İkisi de var bende.sen hangisini almıştın
Biz hepimiz kalori sayarak zayıfladık.Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan
İkisi de var bende.
Hafta sonları normal çanta kullanmıyorum, hep sırt çantası kullanıyorum.
İşe gidip gelirken 2-3 ayrı çantam var ama hafta sonları için 4-5 tane.
Gideceğim yere göre küçük büyük farklı.
Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan
Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan
Biz hepimiz kalori sayarak zayıfladık.
Ben kalori sayarak yaklaşık 10 kilo verdim mesela.
Ama öyle 1400 kalori falan değil, 1000 de sınırlı kalıyor-dum genelde.
Diğeri de bu;ok biri bu linkteki de diğeri hangisi ??? onun linkinide paylaşsana
Evet canim ben..7 kg verdim boyle..ama günde 1200 aliyom..yaparsin sende..Merhaba kizlar kalori sayarak zayiflayaniniz oldumu ??? Ben gunluk 1400 Civari kalori aliyorum 2 gundur.pilates ve yuruyuste yapiyorum.2-3 kilo vermek istyrm sadece.varmi bu sekilde zayflayan
Selam ben yettim..arbiciyettim.. :))Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
aydacim ellerine saglik kuzum
bu ne yaa herkes resim degistirmis kafam karisti
kilo weren kislar tebrikler, digerleri bendensiniz.
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm
aynen ama peynir çok ekmek yediriyor
Tşk ediyorum canımenem bu kadarcık kilo vermeye baştan 2, sondan 1, olmuşum beee helal bana
gamzenn cim kutluom datlum 1,2 helllaaaallllllllll
Kizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
haftasonu misafirden basimi kaldiramadim,4 posta misafir ağirladim,4 postada hepsiyle çatlayana kadar yedim, sonuc ++++,halbuki hafta ici 59lardayfimm
MAŞALLAH ÜMRANİYE ÇÖPLÜĞÜKIZ BÜYÜK YAZIYORUM YA FARKINDA DEĞİLİM ALLAH YAZARKEN CAPSLOCK A BASIP A YI BÜYÜK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BİR DE A LAR KÜÇÜK ÇIKMIŞ Bİ YERDE ÇOK GÜLDÜM.
YAVRUM Bİ WC OPERASYONUNA BAKAR SENİ GEÇMEM. DÜN SABAH 68.3 DÜM CUMA 68.5 DİM. PAZAR GÜNÜ 6 TANE KURU BAKLAVA ETLİ BİR YEMEK PEYNİRLİ POĞAÇALR YEDİM HEPSİDE YÜKDE AĞIR YİYECEKLERDİ. KARNIMDA BİRİKTİRDİM. EN SON ÇARŞAMBA GECE ÇIKTIM WC YE. 5 GÜNDÜR YEDİKLERİM İÇİM DE SAKLI
hep beraber şişiyok
bende aynı duygulardayım, yalnız değiliz hiçbirimiz
kızzzz susuya derken sende mi? bende çıkamadım yaaaa
ANAM BUNLARIN HEPSİ ÜMRANİYE ÇÖPLÜĞÜ BENDE DAHİL EN SON CUMARTESİYDİ GALİBA WC YLE BULUŞMAMbende cumadan beri biriktiriyorum
BEN SENİNKİNİ YOLLAMIŞTIM CANM AYDAYA BAŞKASI BEKLETTİ YADA AYDA YOĞUNDU GALİBAKizlar yaa kusura bakmayin benim yuzumden liste gec aciklanmis, sabah kizi götürmek için geç kalmistim sayfayi actim ilk pokoyu gördüm, aydayi bulup msj yollayamadim bende pokoya yolladim....
Ben 169 boyunda 62 kiloyim 29 Yasindaym.f..tngo isimli programi kullaniyorum.orda su kiloyu sukadarda vermek icin almam gereken kalori cikiyor 1421.ve 1200 alti beslenmek metabolizmayi yavaslatiyor diye biliyorum Eskiden diyetisyene gtmistim cunku.
Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..
İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..
bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..
evet..Günaydın kızlar.
Bayıldım esere, sen mi yazdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?