Kalori Arkadaşım

hoşgeldin.. valla ne yalan söliim benimde kafamda tam olarak öle bi manzara vardı.. tamirat işleri zor.. bende de olacak yakında benzer bi telaş..

hoşgeldin.. valla ne yalan söliim benimde kafamda tam olarak öle bi manzara vardı.. tamirat işleri zor.. bende de olacak yakında benzer bi telaş..

artık ustalarda benden bıktı terlik giyin çöpleri bu torbaya doldurun toz olacaksa süpürge getiriyim o kovayı almayın bunu alın onu orada kesmeyin

artık ustalarda benden bıktı terlik giyin çöpleri bu torbaya doldurun toz olacaksa süpürge getiriyim o kovayı almayın bunu alın onu orada kesmeyin
alışkındır onlar.. yazık kız adamlarada .. evd karının tribi, işte müsterinin tribi..

kaçar mı hiç kaçar mı hiç kaçar mı kaçar mı kaçar mı söyleeee
bir rüya ömür boyu sürer mi sürer mi sürer mi böyle
kaçar tabi kaçar elbet ben diyetteysem kaçması gerek

yazık olmuş caaanım kebaba.. o kebaba yüz çeviripte çiğdem yemiyon dimi gerçekten..

alışkındır onlar.. yazık kız adamlarada .. evd karının tribi, işte müsterinin tribi..

ilk zamanlar böyle değildim asıl olsa toplu temizlik yapılacak rahat çalışsınlar biran önce gitsinler derdindeydim ama artık gına geldi her hafta biri kapıda akşam eve dönmemizi bekliyor 1 saat bişilerle uğraşıp ortalaığı batırıp çekip gidiyor sonra zavallı ben topla sil süpür uğraş dur

bu akşam yemeği eşim hazırlayacakmış kesin aç kaldım ne yapacağını da söylemedi en son mutfağa girdiğinde tarhana yapmıştı ve çorbanın içinde kocaman dipdiri soğanlar yüzüyordu

bu akşam yemeği eşim hazırlayacakmış kesin aç kaldım ne yapacağını da söylemedi en son mutfağa girdiğinde tarhana yapmıştı ve çorbanın içinde kocaman dipdiri soğanlar yüzüyordu
olsun seninki yine girio
benmki mutfağa anca meyve doğramaya girer

hoşgeldiniz şekerler nerelerdeydiniz
canım hala mı bıtmedı tadılatın

olsun seninki yine girio
benmki mutfağa anca meyve doğramaya girer

kırk yılda bir girdi onda da çorbayı mındar etti

hoşgeldiniz şekerler nerelerdeydiniz
canım hala mı bıtmedı tadılatın

aslında bitti ama biz yerleştikçe ufak tefek şeyler çıkıyor o zamanda çağır ustayı gelsin falan derken hopp tam anlamıyla yerleşemiyoruz

Bu ustalar bayan olsa bile olmaz iste.. Adam bilmiyoki temizlemesi ne zor

Allahima çok şükür benim Kocacim benden güzel yemek yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…