Kalori Arkadaşım

sen daha ilginç ol ve suratına şöyle kallavisinden bi hapşur..

cevaplara bak yaaa tam samsunlu :
öyle tipik samsunluyum daa
geçmiş olsun.. bende geçen hafta bademcikleri şişirdim..10 tane iğne yedim..kıçım kevgire döndü..

iğne mi onun yerine bi dünya ilaç içerdim ama iğne zor yemez benimki
sen daha ilginç ol ve suratına şöyle kallavisinden bi hapşur..
olabilir bak hiç düşünmedim bi içimdeki virüsleri aktarayım ona

öyle tipik samsunluyum daa

iğne mi onun yerine bi dünya ilaç içerdim ama iğne zor yemez benimki

olabilir bak hiç düşünmedim bi içimdeki virüsleri aktarayım ona

oldum valla..eskiden bende öyleydim de alıştım şimdi..tonsilit olmuşum hapla geç iyileşirsin didi..taam didim..

virüs aktarma işini ihmal etme...hasta edincede yapabileceğimiz bişi varmı dersin..

Kizlar selammmm

hastamiz wardi 4 gundur sehir disindaydik bu sabah donduk..

coook yorucu, uzucu, aglamakli 4 gun gecirdim, kilom sabit kalmis, bi degisiklik yok..bu arada egerki size gorede bi sorun yoksa ben dogurana kadar burayi birakmak istemiyorum, saglikli beslenip minimum kilo almak istiyorum

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canmm. Yok canmm kimin için ne sıkıntı olcak. Yaşam koçumuz ayda2kilogo sana desteklerini gösterir. tecrubeli neticede

Senin de sağlıklı kilo almanı takip ederiz

kız sen niye ilaç milaç kullanıyosun. ben 2 aydır hiçbi türlü ilaç içmiyorm . niye dikkat etmiyosunnnn

Benim tedavi isi Aksadi zaten..klomen kist yaptı doktorum duphaston verdi hormon almaktan biktigim icin ve ne olur ne olmaz diye bende icmedim..adetim 60 günde geldi..tam bitti yumurtlama dönemin deyken bademciklerim sisti multisef iğne kullaniyoken adet bitiminden 15 gün sonra yine adet oldum..anliycan iyice moku cikti bu isin..allahtan tiroitler sapitmamis onlara baktirdim..takilcam böle bi kaç ay..hayırlısı..

amin canmm. sen maydonoz süt kürünü denedin mi ?

melek tabiki burde devam edebilirsin . hamile kalan bırakacak olsaydı ooo senin arkana arbicigaci susu bahar hepsi gidince biz ne yapacaz. hamile kalıp gitmek yok kızlar haaa gelmiim oraya

denemedim.. ama duydum.. rahim filmi çekildi tüpler temiz diye yapmadım.. yapıım bari onuda
şimdi sizin tam olarak sıkıntınız ne yumurta döllenmiyor mu. dölleniyor yerleşmiyor mu. yoksa sperm sıkıntısı mı var. gerçi sperm sıkıntısı olsa sen değil eşin tedavi olurdu.

ibrahim saraçoğlunun soğan suyunu o kadar met eden ve hamile kaldım hocam sayenizde diyen kişi varki. denemediysen tavsiye ederim. ibrahim saraçoğlunun dedikleri gerçekten işe yarıyor.

tabii yarıyordur ne de olsaa rte danışmanı oldu yoksa adamı alırlarmıydı kız oralara

saraçoğlunu tek geçerim..bir kaç sene önce 5 doktora dolaştım kimi parça alcam dedi, kimi polikistikover dedi(1 ay sonra başka doktor öle değil dedi), en sonunda yıldım bitkisel tedavi araştırdım o zaman öğrendim..kistlerimi soğan kürüyle attım...kesinlikle işe yarıyor..o zamandan beri kistim yoktu.. bu klomenden sonra oldu tekrar..yine yaptım hemen soğan kürü ama önceki gibi sökülmedi..doktorada gitmedim bakmaya..ne hali varsa görsün didim..sıkıldım..
benim yumurtlama sorunum var..klomenle ilk denemede tek dozla 1, ikinci denemede 2 dozla bile 2 yumurtam olduydu..onun içinde incir kürünü yapcaktım ilaç alıyom diye yapmadım.. bu boşlukta yaparım belki..

günaydın kızlar

dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng

sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
öğle
türlü ve yrm kase corba

akşam
tavuksuyu corba 1 kase

hala hastayım yorgunum

Günaydın kızlar.. dünkü tüketimim
sabah 1 bardak süt
öğlen:3 tane dolma,üstüne yoğurt ve baharat
akşam: bir koca tabak yoğurtlu deniz börülcesi
yanında 1 ızgara köfte
1 tavuk şiş
1 dilim kepek ekmeği
1 yeşil çay
gece yatarken:4 yk yoğurda 1 tk pul biber ve yarım limon sıkıp içtim..
bide 45 dk. koşu bandında tempolu yürüyüşle 300 kal yaktım..ve günü 1000 cal. civarı kapattım..

yatmazsan zor geçer o.. ter atman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…