gelsin yaaaa... boşverelim alınganlığı kırgınlığı.. gazımızı burda atcaz tabi, olcak o kadar..reelde milletimi yolalım..dio arbicigaci de..
Hangisi giz.. Petrol varda bizmi iştik.. Dediğimisüleyman demirelin söylediği şey geldi aklıma:
Bu ustalar bayan olsa bile olmaz iste.. Adam bilmiyoki temizlemesi ne zor
yedim kız kebabı kaçarmı kaçmaz ama kaçması gerekdi demek istedim. üstüne de kola çekirdek bi de makarna vardı yimekde. bi tabakda makarna
Vuhhhuuu...kız böle devam etceksen profil mesajına ediyorum değil,şişiyorum yazyedim kız kebabı kaçarmı kaçmaz ama kaçması gerekdi demek istedim. üstüne de kola çekirdek bi de makarna vardı yimekde. bi tabakda makarna
Hay ben bu klavyenin aklına tukureyim..Vuhhhuuu...kız böle devam etceksen profil mesajına ediyorum değil,şişiyorum yaz
Hangisi giz.. Petrol varda bizmi iştik.. Dediğimi
gunaydın canmmmm :)Günayyyyyyddddddıııınnnnnnn
aydaaaaaaaa orofil resmine bayildimmmmmmm
Yok yok dur ozelden yazayim.
Kız sen çok bakma benim profil resmine hamilesin allah korusun mazallahGünayyyyyyddddddıııınnnnnnn
aydaaaaaaaa orofil resmine bayildimmmmmmm
Cocuk cirkin olursa sorumlusu sensinn bak ona gore,, hrm senin ne slip weremedigin war kiz boyle killi adamlarlaKız sen çok bakma benim profil resmine hamilesin allah korusun mazallah
Bana bildiriyorsun canım.güüünnnaaaayyydıııııınnnn...
bildirimi kime bildiriyoz kızlar..çok pis bildiresim var..
KIZ SEN NEYİN BİLDİRİMİNİ YAPION ALLAH AŞKINAGunaydin canlarrr bildirimimi yaptimmm opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?