Cok hastaydim.okulda hocayla kapistim moralim cok bozuktu.vizelerim basliyor hafta sonu...liste aciklandintan sonra bi sey söyleyecemBANA YAPIYORSUNUZ.
KIZ SEN NERDESİN AYOL. YOKTUN GEÇEN HAFTA.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok hastaydim.okulda hocayla kapistim moralim cok bozuktu.vizelerim basliyor hafta sonu...liste aciklandintan sonra bi sey söyleyecemBANA YAPIYORSUNUZ.
KIZ SEN NERDESİN AYOL. YOKTUN GEÇEN HAFTA.
hayırdır tatlım hoca ile neden kapıştınCok hastaydim.okulda hocayla kapistim moralim cok bozuktu.vizelerim basliyor hafta sonu...liste aciklandintan sonra bi sey söyleyecem
Siyah giymiş çakalllllllll, ince görünmek için dimiiiiii
geldim geldimm
ben kesinlikle voit d40 ı öneririm canım.
Bu modelini almayı istemezsen bile kesinlikle voit aal. Servisi çok ilgili benim bozulmuştuya sıfırını istettiler yenisi geldi kargolu gıcır gıcır sonrada gelip kurdular voitten şaşma derim. Daha önce koşu bantım vardı başka marka tam hatırlamıyorum markayı onda çok sorun yaşadıydım lanet olsun dedim attım en son düşün servisiyle vs çok çektim![]()
WC KAĞIDININ farkındayım bilerek düzeltmedim. benim kız çekiştirmiş. yerleri silen kısmı da vardı da orasını kopardım attımarkadaki tuvalet kağıdı yerleri silecek neredeyse kız
hadi hayırlı olsun eliptik e sonunda adam ikna oldu eee haftasonu salladınbayrakları adamı aldın avucunun içineeeeeee dimi
Bu arada sen gayet ince gözüküyorsun maşallah benden kilolusun aama benden zayıf ve taş gibisin![]()
ses çıkarıyor mu. ben voit yale 3 modeline bindim mağazada fena değil di. senin ki üst modeli sanırım. daha pahalı. manyetikmiydi. bir de hangi siteden sipariş vermiştin sen.geldim geldimm
ben kesinlikle voit d40 ı öneririm canım.
Bu modelini almayı istemezsen bile kesinlikle voit aal. Servisi çok ilgili benim bozulmuştuya sıfırını istettiler yenisi geldi kargolu gıcır gıcır sonrada gelip kurdular voitten şaşma derim. Daha önce koşu bantım vardı başka marka tam hatırlamıyorum markayı onda çok sorun yaşadıydım lanet olsun dedim attım en son düşün servisiyle vs çok çektim![]()
bizimlen paylaşaydın moralini düzeltirdik belkimCok hastaydim.okulda hocayla kapistim moralim cok bozuktu.vizelerim basliyor hafta sonu...liste aciklandintan sonra bi sey söyleyecem
canım inan benim basen senden cokkTŞK EDERİM CANIM
POPO BASEN BÖLGE ÇOK. AMA BİSİLGETİM GELSİN. YOK OLACAK ONLARDA
DAHA NE MARKA NE MODEL ALAYIM KARAR VEREMEDİM EMME. SİNOKİYE SORRUYOM YOK. BELKİ BUGÜN GELİR KİLO BİLDİRMEYE. EĞER GELMEZSE ZATEN BİLİN Kİ ÖNEMLİ BİŞEY OLMUŞ.![]()
Siyah giymiş çakalllllllll, ince görünmek için dimiiiiii![]()
WC KAĞIDININ farkındayım bilerek düzeltmedim. benim kız çekiştirmiş. yerleri silen kısmı da vardı da orasını kopardım attımkavga dövüş ikna ettim canım oynaşarak değil. haftasonu babam bizdeydi zaten.
ses çıkarıyor mu. ben voit yale 3 modeline bindim mağazada fena değil di. senin ki üst modeli sanırım. daha pahalı. manyetikmiydi. bir de hangi siteden sipariş vermiştin sen.
bizimlen paylaşaydın moralini düzeltirdik belkim![]()
ha ha ha. altımda üstümde lacivert bikerem.Siyah giymiş çakalllllllll, ince görünmek için dimiiiiii![]()
tamam canım aklımda olsun. sizinki ne eliptik mi manyetik mi.ayda2kilogo kız dynamicin servisi de çok iyi, aklında bulunsun. azcık ses çıkarıo diye çağırdık gelip bakım yapıp gittiler. benim koca 5 senedir tepesinde
![]()
o kıçının hakkını ödeyemeyiz canım. hepimiz için feda ediyorsun sen onu.günaydıınnnnn :) Kızlar herkese hayırlı huzurlu bol - li haftalarrr inşaelllaahhhhh
öncelikle şunu sölemeliyim ki . işe yarayan pekmez değil sarımsak sanırım yaaaben iki gün sarımsak yutmuştum. sonra ki 3 gün pekmez o sırada anlattıgım gıbı rahattım. sarımsak bi daha yutmadım. pekmeze dvam ettim ama tık yok çıkamadım tuvalete. yine ilaçla çıktm bu sabah. şimdi gene sarımsağı ddenicem bu hafta içinde kesin sonuç yazarım . Kobay yaptım kıçımı resmen yaa
![]()
ha ha ha. altımda üstümde lacivert bikerem.
tamam canım aklımda olsun. sizinki ne eliptik mi manyetik mi.
o kıçının hakkını ödeyemeyiz canım. hepimiz için feda ediyorsun sen onu.![]()
evet canım görmüştüm senin fotoları. spor yapıp sıkılaşman şart senin.canım inan benim basen senden cokk
birleştirdim de belli olmuyor diye açtım bacak kalınlığım belli olsun ki bisilget sonrası incelmiş mi anlayalım. bu arada benim üst ince aslında. hırka var üstümde dökümlü bol. kilolu zamanlarımdan kalma.bi de bacaklarını açmış ince gözüksün diye.benimkilr de ayrı ayrı zayıf duruyo bir araya gelince sıkıntı
senin üstün varmışayda2kilogo kuzum. benm de altım işte:S
evet onu da gönder bakayım mesaja daha bakmadım okuyim sakın gitme soracaklarım olur belkim bekle.kız detayları mesajlan yazdım
dur hangi site olduğunuda bulayım göndereyim![]()