Kalori Arkadaşım

oyhhhh gözüm korktu bea

kızzz çatlak noldu sana buaralar, aşermion dimi

kızz peri-şan sultan nerede yatıracaksın 15 kişiyi bana 5-6 kişi geliyor feleğim şaşırıyor

ne yapalım canım düğün dedıgım gıbı maksimum kayınvalıdenın evı var erkeklerı oraya kadınlar bende olur tıkıstırırım ben onları yan yana yatırırım hepside en az 70 kılo ama neyse
aynen yaaaa, benim üst sınırım 4 kişi, malum 1+1

ev 3+1 canım cok sukur ama 4+1 de 5+1 de olsa zor o kadar ınsanı agırlamak bırde bende kalabılıga gelememe durumu var kalabalıga gırdım mı bana bırseyler olur suratım duser basım agrır annem dıyor sakınlestırıcı verelım sana kımselere bırsey deme dıye

Hadi yatmayı hallettiniz bi şekilde yeme içme olayı ne olacak, kaç gün kalacaklar?

squatmı yaptın kız yoksam..

dün akşam yapacaktım aklıma sen geldin tırstım cuma günü birazcık yapacağım

sadece yatacak oda olsa sorun değil mutfağa bile serilip yatılır ama bunun yorganı yazdığı altına döşeği çarşafı var oğlu var yani yeme işi de posta posta halledilir bereketli yemekler yapılır çorba pilav yanına uygun bişey ama yatma işi beni çok boğardı

Allah yar ve yardımcın olsun

Her bi yerlerindeki kaslari hissediyor insan

olmamı benim tarafım gelecek samsundan en az 15 kişi falan yemek yatak derdi gezdirme derdi var canım ondan zaten bu kadar stres
Offf...Allah yardimcin olsun per-i san sultanim..misafirhane Ögretmenevi v.s. falan yokmu yakinlarda agirlamak için...hem bide senin evin gelin evi deelmi ya ordami kalcak misafirler..

Offf...Allah yardimcin olsun per-i san sultanim..misafirhane Ögretmenevi v.s. falan yokmu yakinlarda agirlamak için...hem bide senin evin gelin evi deelmi ya ordami kalcak misafirler..

kız zaten strese girmiş perişanım diyor bizde iyice strese sokup perperişan ettik

kız zaten strese girmiş perişanım diyor bizde iyice strese sokup perperişan ettik

Her valla ya doğru diyon..ama Allah yardim ediyor böyle zamanlarda ben ona inaniyorum..insanin kafasinda bututtugu şeyler bi bakmisin halloluyo..bide prensip olarak gelin olmak bi ayricalik olduğundan enbkotu ihtimal bi köşeye çekilip nazini yaparsin olur biter gamzenn :)

kız neyin nazını yapacak düğün oğlunun sünneti gelenleri kendi akrabaları

ne diyecek ayy kvciğim çok işim var yorgunum annemlerle sen ilgilen mi diyecek

kız neyin nazını yapacak düğün oğlunun sünneti gelenleri kendi akrabaları

ne diyecek ayy kvciğim çok işim var yorgunum annemlerle sen ilgilen mi diyecek
Allah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom ya .. Totomla okumusum geçmişi .. Prensiplerimi gözden geciriim tekrar..

Sanirsam galiba muhtemelen büyük ihtimalle hic kimse yok gibi geliyo bana sanki..

Allah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom ya .. Totomla okumusum geçmişi .. Prensiplerimi gözden geciriim tekrar..
Yaaaaa gülmekten karnim ağrıdı, allah senin iyiligini wersin emi deliiiiiiiiii
Bian gamzeni kendi oglunun sunnetinde kaynanasina naz yaparken düsundummmm

Kv bana aldigi seyleri anlatcam demistim...dun elinde bi dunya posetle geldi, maaşını cekmis ordan çay partisine gitmis(kendi yasitlariyla 15 gunde bir bulusuyo, cok yakin arkadaslariyla bunada cay partisi diyolar) iclerinden birinin oglu ewlencekmis aliswerise gitmisler hepberaber.o kadin gelinine alirken benimkide dayanamamis, süper indirimler warmis.bana 2 takim iç çamasiri wlmis biri kirmizi, digeri fuşya.3 takimda gecelik almis hepsi birbirinden sexy.mesela bi tanesi saks mawi diz üstünde arkasi çapraz ipli, önunde tam gögüs hizasinda 2şer düğme war kapak gibi açiliyo, digeri kırmızı saten.digeride gunluj penye.

kocisle gülmekten karnimiz agridi resmen, annemdeki fanteziye bak diyoo

Eneeemmmm .. Kiiiizzz aklimiza gelenler basina gelmiş yasa

Eneeemmmm .. Kiiiizzz aklimiza gelenler basina gelmiş yasa
Walla aynen oyle olmusTahminleriniz dogru cikti..normalde esimi cok kiskanir benden ama dün arkadaslarinin gazına geldi ellamBu iş en çokta kocişe yaradı

Yorgunluktan ölüyorum bütün gün ayaktaydım saat 9 gibi ewe geldim yemek yedim, ütü yaptım, simdi oturdum, ütülediklerimi yerlestirmeye gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…