- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
çokk mantıklı gerçektennnn,ben de yapayım,sonradan yemeğe korkarım
Şu callanetics e bi ben sürekli devam edemedim.callanetics yaptım
jillian leslie
ve simdi shaun T'nin t25ini yapıyorum ama 1,5 haftadır ara verdim
İşte geldim burdayımrossseee inanmazsın özledim kız o soluk sıfatını..
hayır hepimiz değil ama çoğumuzları gitti...hepiniz whats uptan mı konusuyorsunuz
rose sende gittinmi watsapa..İşte geldim burdayım
callaneticsin özel yeri var bende,hem yüksek efor sarfetmiyorsun hem de fiziğin cok düzgünleşiyorŞu callanetics e bi ben sürekli devam edemedim.
Onun gerçekten faydasını gördün mü?
Tabiy ki gittim, benim kocam yok ki karışanım edenim yokrose sende gittinmi watsapa..
bak burda ne güzel gün gün yazıyoz..1 sene sonra çıtır olunca açıp bakcaz..eneee leeenn ne azim varmış bende falan dicez..watsap ölemi, telefon değişince hepsi silincek..watsapları büzüşesiceler bırakın orayı yaaa..
sen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibihayır hepimiz değil ama çoğumuzları gitti...arada geliolar ama geyigin tadı yok tabi..ben burdayım..
Kalçayı düzleştiriyormuş diyolla.callaneticsin özel yeri var bende,hem yüksek efor sarfetmiyorsun hem de fiziğin cok düzgünleşiyor
ama benim spora devam etmemin nedeni efor kapasitemi arttırmak,eskiden yapamadıklarımı artık yapabiliyorum
Tabiy ki gittim, benim kocam yok ki karışanım edenim yok
Biz 1,5 yıldır buradayız ama artık aramızda güven duygusu oluştu.sen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibi
neyse sen de buradaysan ben buraya yazarım
ben öyle cok kurallara uyamıyorum,kaslarım dinlensin diye ara veririm,bir de kalça düzleşse de problem değil,squat ile tekrar şişer, spor yapalım yeter ki :))))Kalçayı düzleştiriyormuş diyolla.
Bir de 21 gün ara vermeden yapmak lazımmış etkili olabilmesi için.. İnsanın ruh hali her gün yapmaya elverişli olmuyor ki..
ne güzelBiz 1,5 yıldır buradayız ama artık aramızda güven duygusu oluştu.
sen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibi
neyse sen de buradaysan ben buraya yazarım
ben öyle cok kurallara uyamıyorum,kaslarım dinlensin diye ara veririm,bir de kalça düzleşse de problem değil,squat ile tekrar şişer, spor yapalım yeter ki :))))
Ben 61,7 ile başladım, şu an 51,5ne güzel
sen kaç kilosun kaçtan düştün
Ben 61,7 ile başladım, şu an 51,5
Haftada bir gün yüzüyorum, 1 gün pilatese gidiyorum, diğer günlerde de bazen evde doğaçlama çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?