Kalori Arkadaşım

Yaaaaaa nedesemki bikemedim simdi
aminnnn... dua et kız bizede..Hamilelerin duası kabul olurmuş..
aminnnn... dua et kız bizede..Hamilelerin duası kabul olurmuş..
Tabikide dualarimdasin caniiiiiimmmmmmmm, hissediyorum, yakindacolcak insallahhhhh
yine bilimsel bi açıklama :

bu seneki tatilimiz çok geç temmuzda tatile çıkmaya alışmış bünye ondan sebep birazda koca kışın yorgunluğu var üzerimde
haklısın..zamanı gelince beklenti oluşuyo.. hafta sonu kaçamak yap ara tatil dicem ama ramazanda geliyo.. ben böle çok bunalıp canım tatil çekince bi önceki senenin tatil fotolarına bakıyom..iyi geliyo

buradayım kızlar geldiiimmmm

bu hafta çok yoğundumm çünküm yalnızım ve üzerine eğitim planlamışlar eğitim öncesi yokluğumu planladım eğitim sonrası da biriken işleri toparlamaya çalışıyorum

iyiyim kilo veremiyorum evi barkı kıçı başı dağıttım toparlayamıyorum ne kendimi ne de evi kilo olarak olduğum yerde sayıyorum evde tam düzene girip halılarımı seremediğim için spor yapamıyorum tam düzene giremiyorum çünküm ha bire bişey çıkıyor bi usta geliyor toz yapıp gidiyor ustaları görünce şeytan görmüşe dönüyorum '' hııı geldiniz mi toz çöp yapacak mısınız etrafı fazla kirletmeyin '' modundayım bunu bir tık üstü elimde terlik saçlar diken diken ustalara orayı daha yeni temizledim çabuk temizle öyle git diye bağıran bir bta olacak

sizler nasılsınız buraya yazmayı özlemişim yaaa

bi konuda alınganlık yaptı bende çok içinde deildim pek anlamadım ama belki gelir yine yaa
gelsin yaaaa... boşverelim alınganlığı kırgınlığı.. gazımızı burda atcaz tabi, olcak o kadar..reelde milletimi yolalım..dio arbicigaci de..

m
ohhhh bende öğlen yemeği çok ağır die gittim malzeme aldım marketten çoban salata yaptım yanına ekmek ayran kayısı
çok içim rahat bugün evdede musakka var sende hiç sevmezsin ayda hihihihihi
musakka dedin dimi.. hani şu misss gibi patlıcanın içine, kıymanın homojen bir şekilde dağıtılmasıyla yapılan ve yanında yoğurt ile sunumu tamamlanan lezzet patlamasından bahsediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…