Yaaaaaa nedesemki bikemedim simdinası bi duygu anlatsana, kızgın kumlardan serin sulara atlarkene dondurma yiyip üstüne bide buz gibi limonata içmenin verdiği keyifle birlikte içindeki tüm kötülüklerin içden gelimsel dışa vurumsal olması gibi bişimi..
aminnnn... dua et kız bizede..Hamilelerin duası kabul olurmuş..
Tabikide dualarimdasin caniiiiiimmmmmmmm, hissediyorum, yakindacolcak insallahhhhhaminnnn... dua et kız bizede..Hamilelerin duası kabul olurmuş..
yine bilimsel bi açıklama:
Septemberde kayip watsap kesmedide ikisi baska bi gruomu kurdu yoksa34bta26 nerdesiinnnnnnnn
Yaaaaaa nedesemki bikemedim simdi
Tabikide dualarimdasin caniiiiiimmmmmmmm, hissediyorum, yakindacolcak insallahhhhh
Septemberde kayip watsap kesmedide ikisi baska bi gruomu kurdu yoksa
Yaa ben gercekten sinokiyide cok merak ediyorum, nedenbi ugrayip haber wermiyokiiiiii...lolada yok, sinokide yok..yapar valla bunlar
bu seneki tatilimiz çok geç temmuzda tatile çıkmaya alışmış bünye ondan sebep birazda koca kışın yorgunluğu var üzerimdekız hala düşükmü, kaç gün oldu be..çık dolan azcık, hareketli müzik aç..olmadı birini döv rahatla..
loladan haberim yok ama sinoki daha gelmeyecekYaa ben gercekten sinokiyide cok merak ediyorum, nedenbi ugrayip haber wermiyokiiiiii...
Yaparlar kiz yaparlarBizi burda birakip watsapa gidenden herseyi beklerim ben
haklısın..zamanı gelince beklenti oluşuyo.. hafta sonu kaçamak yap ara tatil dicem ama ramazanda geliyo.. ben böle çok bunalıp canım tatil çekince bi önceki senenin tatil fotolarına bakıyom..iyi geliyobu seneki tatilimiz çok geç temmuzda tatile çıkmaya alışmış bünye ondan sebep birazda koca kışın yorgunluğu var üzerimde
loladan haberim yok ama sinoki daha gelmeyecek
bilgilerinize arz ederim
niyekinekızdı bize
bi konuda alınganlık yaptı bende çok içinde deildim pek anlamadım ama belki gelir yine yaaniyekine
ohhhh bende öğlen yemeği çok ağır die gittim malzeme aldım marketten çoban salata yaptım yanına ekmek ayran kayısı
sen içinde değilsen konunun bende içinde değilimdir o zamanbi konuda alınganlık yaptı bende çok içinde deildim pek anlamadım ama belki gelir yine yaa
vuhhuuu..sen bi harikasın dostuuumm
gelsin yaaaa... boşverelim alınganlığı kırgınlığı.. gazımızı burda atcaz tabi, olcak o kadar..reelde milletimi yolalım..dio arbicigaci de..bi konuda alınganlık yaptı bende çok içinde deildim pek anlamadım ama belki gelir yine yaa
musakka dedin dimi.. hani şu misss gibi patlıcanın içine, kıymanın homojen bir şekilde dağıtılmasıyla yapılan ve yanında yoğurt ile sunumu tamamlanan lezzet patlamasından bahsediyonohhhh bende öğlen yemeği çok ağır die gittim malzeme aldım marketten çoban salata yaptım yanına ekmek ayran kayısı
çok içim rahat bugün evdede musakka var sende hiç sevmezsin ayda hihihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?