- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Pilateste öğrendiğim hareketlerin bazılarıyla evde yaparken öğrendiğim hareketlerin bazılarını birleştirerek yaptığım egzersizler demekdoğaçlama ne olaki kız..gelmeyeli baya ufkun değişmiş..bak böle yeni şeyleri duyuruyonuz bana sonra telef ediyom kendimi..
Üşütmek mi oluyorha birde 1 günde 1 kilo verdiren bi yöntem buldum bizzat ben kefilim..
aç karnına dondurma yiyin kızlar..alttan üstten veriyo insan..
enemm..ben ozman squat yapim yine..ona yakın bişi olsa gerek..Pilateste öğrendiğim hareketlerin bazılarıyla evde yaparken öğrendiğim hareketlerin bazılarını birleştirerek yaptığım egzersizler demek
ivit..2 gün fenaydım..Üşütmek mi oluyor
Squat ta yapmaya başladım dün akşam.enemm..ben ozman squat yapim yine..ona yakın bişi olsa gerek..
3ivit..2 gün fenaydım..
Squat ta yapmaya başladım dün akşam.
3
Geçmiş olsun canım.
off cokk iyiBen 61,7 ile başladım, şu an 51,5
Haftada bir gün yüzüyorum, 1 gün pilatese gidiyorum, diğer günlerde de bazen evde doğaçlama çalışıyorum
Bende tam olarak onu diyom iste sekerim burayi birakmasanizda ihmal ediyosunuz, bende diyorumki bu kizlar bi haftadir cok yogunlar heralde, günlük 2 sayfa anca ilerliyo diye.bakin simdi gündüz burdan yazisin, aksam watsaptan anlasikdimi canlarimmm
Yarin aksam yola cikiyoruz, dua edin bise kazasiz belasiz dönelim.planlarda bi takim degisiklikler oldu, canim ANKARAmada gitcez, cok heycanliyim,8 sene aradan sonra..
hepinixi öpüyorum, pazartesi bildirim yapamicam, sakin listeden silmeyin beni, oyarim bakkk
KIZ SEN NİE KESTİRDİN MUTFAKTA MERMER BEN İZİN VERMEDİM APART ÖNÜNDE KESTİLER EVE TAŞIDILAR
ben de geldim buraya :))
midemi küçültmeye ve desteğinize ihtiyacım var kızlarr
ha birde 1 günde 1 kilo verdiren bi yöntem buldum bizzat ben kefilim..
tam benlikmişşha birde 1 günde 1 kilo verdiren bi yöntem buldum bizzat ben kefilim..
kızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr
kızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr
evet bir ara 5. takımda kaptan yardımcısıydımhayırlı yolculuklarrr
zaten her yer batık ki ha 1 fazla ha 1 eksik ne fark eder
hoş geldin sen ayda nın takım lideri değil miydin ???? aydaa koş kızz koşşş takım liderin gelmiş bu defa yakalamadı seni
o ne biçim iş kız hasta olunca bir çorba yapanım bile yok doğru taktikler ver walla eşimin pişmemiş soğanlı tarhanasını sana yollarım 3 kilo birden verirsin
hımmm böyle daha da iyiymiş :)))))"seni varya bi yolarım..yediğine yiyeceğine pişman olursun..öle löp löp atarken o koca totonun nasıl eriyeceğini hiç düşünmüyonmu.." demeyi çok isterdim ama burda sistem farklı işliyo canım..biz daha çok: ye mutlaka, sakın yememezlik etme,yiyende ölüyo yemeyende şeklindeki beyanlarımızla kadınların içgüdüsüsel olarak inat etmeye yönlendiren bir yönetim kullanıyoz..
o ne biçim iş kız hasta olunca bir çorba yapanım bile yok doğru taktikler ver walla eşimin pişmemiş soğanlı tarhanasını sana yollarım 3 kilo birden verirsin
"seni varya bi yolarım..yediğine yiyeceğine pişman olursun..öle löp löp atarken o koca totonun nasıl eriyeceğini hiç düşünmüyonmu.." demeyi çok isterdim ama burda sistem farklı işliyo canım..biz daha çok: ye mutlaka, sakın yememezlik etme,yiyende ölüyo yemeyende şeklindeki beyanlarımızla kadınların içgüdüsüsel olarak inat etmeye yönlendiren bir yönetim kullanıyoz..
aaaa ye canım yeee arkana uzun ve geniş araç tabelası yazalım virajlarda sıkıntı çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?