Kalori Arkadaşım

geldim geldimm
ben kesinlikle voit d40 ı öneririm canım.
Bu modelini almayı istemezsen bile kesinlikle voit aal. Servisi çok ilgili benim bozulmuştuya sıfırını istettiler yenisi geldi kargolu gıcır gıcır sonrada gelip kurdular voitten şaşma derim. Daha önce koşu bantım vardı başka marka tam hatırlamıyorum markayı onda çok sorun yaşadıydım lanet olsun dedim attım en son düşün servisiyle vs çok çektim :KK53::KK53:

ayda2kilogo ayda2kilogo kız dynamicin servisi de çok iyi, aklında bulunsun. azcık ses çıkarıo diye çağırdık gelip bakım yapıp gittiler. benim koca 5 senedir tepesinde ;)

günaydıınnnnn :) Kızlar herkese hayırlı huzurlu bol - li haftalarrr inşaelllaahhhhh:KK68:

öncelikle şunu sölemeliyim ki . işe yarayan pekmez değil sarımsak sanırım yaaa:KK17: ben iki gün sarımsak yutmuştum. sonra ki 3 gün pekmez o sırada anlattıgım gıbı rahattım. sarımsak bi daha yutmadım. pekmeze dvam ettim ama tık yok çıkamadım tuvalete. yine ilaçla çıktm bu sabah. şimdi gene sarımsağı ddenicem bu hafta içinde kesin sonuç yazarım . Kobay yaptım kıçımı resmen yaa:D

arkadaki tuvalet kağıdı yerleri silecek neredeyse kız :KK70::KK70::KK70::KK70:
hadi hayırlı olsun eliptik e sonunda adam ikna oldu eee haftasonu salladın :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: bayrakları adamı aldın avucunun içineeeeeee dimi :KK23::KK23::KK23:

Bu arada sen gayet ince gözüküyorsun maşallah benden kilolusun aama benden zayıf ve taş gibisin :nazar::KK15:
WC KAĞIDININ farkındayım bilerek düzeltmedim. benim kız çekiştirmiş. yerleri silen kısmı da vardı da orasını kopardım attım:KK70: kavga dövüş ikna ettim canım oynaşarak değil. haftasonu babam bizdeydi zaten.

geldim geldimm
ben kesinlikle voit d40 ı öneririm canım.
Bu modelini almayı istemezsen bile kesinlikle voit aal. Servisi çok ilgili benim bozulmuştuya sıfırını istettiler yenisi geldi kargolu gıcır gıcır sonrada gelip kurdular voitten şaşma derim. Daha önce koşu bantım vardı başka marka tam hatırlamıyorum markayı onda çok sorun yaşadıydım lanet olsun dedim attım en son düşün servisiyle vs çok çektim :KK53::KK53:
ses çıkarıyor mu. ben voit yale 3 modeline bindim mağazada fena değil di. senin ki üst modeli sanırım. daha pahalı. manyetikmiydi. bir de hangi siteden sipariş vermiştin sen.

Cok hastaydim.okulda hocayla kapistim moralim cok bozuktu.vizelerim basliyor hafta sonu...liste aciklandintan sonra bi sey söyleyecem
bizimlen paylaşaydın moralini düzeltirdik belkim :KK66:

TŞK EDERİM CANIM :KK52:
POPO BASEN BÖLGE ÇOK. AMA BİSİLGETİM GELSİN. YOK OLACAK ONLARDA:KK66:
DAHA NE MARKA NE MODEL ALAYIM KARAR VEREMEDİM EMME. SİNOKİYE SORRUYOM YOK. BELKİ BUGÜN GELİR KİLO BİLDİRMEYE. EĞER GELMEZSE ZATEN BİLİN Kİ ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞ.:KK17::KK17::KK17:
canım inan benim basen senden cokk

WC KAĞIDININ farkındayım bilerek düzeltmedim. benim kız çekiştirmiş. yerleri silen kısmı da vardı da orasını kopardım attım:KK70: kavga dövüş ikna ettim canım oynaşarak değil. haftasonu babam bizdeydi zaten.

ses çıkarıyor mu. ben voit yale 3 modeline bindim mağazada fena değil di. senin ki üst modeli sanırım. daha pahalı. manyetikmiydi. bir de hangi siteden sipariş vermiştin sen.

bizimlen paylaşaydın moralini düzeltirdik belkim :KK66:

kız detayları mesajlan yazdım :KK70::KK70::KK70::KK70:

dur hangi site olduğunuda bulayım göndereyim :KK70:

Siyah giymiş çakalllllllll, ince görünmek için dimiiiiii :p
ha ha ha. altımda üstümde lacivert bikerem.:63::63::63:

ayda2kilogo ayda2kilogo kız dynamicin servisi de çok iyi, aklında bulunsun. azcık ses çıkarıo diye çağırdık gelip bakım yapıp gittiler. benim koca 5 senedir tepesinde :KK66:
tamam canım aklımda olsun. sizinki ne eliptik mi manyetik mi.
günaydıınnnnn :) Kızlar herkese hayırlı huzurlu bol - li haftalarrr inşaelllaahhhhh:KK68:

öncelikle şunu sölemeliyim ki . işe yarayan pekmez değil sarımsak sanırım yaaa:KK17: ben iki gün sarımsak yutmuştum. sonra ki 3 gün pekmez o sırada anlattıgım gıbı rahattım. sarımsak bi daha yutmadım. pekmeze dvam ettim ama tık yok çıkamadım tuvalete. yine ilaçla çıktm bu sabah. şimdi gene sarımsağı ddenicem bu hafta içinde kesin sonuç yazarım . Kobay yaptım kıçımı resmen yaa:KK70:
o kıçının hakkını ödeyemeyiz canım. hepimiz için feda ediyorsun sen onu. :KK70::KK70::KK70:

canım inan benim basen senden cokk
evet canım görmüştüm senin fotoları. spor yapıp sıkılaşman şart senin.:KK66:
bi de bacaklarını açmış ince gözüksün diye. :KK12: benimkilr de ayrı ayrı zayıf duruyo bir araya gelince sıkıntı :KK70:

senin üstün varmış ayda2kilogo ayda2kilogo kuzum. benm de altım işte:S
birleştirdim de belli olmuyor diye açtım bacak kalınlığım belli olsun ki bisilget sonrası incelmiş mi anlayalım. bu arada benim üst ince aslında. hırka var üstümde dökümlü bol. kilolu zamanlarımdan kalma.

kız detayları mesajlan yazdım :KK70::KK70::KK70::KK70:

dur hangi site olduğunuda bulayım göndereyim :KK70:
evet onu da gönder bakayım mesaja daha bakmadım okuyim sakın gitme soracaklarım olur belkim bekle.

Back
X