Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlarr :)
Sabah = 1 su bardağı ılık su + 1 bardak beşibiryer de bitki çayı+ kibrit kutusu kadar süzme peynir + 1 küçük dilim tava böreği azıcık yağlı :1: + 4 adet siyah zeytim + 4 tane yer fıstığı + 2 adet haşlanmış yumurta :17: Çok şeymi yemişim ne :8::16::1::1:

Tskler kizlar yavas yavas iyilesiyo kizim. Birazdan kahvaltimi yapcam. Henuz tartilmadim 88bucukdum dün simdi kacim acaba :) aslinda hergun tartilma taraftari degilimde dayanamiyo insan. Bugunki menumu soyle hazirlamayi dusunuyorum.
Sabah: yumurta.peynir.salatalik.yesillik.2dilim salam.
Ara:meyve
Oglen:rendelenmis havuclu yogurt. 1biber dolmasi
Ara:kuru meyvelerden kaysi veya elma yine. Veya bir avuc findik
Aksam: salata . Bikac kofte

Ben ekmegi tamamen kestim kizlar. Ekmekli hicbisekilde kilo verecegime inanmiyorum. Benim bünyeme ters geliyor.

Kizlar tartildim tam 88.0 olmusum. Vee adet olmusum yeni farkettim:) simdi kilo vermem yavaslarmi acaba. Bilgisi olan varmi

Tskler kizlar yavas yavas iyilesiyo kizim. Birazdan kahvaltimi yapcam. Henuz tartilmadim 88bucukdum dün simdi kacim acaba :) aslinda hergun tartilma taraftari degilimde dayanamiyo insan. Bugunki menumu soyle hazirlamayi dusunuyorum.
Sabah: yumurta.peynir.salatalik.yesillik.2dilim salam.
Ara:meyve
Oglen:rendelenmis havuclu yogurt. 1biber dolmasi
Ara:kuru meyvelerden kaysi veya elma yine. Veya bir avuc findik
Aksam: salata . Bikac kofte

Ben ekmegi tamamen kestim kizlar. Ekmekli hicbisekilde kilo verecegime inanmiyorum. Benim bünyeme ters geliyor.

canımm senin adına çok sevindim . 88 kilo oldun hee ayy ne güzel benimde 700 gramım kaldı sonra gelsin 87 ler :D :1::1:
Her sabah tartılmayı ben çok seviyorum gram alsamda gram versemde ona göre kendimi ayarlıyorum. :1::1::1:
Buğday ekmeği kahvaltıda tüketiyorum. Beyaz ekmek bende tüketmiyorum. :8::8:
Kahvaltıda ekmeksiz ben dayanamam :43:

Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım:16:

Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar

Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 havuç

Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 fincan latte

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum :8::21::32::62::64::122::91:

Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım:16:

Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar

Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 havuç

Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği

Ara Öğün= 1 fincan latte

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum :8::21::32::62::64::122::91:

Canım günaydın. :16::16:

Canım kilo vermene çok sevindim bende sabah akşam tartılıyorum zayıflamasan bile eski kilomdan sonra bu rakamları görmek mutlu

ediyo:16: inanıyorum incecik olcaz yavaş yavaş gidecek yağlar:46:

kızlar bugünde bitti bünyem alıştı biraz sanırım bu akşam canım bir şey çekmedi yemek için:9: canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah miniğimiz:43:bu arada kızlar evlisin değil mi demişsiniz evli değilim nasip bakalım ....

Canım kilo vermene çok sevindim bende sabah akşam tartılıyorum zayıflamasan bile eski kilomdan sonra bu rakamları görmek mutlu

ediyo:16: inanıyorum incecik olcaz yavaş yavaş gidecek yağlar:46:
Bende inanıyorum canım.

Ben hep 86 ya kadar inerdim sonra dayanamayıp eskisi gibi beslenirdim ve tekrar kilo alırdım beni 86 dan sonrası asıl heyecanlandıracak inş. :)

günaydın kızlar

bende bugünkü menümü yazayım size sabah; kalkar kalkmaz elma sirkeli limonlu suyumu içtim birazdan kahvaltı yapacam kahvaltı da 2 dilim kepek ekmeği üzerine lor peyniri dometes biber yiyecem.ara öğünde 1 bardak zencefilli limon içeceğim.öğlen kerevizli havuçlu yemek yanına 1 kase yoğurt ara öğünde 3 tane kuru kayısı muhakkak yiyorum fazla acıkmıyorum bu sayede hazmı da kolaylaştırıyor hemde:1: akşam genelde çorba salata ya da çorba yoğurt yiyorum.en sonda meyve ve bitki çayı içiyorum daha ne olsun:1:

Slm kizlar bende aksam icin koftelerimi hazirladim. Esim gelince kizartirim yanina corba yapdim. Azicik yer icerim. Icimde cok fena bir hirs var anlayamadigim.hayirlisii

Slm kizlar bende aksam icin koftelerimi hazirladim. Esim gelince kizartirim yanina corba yapdim. Azicik yer icerim. Icimde cok fena bir hirs var anlayamadigim.hayirlisii

a.selam cnm. Köfte mi ? mmmm bayılırım köfteye :52::56::56:
:53:içindeki hırs zayıflama hırsımı başka bişiyimi canm :26:

a.selam cnm:16:
Biri köftemi dedi :56::52:
Bayılır köfteye mmmmm olsada yesem:56: (şişsem):1:
içindeki hırs zayıflama hırsımı?:26:

kızla napıyosunuz nasıl gidiyor diyet ben bugünlerde şiştim moralim bozuldu çikolata krizlerim tuttu amaaan kız olmak zor:14:

Back
X