- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Hayirli yolculuklar, kazasiz belasiz git gel ve tadini cikarBende tam olarak onu diyom iste sekerim burayi birakmasanizda ihmal ediyosunuz, bende diyorumki bu kizlar bi haftadir cok yogunlar heralde, günlük 2 sayfa anca ilerliyo diye.bakin simdi gündüz burdan yazisin, aksam watsaptan anlasikdimi canlarimmm
Yarin aksam yola cikiyoruz, dua edin bise kazasiz belasiz dönelim.planlarda bi takim degisiklikler oldu, canim ANKARAmada gitcez, cok heycanliyim,8 sene aradan sonra..
hepinixi öpüyorum, pazartesi bildirim yapamicam, sakin listeden silmeyin beni, oyarim bakkk
ay bi de listeden silmeyin demiş sankim kilo veriyor gibiBende tam olarak onu diyom iste sekerim burayi birakmasanizda ihmal ediyosunuz, bende diyorumki bu kizlar bi haftadir cok yogunlar heralde, günlük 2 sayfa anca ilerliyo diye.bakin simdi gündüz burdan yazisin, aksam watsaptan anlasikdimi canlarimmm
Yarin aksam yola cikiyoruz, dua edin bise kazasiz belasiz dönelim.planlarda bi takim degisiklikler oldu, canim ANKARAmada gitcez, cok heycanliyim,8 sene aradan sonra..
hepinixi öpüyorum, pazartesi bildirim yapamicam, sakin listeden silmeyin beni, oyarim bakkk
KIZ SEN NİE KESTİRDİN MUTFAKTA MERMER BEN İZİN VERMEDİM APART ÖNÜNDE KESTİLER EVE TAŞIDILARbenim evi görsen inan devede kulak kalır
mutfağımda mermer kestiler düşün gerisini
Günaydınn canımlar :) ben de son 2 haftadır hem çok yogunum hem de vatsapta anında haberdar olmak daha çok işime geliyo. telefondan hata veriyo kk. ıs yerınde de hep açamıyorum.
bebek olmadı kızlar ilk deneme başarısız. taca cıktı ya da ofsayt artık ne derseniz
1 haftadr ınanılmaz şiştim ödemden dun adet oldm ama tam sokulemedı hala tükürük gibi geliyo gıdım gıdım.
hala şiş ve sıkıntılıyım.pazartesi ne halt yicem bilmiyorm:)
sizde neler var neler yok deyin hele :)))
selam..adetin sökülsün istiyosan soğan suyu iç..kist varsa onuda atıyo..bende 30 gün geçti hala olmadım..3 kere kjan testi bilmemkaç kere idrar testi yaptım negatif..kendi başlasın diye bekliyorum..başlayınca soğan suyu içicem..
sistem tıkandı..bi açılsın çalışmalara devam..
benim adetim maşallah cok duzenlıdır. bu ay böyle oldu sadece. şimdi durduk yere içersem de zararı olur diye dusunuyorum
sen bilirsin canım..araştır saraçoğlunun soğan kürü..sadece ödem attırıyor ve rahimi temizliyor..sağlıklı bir bayanın bile senede en az 1 defa yapması öneriliyor..başka bir şeye etkisi yok diye biliyorum..sadece hamileyken içilmiyor..
ben de geldim buraya :))sen bilirsin canım..araştır saraçoğlunun soğan kürü..sadece ödem attırıyor ve rahimi temizliyor..sağlıklı bir bayanın bile senede en az 1 defa yapması öneriliyor..başka bir şeye etkisi yok diye biliyorum..sadece hamileyken içilmiyor..
Hoşgeldin..bu aralar buralar sessiz ama kalan sağlar bizimdir..ben de geldim buraya :))
midemi küçültmeye ve desteğinize ihtiyacım var kızlarr
ben de geldim buraya :))
arbicigaci ben 71 kg ile başladım 58e kadar düştüm ama alıyorum,tartım bozuldu sanırım 62.7yi gördüm geçen gün,gerçi bu sabah 60ı gördüm tartıda...sonuç iştahım açıldı ve kilo almaya başladım,acilen 1000kcal civarı tüketmeye başlamam lazımHoşgeldin..bu aralar buralar sessiz ama kalan sağlar bizimdir..
↑ben de geldim buraya :))
callanetics yaptımSelam kızlar.
Hoşgeldin. Adından anladığım kadarıyla callanetics mi yapıyorsun?
arbicigaci ben 71 kg ile başladım 58e kadar düştüm ama alıyorum,tartım bozuldu sanırım 62.7yi gördüm geçen gün,gerçi bu sabah 60ı gördüm tartıda...sonuç iştahım açıldı ve kilo almaya başladım,acilen 1000kcal civarı tüketmeye başlamam lazım
zamanla alışıyorsun değil mi,çok açım resmen ya
sağol canım :)))↑
çokkk tebrik ederim cnm
nasıl istikrarlı gittin,nasıl motive oldunn,nasıl mideni küçülttün,bize ipuçları verebilir misin
baktım 3 haneli rakamlara doğru gidiyorum internetten araştırmaya başladım..bu kalori sayma yöntemini öğrendim..hemen telefonuma bi kalori sayma programı indirdim.evde bir kaç yıldır bizimle yaşayan ve sadece çamaşır serdiğim koşu bandını kullanmaya başladım..hergün 30 dk yapıyordum bi ara ama bazen günlerce yapamıyorum..bunları herkes yapabilir önemli olan motivasyon..kk. de kalori arkadaşım topiki ile tanıştım..sağolsun ordaki arkadaşların motivesiyle devam edebildim..bırakcam dediğim günler oldu tam o anlarda gereken gazı verdiler
arkadaş misafirimdir..ilgilenin kızlar..
Selam kızlar.
Hoşgeldin. Adından anladığım kadarıyla callanetics mi yapıyorsun?
çokk mantıklı gerçektennnn,ben de yapayım,sonradan yemeğe korkarımolaya matematik olarak bakıyom ben..bünyeden çıkan bünyeye girenden az olcak..fazla kaçırısam koşu bandına (bizimkilerin deyimiyle) vuruyom kırbacı..ilk zamanlar böyle yaptım..sonra koşmak zo geldiğinden yiyemiyosun zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?