Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BANA YORUM BİLE YAPMAMIŞ ROSE
Tskkr ederim cnmmmm eline saglik..bugun regl gunum ama olmadim ona ragmen guzel jilo wermisim
Didem buradabir adet hayırsız özge geldi
nasılsınız kızlar eskilerden kim var![]()
Oha hamile misin?Kizlarr galiba bu son kilo werisimmm 9 ay boyunca..bana hamiş sultan diyinn
![]()
bir adet hayırsız özge geldi
nasılsınız kızlar eskilerden kim var![]()
Kizlarr galiba bu son kilo werisimmm 9 ay boyunca..bana hamiş sultan diyinn
![]()
kız hamilemisin. allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım.Kizlarr galiba bu son kilo werisimmm 9 ay boyunca..bana hamiş sultan diyinn
![]()
Kaç kilosun şu an?KirazHanim
34bta26
didem instagramdan ayarı verdi bana koşa koşa geldim
kalori saymıyorum bugün isveç diyetine başladım ben
ara ara değişik diyet deneyimlerim oldu (mesela 1 ay karatay yaptım) ama istediğim sonucu alamadım bi türlü
şimdi şöyle en az 5 kilo vermem lazım
Ayyy haspam, bide ukalalık taslamış. İki arada bi derede yaptık heralde listeyieline sağlık canım. toplam verilen kiloları düzeltmemişsin. bi de yüzdelerde de yanlışlık var ama olsun acemiliğine veriyorumfark/ geçen haftakki kilo çarpı 100
melekcik rebrikler ne diyelim bu hafta sana
kız hamilemisin. allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım.
Vaayy beeee :) Maşşallah. hayırlı olsun canm.hayırlısıyla kucagına alırsın inşaellahhhKizlarr galiba bu son kilo werisimmm 9 ay boyunca..bana hamiş sultan diyinn
![]()
Oha hamile misin?![]()
Sabah test yaptim ..çift çizgihamile misin? yoksa bugün regl olmadın diye mi böyle düşünüyorsun????
Saol cnm benim, çok tesekkur ederimmmmeline sağlık canım. toplam verilen kiloları düzeltmemişsin. bi de yüzdelerde de yanlışlık var ama olsun acemiliğine veriyorumfark/ geçen haftakki kilo çarpı 100
melekcik rebrikler ne diyelim bu hafta sana
kız hamilemisin. allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım.
Ayyyy ayyyy
Sabah test yaptim ..çift çizgi
Saol cnm benim, çok tesekkur ederimmmm
Ayyyy ayyyy
Bence biz sana hamiş demeyelim, "büyülü bahçe" diyelim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kocana ve kızına söyledin mi?
Kocam wc nin kapisinda bekliyodu zaten, testi sabahin korunde aldi geldi...cok heycanliydi, sanki ilk cocuk...Ayyyy ayyyy
Bence biz sana hamiş demeyelim, "büyülü bahçe" diyelim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kocana ve kızına söyledin mi?
Hamile işte.büyülü bahçe ne kız