Kalori Arkadaşım

sen yap detoksları hafta sonu Mardin de dolmaları götürürken hatırlarsın

KESİNLİKLE KATILIYORUM..

sen şimdi buralardan teeee oralara gitcende bi kebap, bi dolma, bi tadlu yemedenmi gelcen..
kız öyle bişey yaparmıyım deli miyim ben sadece arkadaşım araba kiralayalım sen kullan dio bende araba tutmayalımki daha fazla hareket edelim falan diye böyle incecik hesaplar yapıom. galiba bu diyet işi ruhuma işledi benm

G ördükmü baklava börek
Ü stüne atlarız zaafımızdır
N eden diye sorarsan
A rbiden çok tatlıdır
Y iyende ölüyor yemeyende
Deriz sloganımız bu
I rsidir kilolarımız
N eyseki böylede tatlıyız..

"Günaydın hatunlar, dombik günlerimizin anısına yazdığım bu eser hepimize armağan olsun..

valla takdir edilesi bi durum....ben şahsen bizzat kendim evden çıkarken diyeti evde bırakıyom..

günaydın kızlar

@RosalindaDiyette aldım dün sabunu yundum dün gece. inanırmısın saçlarımı kuruturken elime gelen hapaz hapaz saçlar yok olmuştu dün nerdeyse hiç saç dökülmedi.

inşallah böyle devam eder.

üstünden şampuan da yapmadım. saçlarım sabun kokarmı ki diyordum. kokmadı da.

inşallah diğer yıkamalarda da aynı sonucu alırım.

gamzenn perişan sultancığım ben düğün işine kalkışmadan önce söylemiştim sana. başına dert alıyorsun diye neyse inşallah oğlun ilerde kıymetini bilir az kalmış hayırlısıyla gönlüne göre ağırlayıp misafirlerini bu telaşdan kurtulursun.
elbise şimdi bol gelmesin sana

hangi sabun??

canım bişey sorucam saçını nasıl taradın, bi de saç derini kaşındırmıyor mu?
banyo da saçımı taramam ben zaten. dün çıktım kuruttum makinayla. yattım direk. taramadım yani. sabah işe gelirken taradım sorun olmadı. kaşıntı filan da yapmadı.
@RosalindaDiyette kızlar erkeklerde de etkili olur mu ki?? abimin tepesi iyice açılmış ona kullandırayım gerçi bir milyon tane şampuan bitkisel ürün kullandı değişmedi ama bir umut
erkek tipi dökülmeye çare olacağını sanmıyorum canım.

bende kullanmıştım daha önce dalan zeytinyağlı sabun. dökülmeyi kesio evet ama benm saçlarım uzun kurutuodu taramakta çok zorlanıodum kopuodu saçarım çekiştirince dökülüodu haliyle 3 aya normalleşir dediler ama ben 1 ay anca dayanabildim. hatta dolaştığı için saçımın bi kısmını kestiğimi bile biliorum sen inş faydasını görürsün

benim saçlarım kısa omuzlarımı biraz geçiyor. daha ilk yıkamam dı inşallah sorun yaşamam.

saçlarım kuru olduğu için bende sabun kullanamıyorum mutlaka krem kullanmam gerekiyor yoksa dediğin gibi bu defa koparak dökülmeler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…