezsen bile kesinlikle voit aal. Servisi çok ilgili benim bozulmuştuya sıfırını istettiler yenisi geldi kargolu gıcır gıcır sonrada gelip kurdular voitten şaşma derim. Daha önce koşu bantım vardı başka marka tam hatırlamıyorum markayı onda çok sorun yaşadıydım lanet olsun dedim attım en son düşün servisiyle vs çok çektim :KK53::KK53:

Back
X