- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
buradayım kızlar geldiiimmmm
bu hafta çok yoğundumm çünküm yalnızım ve üzerine eğitim planlamışlar eğitim öncesi yokluğumu planladım eğitim sonrası da biriken işleri toparlamaya çalışıyorum
iyiyim kilo veremiyorum evi barkı kıçı başı dağıttım toparlayamıyorum ne kendimi ne de evi kilo olarak olduğum yerde sayıyorum evde tam düzene girip halılarımı seremediğim için spor yapamıyorum tam düzene giremiyorum çünküm ha bire bişey çıkıyor bi usta geliyor toz yapıp gidiyor ustaları görünce şeytan görmüşe dönüyorum '' hııı geldiniz mi toz çöp yapacak mısınız etrafı fazla kirletmeyin '' modundayım bunu bir tık üstü elimde terlik saçlar diken diken ustalara orayı daha yeni temizledim çabuk temizle öyle git diye bağıran bir bta olacak
sizler nasılsınız buraya yazmayı özlemişim yaaa
kız nettin kız aramızda hamile var ayolm
musakka dedin dimi.. hani şu misss gibi patlıcanın içine, kıymanın homojen bir şekilde dağıtılmasıyla yapılan ve yanında yoğurt ile sunumu tamamlanan lezzet patlamasından bahsediyon
bi daha düşün derimsen içinde değilsen konunun bende içinde değilimdir o zaman
kız nettin kız aramızda hamile var ayol
hoşgeldin.. valla ne yalan söliim benimde kafamda tam olarak öle bi manzara vardı.. tamirat işleri zor.. bende de olacak yakında benzer bi telaş..
cacık bol dereotlu ımmmmm aydaaaaam
musakka dedin dimi.. hani şu misss gibi patlıcanın içine, kıymanın homojen bir şekilde dağıtılmasıyla yapılan ve yanında yoğurt ile sunumu tamamlanan lezzet patlamasından bahsediyon
artık ustalarda benden bıktı terlik giyin çöpleri bu torbaya doldurun toz olacaksa süpürge getiriyim o kovayı almayın bunu alın onu orada kesmeyin
kaçar mı hiç kaçar mı hiç kaçar mı kaçar mı kaçar mı söyleeeeohhh...öğlende götürmüşün kaşarlı mevsim kebabını
kaçar mı hiç kaçar mı hiç kaçar mı kaçar mı kaçar mı söyleeee
bir rüya ömür boyu sürer mi sürer mi sürer mi böyle
kaçar tabi kaçar elbet ben diyetteysem kaçması gerek
alışkındır onlar.. yazık kız adamlarada .. evd karının tribi, işte müsterinin tribi..
Merhabaaaaaaaaa
bu akşam yemeği eşim hazırlayacakmış kesin aç kaldım ne yapacağını da söylemedi en son mutfağa girdiğinde tarhana yapmıştı ve çorbanın içinde kocaman dipdiri soğanlar yüzüyordu
Merhabaaaaaaaaa
hoşgeldiniz şekerler nerelerdeydinizilk zamanlar böyle değildim asıl olsa toplu temizlik yapılacak rahat çalışsınlar biran önce gitsinler derdindeydim ama artık gına geldi her hafta biri kapıda akşam eve dönmemizi bekliyor 1 saat bişilerle uğraşıp ortalaığı batırıp çekip gidiyor sonra zavallı ben topla sil süpür uğraş dur
olsun seninki yine girio
benmki mutfağa anca meyve doğramaya girer
hoşgeldiniz şekerler nerelerdeydiniz
canım hala mı bıtmedı tadılatın
ilk zamanlar böyle değildim asıl olsa toplu temizlik yapılacak rahat çalışsınlar biran önce gitsinler derdindeydim ama artık gına geldi her hafta biri kapıda akşam eve dönmemizi bekliyor 1 saat bişilerle uğraşıp ortalaığı batırıp çekip gidiyor sonra zavallı ben topla sil süpür uğraş dur
bu akşam yemeği eşim hazırlayacakmış kesin aç kaldım ne yapacağını da söylemedi en son mutfağa girdiğinde tarhana yapmıştı ve çorbanın içinde kocaman dipdiri soğanlar yüzüyordu
nerdesin kizz.. Didim bu acaba alıp başını adalarami gitti..Merhabaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?