Kalori Arkadaşım

hazır bi kaç kişi varken sabah ne yediğimi yazım bari

sabah 1 bardak süt içtim

başkada bişi yemedim..çünkülüm öğlen arkadaşım börek yapcakmış yemeğe çağırdı ona yer bıraktım...

hayırlı yolculuklarrr

KIZ SEN NİE KESTİRDİN MUTFAKTA MERMER BEN İZİN VERMEDİM APART ÖNÜNDE KESTİLER EVE TAŞIDILAR

zaten her yer batık ki ha 1 fazla ha 1 eksik ne fark eder

ben de geldim buraya :))
midemi küçültmeye ve desteğinize ihtiyacım var kızlarr

hoş geldin sen ayda nın takım lideri değil miydin ???? aydaa koş kızz koşşş takım liderin gelmiş bu defa yakalamadı seni

ha birde 1 günde 1 kilo verdiren bi yöntem buldum bizzat ben kefilim..

aç karnına dondurma yiyin kızlar..alttan üstten veriyo insan..

o ne biçim iş kız hasta olunca bir çorba yapanım bile yok doğru taktikler ver walla eşimin pişmemiş soğanlı tarhanasını sana yollarım 3 kilo birden verirsin

kızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr

sabaha kadar yemezsen metabolizma durur kalorisi düşük şeyler tercih etmelisin vee kaloriyi aştığında spora ağırlık verip dengelemelisin spor aletin varsa vurcan kırbacı

kızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr

"seni varya bi yolarım..yediğine yiyeceğine pişman olursun..öle löp löp atarken o koca totonun nasıl eriyeceğini hiç düşünmüyonmu.." demeyi çok isterdim ama burda sistem farklı işliyo canım..biz daha çok: ye mutlaka, sakın yememezlik etme,yiyende ölüyo yemeyende şeklindeki beyanlarımızla kadınların içgüdüsüsel olarak inat etmeye yönlendiren bir yönetim kullanıyoz..

evet bir ara 5. takımda kaptan yardımcısıydım
o ara cok motiveydim ama şimdi benim motivasyona ihtiyacım var çünkü deli gibi yiyiyorumm

hımmm böyle daha da iyiymiş :)))))
bak ye deyince yasağa karşı hiçç isteğim kalmadı :)))

aaaa ye canım yeee arkana uzun ve geniş araç tabelası yazalım virajlarda sıkıntı çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…