Kalori Arkadaşım

kızla napıyosunuz nasıl gidiyor diyet ben bugünlerde şiştim moralim bozuldu çikolata krizlerim tuttu amaaan kız olmak zor:14:

oyşş kıyamam ben arkadaşıma :2::2: Hiç moralini bozma canım tatlınıda ye bir güzel :34: diyetini bozmamış gibi aynen devam et sakın bırakma kendini. :30::30:

oyşş kıyamam ben arkadaşıma :2::2: Hiç moralini bozma canım tatlınıda ye bir güzel :34: diyetini bozmamış gibi aynen devam et sakın bırakma kendini. :30::30:

canım yiyorm artık ne yapayım akşam 5 mil yaparım telefi etmeye çalışıyorum diye düşünüyorum artık:53:

İyi akşamlarr herkeslereee:3::3:

Menümü paylaşıyım:32:

Sabah= 1 çay kaşığı kadar labne + 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı + 2 yeşil zeytin+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 çay kaşığı keten tohumu+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane kivi

Öğle=1 porsiyon Omletli tavuk patates

Ara Öğün= 1 tane limonlu maden suyu

Akşam=1 havuç

İşte bu kadar sizde ne var ne yok:16:

Azmin zaferi!!!!
$1538757_505366252912455_448820788_n.webp

Gunaydin canim. Bence sorun yapma ta kac kilolardan dusmussun ona sukur demekki duraklama asamasinda . Bende cok fena adet oluyorum karnim küp gibi sismis bu sabah. Birazdan bugunku menumu dusunup yazarim.

Günaydın hanımlarrrrrrrr:16::16:

Bugün tartı günümüz hazır mısınız????:52::52:

Gunaydin canim. Bence sorun yapma ta kac kilolardan dusmussun ona sukur demekki duraklama asamasinda . Bende cok fena adet oluyorum karnim küp gibi sismis bu sabah. Birazdan bugunku menumu dusunup yazarim.

Doğru öylüyorsun canımda işte insan hep daha fazlasını istiyor. :43:
:14::14:

Doğru öylüyorsun canımda işte insan hep daha fazlasını istiyor. :43:
:14::14:

canım sakın üzülme tamam mı bende senin gibiyim gram gram veriyorum ama sonuçta gidiyo sen çok iyi gidiyorsun 1 ay sonra bak 4-5

kilo gitmiş olacak olmasa leslie yapıyorsun sıkılaşma toparlanma elbet olur

canım sakın üzülme tamam mı bende senin gibiyim gram gram veriyorum ama sonuçta gidiyo sen çok iyi gidiyorsun 1 ay sonra bak 4-5

kilo gitmiş olacak olmasa leslie yapıyorsun sıkılaşma toparlanma elbet olur

3 mil leslie yaptım dün akşamda 10 tanede mekik çektim. Hiç bu kadar devam etmemiştim. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bugün sitede rozetimide aldım hedef 10. kilodaki rozette inş.. :32::32::8::8::8::8:

az yiyorum aslında ama kilo vermem baya azaldı sanırım vucudum aç kalmayı benimsedi :1:

3 mil leslie yaptım dün akşamda 10 tanede mekik çektim. Hiç bu kadar devam etmemiştim. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bugün sitede rozetimide aldım hedef 10. kilodaki rozette inş.. :32::32::8::8::8::8:

az yiyorum aslında ama kilo vermem baya azaldı sanırım vucudum aç kalmayı benimsedi :1:

Canım az yemekten vaz geçme benim de 2-3 gün aynı kaldı sonra düşmeye başladı olur arada öyle:34:

canım az yemekten vazgeçme benimde 2-3 gün durduğu oluyordu sonra vermeye devam ediyorum:34::34:

Günaydın kızlar

Dün eminönüne gittim işlerim vardı gitmişken bir balık ekmek yiyeyim dedim:1:oraya gidip de balık ekmek yemeden gelinir mi? :52:
üzerine orta şekerli bir türk kahvesi yanında 3 küçük lokum 1 de küçük bardak çay içtim 3 gündür siyah çay içmiyordum bitki çayı içiyordum hep çünkü siyah çayı şekersiz içemiyorum bende 1 küp şekeri ortadan ikiye böldüm yarısını attım çaya:52:neyse bunları yaptım diye akşam 7 de küçük bir elma yedim ve bitki çayı içtim sadece cezalandırdım kendimi sen yiyeceğini yedin dedim:52:tartıda hemen fark etti kilom sabah tartıldım 66.200 çıktım sen misin yiyen böyle olur işte ama bozmak yok yola devam 2 kilo 600 gram vermişim 4 günde :52:
pazartesiye kadar inşallah 3.500 kiloya düşebilirim:43: arkadaşlar tartı günü dediği için tartıldım bugün yoksa daha bir hafta olmadı benim pazartesiden pazartesiye tartılmayı düşünüyordum ben......

Günaydın kızlar

Dün eminönüne gittim işlerim vardı gitmişken bir balık ekmek yiyeyim dedim:1:oraya gidip de balık ekmek yemeden gelinir mi? :52:
üzerine orta şekerli bir türk kahvesi yanında 3 küçük lokum 1 de küçük bardak çay içtim 3 gündür siyah çay içmiyordum bitki çayı içiyordum hep çünkü siyah çayı şekersiz içemiyorum bende 1 küp şekeri ortadan ikiye böldüm yarısını attım çaya:52:neyse bunları yaptım diye akşam 7 de küçük bir elma yedim ve bitki çayı içtim sadece cezalandırdım kendimi sen yiyeceğini yedin dedim:52:tartıda hemen fark etti kilom sabah tartıldım 66.200 çıktım sen misin yiyen böyle olur işte ama bozmak yok yola devam 2 kilo 600 gram vermişim 4 günde :52:
pazartesiye kadar inşallah 3.500 kiloya düşebilirim:43: arkadaşlar tartı günü dediği için tartıldım bugün yoksa daha bir hafta olmadı benim pazartesiden pazartesiye tartılmayı düşünüyordum ben......

4 günde 2 kilo 600 gram mı maşallah ne güzel vermişsin. :8::52: tebrik ederim arkadaşım.

maşallah canım :24::24:

Geçen hafta: 90.5

Bu hafta:88.80

Koskocaman 1 haftada 1.7 kg vermişim maşallah :8::8::16::16:

Melekciğim sen benden 200 gram fazla vermişsin çabuk geri al :52::52::56:

Ayy seni kocaman tebrik ediyorum bide üzülüyorsun seni seni:51:

kız alamam vermek zor almak çok kolay oluyo zaten ayın 23 nde ablamla minnak bebişimiz gelcek o zaman alırım diye çok

korkuyorum:53:

İnşallah bu hafta 70'leri görürüm 2 senedir görmemişrim üniversiteye başladığımda 56 kilo:16: olan ben 2 sınıfta 72 ve mezun olunca 90:53: ay aman yarabbi çok şükür gidiyorlar:1:

Back
X