- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler kizlar yavas yavas iyilesiyo kizim. Birazdan kahvaltimi yapcam. Henuz tartilmadim 88bucukdum dün simdi kacim acaba :) aslinda hergun tartilma taraftari degilimde dayanamiyo insan. Bugunki menumu soyle hazirlamayi dusunuyorum.
Sabah: yumurta.peynir.salatalik.yesillik.2dilim salam.
Ara:meyve
Oglen:rendelenmis havuclu yogurt. 1biber dolmasi
Ara:kuru meyvelerden kaysi veya elma yine. Veya bir avuc findik
Aksam: salata . Bikac kofte
Ben ekmegi tamamen kestim kizlar. Ekmekli hicbisekilde kilo verecegime inanmiyorum. Benim bünyeme ters geliyor.
Günaydın dünyanın en tatlı geçici pofudukları nasılsınız bugün bakalım![]()
Ben dün menümü paylaşımı yapamadım şimdi yazayım canlar
Sabah= 1 haşlanmış yumurta +1 çay kaşığı labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 3 yeşil zeytin+ yarım salatalık+1 dilim kepekli ekmek+ şekersiz çay
Ara Öğün= 1 havuç
Öğle= 1 kase lahana çorbası+ 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği+ çeyrek kepek ekmeği
Ara Öğün= 1 fincan latte
Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli
Sabah ve akşam 1 mil leslie yaptım lesliden sonra 15 dk da basen çalışıyorum:122:
![]()
kızlar bugünde bitti bünyem alıştı biraz sanırım bu akşam canım bir şey çekmedi yemek içincanım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah miniğimiz
bu arada kızlar evlisin değil mi demişsiniz evli değilim nasip bakalım ....
Bende inanıyorum canım.Canım kilo vermene çok sevindim bende sabah akşam tartılıyorum zayıflamasan bile eski kilomdan sonra bu rakamları görmek mutlu
ediyoinanıyorum incecik olcaz yavaş yavaş gidecek yağlar
![]()
melekcim cnm napıyon![]()
Ders çalışıyodum canım sonrada kalkıp kendime yemek hazırladım yedim şimdi yine oturuyom derse hep aynı kısır döngü yani![]()
sen napıyon?
Slm kizlar bende aksam icin koftelerimi hazirladim. Esim gelince kizartirim yanina corba yapdim. Azicik yer icerim. Icimde cok fena bir hirs var anlayamadigim.hayirlisii
Slm kizlar bende aksam icin koftelerimi hazirladim. Esim gelince kizartirim yanina corba yapdim. Azicik yer icerim. Icimde cok fena bir hirs var anlayamadigim.hayirlisii