Kalori Arkadaşım

:p

o zaman suçlu omlet:KK70:
yok omlet suçlu değil sabahkiler bişi yapmaz. mısır ve makarna yapmıştır. bi de kurabiye topları vardı . milföyden yemedim hiç. hatta hepsi duruyor dolapda. eşimde gidince kaldı yenmedi. ben hastaydım iştahım yoktu geçen hafta demekki vücut birden yemeği görünce delirdi bulmuşken depolayayım dedi.

kızlar ama kabızlığıma çere buldum arayacam kaynanamı borç iste bizden dicem. kabızlığımın boyutuna göre borç miktarını belirlerim artık. 2000 lik bu hafta yeter. daha kabız olursam 5000 ister filan :KK70::KK70::KK70:

yok omlet suçlu değil sabahkiler bişi yapmaz. mısır ve makarna yapmıştır. bi de kurabiye topları vardı . milföyden yemedim hiç. hatta hepsi duruyor dolapda. eşimde gidince kaldı yenmedi. ben hastaydım iştahım yoktu geçen hafta demekki vücut birden yemeği görünce delirdi bulmuşken depolayayım dedi.
İyi yarın kovulursun öbür topikten. :KK70:

günaydıınnnnnnn beybimlerrr :* naaaaaabıyosunuz :KK54:
iğreeençççç bi hafta geçirdim kilo üstüne kilo aldm . ki burda bildirm yaptıktan sonra 3 gün içinde bugunku hedefime ulaşmıştım :( sonra borekler makarnlar pilavlar. ağzıma tukureyım şiştiiiiimmm :(((((( tuvalete de cıktım . ona ragmen artıııı :(

su son 3 gündür yediklerimden sonra bu sabah uyandm karnım aç değil.. Midem bulanmasın falan diye ni kurabıye yedim . kendimi hiç sevmiyorm . çok mutsuzum :(

Back
X