- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
grip için izin istesem güler başka zaman böyle doktora gıdıyoruz ya tamam der ıkıncısınde gecmıs olsun der ucuncusunde oldukı bırdaha ıstedık peş peşe ızın hayırdır yapabılecegımız bırsey varmı der ılgınc bır mudurumuz var
öyle tipik samsunluyum daacevaplara bak yaaa tam samsunlu:
geçmiş olsun.. bende geçen hafta bademcikleri şişirdim..10 tane iğne yedim..kıçım kevgire döndü..
olabilir bak hiç düşünmedim bi içimdeki virüsleri aktarayım onasen daha ilginç ol ve suratına şöyle kallavisinden bi hapşur..
öyle tipik samsunluyum daa
iğne mi onun yerine bi dünya ilaç içerdim ama iğne zor yemez benimki
olabilir bak hiç düşünmedim bi içimdeki virüsleri aktarayım ona
geçmiş olsun.. bende geçen hafta bademcikleri şişirdim..10 tane iğne yedim..kıçım kevgire döndü..
Kizlar selammmm
hastamiz wardi 4 gundur sehir disindaydik bu sabah donduk..
coook yorucu, uzucu, aglamakli 4 gun gecirdim, kilom sabit kalmis, bi degisiklik yok..bu arada egerki size gorede bi sorun yoksa ben dogurana kadar burayi birakmak istemiyorum, saglikli beslenip minimum kilo almak istiyorum
Saol cnm tesekkur ederimmmÇok geçmiş olsun Allah şifa versin canmm. Yok canmm kimin için ne sıkıntı olcak. Yaşam koçumuzayda2kilogo sana desteklerini gösterir. tecrubeli neticede
Senin de sağlıklı kilo almanı takip ederizKizlar selammmm
hastamiz wardi 4 gundur sehir disindaydik bu sabah donduk..
coook yorucu, uzucu, aglamakli 4 gun gecirdim, kilom sabit kalmis, bi degisiklik yok..bu arada egerki size gorede bi sorun yoksa ben dogurana kadar burayi birakmak istemiyorum, saglikli beslenip minimum kilo almak istiyorum
kız sen niye ilaç milaç kullanıyosun. ben 2 aydır hiçbi türlü ilaç içmiyorm . niye dikkat etmiyosunnnn
amin canmm. sen maydonoz süt kürünü denedin mi ?Benim tedavi isi Aksadi zaten..klomen kist yaptı doktorum duphaston verdi hormon almaktan biktigim icin ve ne olur ne olmaz diye bende icmedim..adetim 60 günde geldi..tam bitti yumurtlama dönemin deyken bademciklerim sisti multisef iğne kullaniyoken adet bitiminden 15 gün sonra yine adet oldum..anliycan iyice moku cikti bu isin..allahtan tiroitler sapitmamis onlara baktirdim..takilcam böle bi kaç ay..hayırlısı..
Saol cnm tesekkur ederimmm
Nasil ekleniyo kuzum,melek yaaaa. Şuraya hamilelik takvimi ekle de topiğimiz şenlensin.Allah nasib eder de çift çizgiyi görürsem direk onu yapıcam
amin canmm. sen maydonoz süt kürünü denedin mi ?
şimdi sizin tam olarak sıkıntınız ne yumurta döllenmiyor mu. dölleniyor yerleşmiyor mu. yoksa sperm sıkıntısı mı var. gerçi sperm sıkıntısı olsa sen değil eşin tedavi olurdu.denemedim.. ama duydum.. rahim filmi çekildi tüpler temiz diye yapmadım.. yapıım bari onuda
tabii yarıyordur ne de olsaa rte danışmanı oldu yoksa adamı alırlarmıydı kız oralaramelek tabiki burde devam edebilirsin . hamile kalan bırakacak olsaydı ooo senin arkana arbicigaci susu bahar hepsi gidince biz ne yapacaz. hamile kalıp gitmek yok kızlar haaa gelmiim oraya
şimdi sizin tam olarak sıkıntınız ne yumurta döllenmiyor mu. dölleniyor yerleşmiyor mu. yoksa sperm sıkıntısı mı var. gerçi sperm sıkıntısı olsa sen değil eşin tedavi olurdu.
ibrahim saraçoğlunun soğan suyunu o kadar met eden ve hamile kaldım hocam sayenizde diyen kişi varki. denemediysen tavsiye ederim. ibrahim saraçoğlunun dedikleri gerçekten işe yarıyor.
melek tabiki burde devam edebilirsin . hamile kalan bırakacak olsaydı ooo senin arkana arbicigaci susu bahar hepsi gidince biz ne yapacaz. hamile kalıp gitmek yok kızlar haaa gelmiim oraya
şimdi sizin tam olarak sıkıntınız ne yumurta döllenmiyor mu. dölleniyor yerleşmiyor mu. yoksa sperm sıkıntısı mı var. gerçi sperm sıkıntısı olsa sen değil eşin tedavi olurdu.
ibrahim saraçoğlunun soğan suyunu o kadar met eden ve hamile kaldım hocam sayenizde diyen kişi varki. denemediysen tavsiye ederim. ibrahim saraçoğlunun dedikleri gerçekten işe yarıyor.
günaydın kızlar
dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng
sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
öğle
türlü ve yrm kase corba
akşam
tavuksuyu corba 1 kase
hala hastayım yorgunum
sanırım oyle olcak canımyatmazsan zor geçer o.. ter atman lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?