- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
kızla napıyosunuz nasıl gidiyor diyet ben bugünlerde şiştim moralim bozuldu çikolata krizlerim tuttu amaaan kız olmak zor![]()
oyşş kıyamam ben arkadaşıma :2::2: Hiç moralini bozma canım tatlınıda ye bir güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızla napıyosunuz nasıl gidiyor diyet ben bugünlerde şiştim moralim bozuldu çikolata krizlerim tuttu amaaan kız olmak zor![]()
oyşş kıyamam ben arkadaşıma :2::2: Hiç moralini bozma canım tatlınıda ye bir güzeldiyetini bozmamış gibi aynen devam et sakın bırakma kendini.
![]()
ay ne güzel olmuş.Azmin zaferi!!!!
Eki Görüntüle 926404
Cimcimeeeeee bizde böyle olcaz kiiiiiiiiiii :82::82::82:
Gunaydin canim. Bence sorun yapma ta kac kilolardan dusmussun ona sukur demekki duraklama asamasinda . Bende cok fena adet oluyorum karnim küp gibi sismis bu sabah. Birazdan bugunku menumu dusunup yazarim.
Doğru öylüyorsun canımda işte insan hep daha fazlasını istiyor.![]()
![]()
canım sakın üzülme tamam mı bende senin gibiyim gram gram veriyorum ama sonuçta gidiyo sen çok iyi gidiyorsun 1 ay sonra bak 4-5
kilo gitmiş olacak olmasa leslie yapıyorsun sıkılaşma toparlanma elbet olur
3 mil leslie yaptım dün akşamda 10 tanede mekik çektim. Hiç bu kadar devam etmemiştim. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bugün sitede rozetimide aldım hedef 10. kilodaki rozette inş..
az yiyorum aslında ama kilo vermem baya azaldı sanırım vucudum aç kalmayı benimsedi![]()
3 mil leslie yaptım dün akşamda 10 tanede mekik çektim. Hiç bu kadar devam etmemiştim. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bugün sitede rozetimide aldım hedef 10. kilodaki rozette inş..
az yiyorum aslında ama kilo vermem baya azaldı sanırım vucudum aç kalmayı benimsedi![]()
Evet kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta =82.4
Bu hafta=80.5![]()
Günaydın kızlar
Dün eminönüne gittim işlerim vardı gitmişken bir balık ekmek yiyeyim dedimoraya gidip de balık ekmek yemeden gelinir mi?
üzerine orta şekerli bir türk kahvesi yanında 3 küçük lokum 1 de küçük bardak çay içtim 3 gündür siyah çay içmiyordum bitki çayı içiyordum hep çünkü siyah çayı şekersiz içemiyorum bende 1 küp şekeri ortadan ikiye böldüm yarısını attım çayaneyse bunları yaptım diye akşam 7 de küçük bir elma yedim ve bitki çayı içtim sadece cezalandırdım kendimi sen yiyeceğini yedin dedim
tartıda hemen fark etti kilom sabah tartıldım 66.200 çıktım sen misin yiyen böyle olur işte ama bozmak yok yola devam 2 kilo 600 gram vermişim 4 günde
pazartesiye kadar inşallah 3.500 kiloya düşebilirimarkadaşlar tartı günü dediği için tartıldım bugün yoksa daha bir hafta olmadı benim pazartesiden pazartesiye tartılmayı düşünüyordum ben......
maşallah canım
Geçen hafta: 90.5
Bu hafta:88.80
Koskocaman 1 haftada 1.7 kg vermişim maşallah
Melekciğim sen benden 200 gram fazla vermişsin çabuk geri al![]()