İnşallah ermiyorumduroyhhhh gözüm korktu bea
kızzz çatlak noldu sana buaralar, aşermion dimi
aynen yaaaa, benim üst sınırım 4 kişikızz peri-şan sultan nerede yatıracaksın 15 kişiyibana 5-6 kişi geliyor feleğim şaşırıyor
Ben g.t. başı dağıttım iyice zaten afedersiniz.
oyhhhh gözüm korktu bea
kızzz çatlak noldu sana buaralar, aşermion dimi
kızz peri-şan sultan nerede yatıracaksın 15 kişiyibana 5-6 kişi geliyor feleğim şaşırıyor
aynen yaaaa, benim üst sınırım 4 kişi, malum 1+1
Hadi yatmayı hallettiniz bi şekilde yeme içme olayı ne olacak, kaç gün kalacaklar?ne yapalım canım düğün dedıgım gıbı maksimum kayınvalıdenın evı var erkeklerı oraya kadınlar bende olur tıkıstırırım ben onları yan yana yatırırımhepside en az 70 kılo ama neyse
ev 3+1 canım cok sukur ama 4+1 de 5+1 de olsa zor o kadar ınsanı agırlamak bırde bende kalabılıga gelememe durumu var kalabalıga gırdım mı bana bırseyler olur suratım duser basım agrır annem dıyor sakınlestırıcı verelım sana kımselere bırsey deme dıye
squatmı yaptın kız yoksam..
ne yapalım canım düğün dedıgım gıbı maksimum kayınvalıdenın evı var erkeklerı oraya kadınlar bende olur tıkıstırırım ben onları yan yana yatırırımhepside en az 70 kılo ama neyse
ev 3+1 canım cok sukur ama 4+1 de 5+1 de olsa zor o kadar ınsanı agırlamak bırde bende kalabılıga gelememe durumu var kalabalıga gırdım mı bana bırseyler olur suratım duser basım agrır annem dıyor sakınlestırıcı verelım sana kımselere bırsey deme dıye
dün akşam yapacaktım aklıma sen geldin tırstım cuma günü birazcık yapacağım
sadece yatacak oda olsa sorun değil mutfağa bile serilip yatılır ama bunun yorganı yazdığı altına döşeği çarşafı var oğlu var yani yeme işi de posta posta halledilir bereketli yemekler yapılır çorba pilav yanına uygun bişey ama yatma işi beni çok boğardı
Allah yar ve yardımcın olsun
Offf...Allah yardimcin olsun per-i san sultanim..misafirhane Ögretmenevi v.s. falan yokmu yakinlarda agirlamak için...hem bide senin evin gelin evi deelmi ya ordami kalcak misafirler..olmamı benim tarafım gelecek samsundan en az 15 kişi falan yemek yatak derdi gezdirme derdi var canım ondan zaten bu kadar stres
Offf...Allah yardimcin olsun per-i san sultanim..misafirhane Ögretmenevi v.s. falan yokmu yakinlarda agirlamak için...hem bide senin evin gelin evi deelmi ya ordami kalcak misafirler..
kız zaten strese girmiş perişanım diyor bizde iyice strese sokup perperişan ettik
Her valla ya doğru diyon..ama Allah yardim ediyor böyle zamanlarda ben ona inaniyorum..insanin kafasinda bututtugu şeyler bi bakmisin halloluyo..bide prensip olarak gelin olmak bi ayricalik olduğundan enbkotu ihtimal bi köşeye çekilip nazini yaparsin olur bitergamzenn :)
Allah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom yakız neyin nazını yapacak düğün oğlunun sünneti gelenleri kendi akrabaları
ne diyecek ayy kvciğim çok işim var yorgunum annemlerle sen ilgilen mi diyecek
Yaaaaa gülmekten karnim ağrıdı, allah senin iyiligini wersin emi deliiiiiiiiiiAllah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom ya.. Totomla okumusum geçmişi .. Prensiplerimi gözden geciriim tekrar..
sen yazinca bende dusundum de cok cilgin bisi..Yaaaaa gülmekten karnim ağrıdı, allah senin iyiligini wersin emi deliiiiiiiiii
Bian gamzeni kendi oglunun sunnetinde kaynanasina naz yaparken düsundummmm
Kv bana aldigi seyleri anlatcam demistim...dun elinde bi dunya posetle geldi, maaşını cekmis ordan çay partisine gitmis(kendi yasitlariyla 15 gunde bir bulusuyo, cok yakin arkadaslariyla bunada cay partisi diyolar) iclerinden birinin oglu ewlencekmis aliswerise gitmisler hepberaber.o kadin gelinine alirken benimkide dayanamamis, süper indirimler warmis.bana 2 takim iç çamasiri wlmis biri kirmizi, digeri fuşya.3 takimda gecelik almis hepsi birbirinden sexy.mesela bi tanesi saks mawi diz üstünde arkasi çapraz ipli, önunde tam gögüs hizasinda 2şer düğme war kapak gibi açiliyo, digeri kırmızı saten.digeride gunluj penye.
kocisle gülmekten karnimiz agridi resmen, annemdeki fanteziye bak diyoo
Walla aynen oyle olmusEneeemmmm.. Kiiiizzz aklimiza gelenler basina gelmiş yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?