günaydınn sevgi pötürcüklerimmmm... dün çok kötü şeyler oldu.
benim bugun misafirim var ya, vee gidince hazırlık yapıcaktım, dün de temizlik yapıcaktm hepsini bi güne skıştırıp yorulmıyım dedim. biizm herif de sen git dün akşam annelerini çağır. kızdım ben de neden bana sormadan çağırıyosun bilmiyo musun misafirim var temizlik yapıcaktm yarın da hazırlık yapıcaktm dedm. o da anladı yanlış yaptıgını ama üste çıkmak için nolcak sanki ne hazırlıcaksın bi kek çırparsın dedi. gelecek olanlar benm arkadaşlarım ve kocaları. ilk kez geliyolar ve bi daha kimbilir ne zaman gelicekler. ki ben onun arkadaşları artık 10 uncu kez gelicek belki aynı kişi mesela halaa çok güzel şekilde eksizsiz hazırlık yapıyorum. bunu söleyince çıııllldddıırrdmmmm. telefonda konuşuyoduk bu arada. neyse ben eve gittim başladm temizlik yapmaya yemek falan da hazırlamadm . annemler gelmicek haberin olsun dedi. niye dedim . iptal ettiği için bissrü şey sölicekler tahmin ediyodum. abime söledim o sölemiş dedi. anladm ki whatspptan yazışmışlar. o içerdeyken açtm telefonunu mesjlara baktm. söledin mi anneye demiş bizimki . o da 'söledim, alıştık artık diyo' yazmş. hemen üstümü başımı giydim gittm onlara , yan binadalar. bizimki de arkamdan geldi tabi . gittm anne abi böle böle yazmış ismete siz neye alıştınız dedim hepsi şok oldu. abi kıvırmaya çalışıyo kıvıramıyo. kaynanam sen ne diye sölersin herşeyi falan diye ona kızıyo . anlatamıcam şimdi çoook uzun. köpeklrin sölediği şey biz ayrı ev verdik sanki bizimle yaşadın daha 1 senelik gelinsin karşımıza neyle geliyosun . senn evine gelince rahat olamıyoruz bilmem ne . ben de sizin evinze gelmek istemiyorm. her geldiğimde bi kusur buluyosunuz dedim . kaynanam yine müthiş bi haklılık içinde söylendi durdu. bissrü bağrış çağrış sonunda bi daha böyle şeyler olmasn falan dendi işte kalktık eve geldik. eve gelince de aradı napıyosunuz diye. olmasın bi daha böle şeyler üzmeyelim birbirimizi dedi. bakalım bundan sonra neler olcak